Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. június 30. - 09:06
Írta 2007. június 30. - 07:48
Ne add fel! Duna marci után taposunk egy nagyot! Be kéne pótolni a múltheti körbõl kimaradt részeket, persze, ha lehet most ne fél egykor induljunk el...
Írta 2007. június 25. - 11:46
Igen, jó kis tekergés volt, köszi.
Nati, a képeket feltöltenéd valahová?
Nati, a képeket feltöltenéd valahová?
Írta 2007. június 25. - 09:08
Mindenkinek köszönöm a tegnapi jó kis pilisi tekergést!
Nati, Zed! Jó volt újra Veletek tekeregni! Jól éreztem magam.
ps.:A Sas-hegyi túristaházat legközelebb nem hagyjuk ki!
Nati, Zed! Jó volt újra Veletek tekeregni! Jól éreztem magam.
ps.:A Sas-hegyi túristaházat legközelebb nem hagyjuk ki!
Írta 2007. június 23. - 12:32
Írta 2007. június 23. - 08:40
Persze. Danténak azért nem címezem, mert az övé kimozogja.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. június 23. - 00:35
Írta 2007. június 22. - 22:25
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. június 22. - 21:58
Akkor már nem is lesz, mert elvonult Szentendre felõl. Most valahol talán Gödöllõ irányában villámlik, vagy azon is túl, de nagyon dulván.
Kex, csak most nézem, mit írtál. Szóval kivonultatok a fekete szörny elé mint keresztes lovagok a csatába. Csak kár, hogy a végén megfutamodtatok. Igazán elmesélhetted volna, milyen szarrá ázni egy ilyen ádáz fúriában. Mert ezek a viharok már nem holmi nyári záporok.
Jaja, a folyó effektus ismerõs és tényleg megdöbbentõ látvány.
Na megyek, gyönyörködöm még kicsit az égben. Próbáltam lefotózni, de nem nagyon sikerült, mert csak a felhõk mögött villódzik a fény.
Kex, csak most nézem, mit írtál. Szóval kivonultatok a fekete szörny elé mint keresztes lovagok a csatába. Csak kár, hogy a végén megfutamodtatok. Igazán elmesélhetted volna, milyen szarrá ázni egy ilyen ádáz fúriában. Mert ezek a viharok már nem holmi nyári záporok.
Jaja, a folyó effektus ismerõs és tényleg megdöbbentõ látvány.
Na megyek, gyönyörködöm még kicsit az égben. Próbáltam lefotózni, de nem nagyon sikerült, mert csak a felhõk mögött villódzik a fény.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. június 22. - 21:40
egyelõre most még egy csepp se....volt 3 perc k.nagy szél, elõtte dobogó fölött szép nagy villámok, de még semmi....Sajna a vasárnapi mókáról csak vasárnap reggel tudok nyilatkozni.
Bikertigger! Mekkora esõ volt felétek! A konyhaablakból nézem most, micsoda villámlás megy arrafelé. Egy pár percre Szentendre teljesen elsötétedett. A folyamatos villámlásokból és fekete felhõbõl ítélve ítéletidõ lehetett?
Asszem, holnap számolhatunk a sárral, meg az úttorlaszokkal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 22. - 21:38
Sajna a vasárnapi mókáról csak vasárnap reggel tudok nyilatkozni.
Bikertigger! Mekkora esõ volt felétek! A konyhaablakból nézem most, micsoda villámlás megy arrafelé. Egy pár percre Szentendre teljesen elsötétedett. A folyamatos villámlásokból és fekete felhõbõl ítélve ítéletidõ lehetett?
Írta 2007. június 22. - 21:23
Írta 2007. június 22. - 19:26
Én letekerek, s Pite is jön velem. Mi 9 körül leszünk UVH körül (30-431-1300), ha csatlakozna valaki, csörrenjen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. június 22. - 18:36
Nati,tegnap Obsival pont viharnézõbe mentünk ki egyet, de hûvösvölgyben kicsit inábaszált a bátorságunk a kavargó koromfekete fellegek láttán, úgyhogy sportba meghúztuk visszafele. fura élmény volt, a hûvösvölgyi murvás erdei úton már nagyon dõlöngéltek a fák az elõszél miatt, félelmetes volt, de valamiért végig vigyor volt az arcunkon. Végül az ibsszínpad mögött húztuk magunkat meg, úgyhogy a szarráázás elmaradt, ellenben mikor elált az esõ, olyan élményben volt részün, amit nehezen fogunk elfelejteni: a fasor melletti betonút folyóvá változott, az autók tengelyik voltak a vízben, mi meg csak mosolyogtunk a szinte teljesen száraz bringaúton.
Többiek: aholnapi visegrádi balhéra menet nem jön valaki nyugatiból?
Többiek: aholnapi visegrádi balhéra menet nem jön valaki nyugatiból?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2007. június 22. - 17:27
Vasárnap én is szeretnék csatlakozni!
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. június 22. - 16:46
Ok, szuper. Akkor a hétvégén találkozom veletek, már rég csináltam ilyet! Éljen!
Írta 2007. június 22. - 16:30
Ja bocs, összetévesztettelek Hozéval!
Tényleg Hozé. Itt van az a katalógus, amiben szerepel a te bringád is. Hogyan, mikor tudom neked odaadni? Holnap te jössz?
Én is tudok adni, ha kell. Belenéztem, megtaláltam a Yasec-ot, na mondom itt a Hozé gépe. Olvasom a szöveget, és a tulajdonos jó izlését dicsérik benne. ÁÁÁ, gondoltam, ez nem lehet a Hozé gépe.
Írta 2007. június 22. - 16:06
Ha valakinek szintén szüksége lenne egy börzsönyi transzferre, azt én is vállalom.
ps.: 90%-hogy a vasárnap ok. pontosat holnap délben már tudni fogok. Éljen a mobiltelefon!
ps.: 90%-hogy a vasárnap ok. pontosat holnap délben már tudni fogok. Éljen a mobiltelefon!
Írta 2007. június 22. - 14:18
Oké. Mivel mi több mint valószínû, hogy kocsival megyünk a Börzsönybe, ezért oda simán befér egy Kata!
Írta 2007. június 22. - 13:39
Én most kissé bonyolult vagyok:
holnap jönnek sógoromék haza, így hát reptéri transzfer,
mert ZED nem vállalta a szállításukat biciklivel...
(6 fõ + 88 bõrönd)
Vasárnap szeretnék menni, de az csak holnap derül ki mit akar a nép otthon.
Kereslek holnap este telefonon.
holnap jönnek sógoromék haza, így hát reptéri transzfer,
mert ZED nem vállalta a szállításukat biciklivel...
(6 fõ + 88 bõrönd)
Vasárnap szeretnék menni, de az csak holnap derül ki mit akar a nép otthon.
Kereslek holnap este telefonon.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."