Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Huje bozi!
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Jaaa, csak a sima RMKSE mez? Én meg azt hittem, hogy valami cuki kis feszülõs hupipiros latexcucc, combig érõ mûbõrcsizmával :D :sm:
Ausztria, Kenguruk földje!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mosmiértnelehetnéneknekünkkisközös titkaink?

Ehun e.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Jól bizony, de nem sok ez egy kicsit 35 fokban?
:)

Puhányok! Az a lényeg, hogy otthon mindenki egybehangzóan azt mondja majd, hoyg idemegyünk, aztán a 10 órás tali után elindulunk a parton Szentendre irányába és megállunk egy eldugottabb, diszkontárú ivóban. Aztán este hazanyócasozunk. A feltörõ sörösbüfit pedig úgy lehet kimagyarázni, hogy a ilyen szaga van a hasban megerjedt izotóniás italnak.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Õszintén szólva gõzöm sincs. Csak épp ez ötlött eszembe.

Lens, mijjen piros mezcsiben volt Hozcsi ??? Én is akarom !!! :P

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jól bizony, de nem sok ez egy kicsit 35 fokban?
:)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Feldobnék egy ilyet:
Mondjuk Szentendre - vöröskõ - pap-rét - molli-pihegõ - visegrád - dömös - szõke forrás völgye - dobogókõ (bizony, most nem le, hanem fel a Phszögön!) - két-bükkfa - római út le - vaskapu fel - pilis - szerpentin - hosszú hegy - üröm - cziniel. Persze a Kevély is belefér ha visszafele megkívánódik.

ez jól hangzik...
van vagy 100km.?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lens!
Köszi Édes!
:love1:

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Feldobnék egy ilyet:
Mondjuk Szentendre - vöröskõ - pap-rét - molli-pihegõ - visegrád - dömös - szõke forrás völgye - dobogókõ (bizony, most nem le, hanem fel a Phszögön!) - két-bükkfa - római út le - vaskapu fel - pilis - szerpentin - hosszú hegy - üröm - cziniel. Persze a Kevély is belefér ha visszafele megkívánódik.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nini Hozé! Téged még nem láttalak ilyen piros teammezben! :) De határozottan jól áll.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Pípül! 7végére van valami terv? Levlistában már felvetõdött valami tömeges rájd, akár mindkét napra, a környéken (Pilis, Börzsöny).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Pánikkeltõk. ;) Jönnétek egyszer a "Halálkörön" velem, na az odaver rendesen, kb 60 km-en 2000 szint.

Igazából 100-110 méter szintet lehet összeszedni minden nagyobb dombon, ezeket max 2 km-enként láncba szedve...
A Somlyón körözgetve felülnézetben nyolcas alakban simán lehet 60 km-en 2400-2500 szintet összeszedni, de akkor csak fel-le megy az ember. (10 kör - csak az elvetemülteknek.)

Mondjuk tegnap vaksötétben este kilenc óra fele a Ring fõbejárathoz 42-24-ben felmászni egy hasonlóan õrült országútissal és a sotteres-kátyús úton végighullámozni igazi élmény volt. (Nem volt lámpánk és nem akartunk az Aquapark fele menni.)
Ajánlom mindenkinek.
:D

http://forum.bikemag...postcount=23100

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Igyexem! A torkonragadást én fogom elszenvedni helyetted:)
" A Cube el van vetve! "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Sérülés miatt az augusztus 25-re meghirdetett III. Börzsönyi szivató nevû túrát elhalasztjuk. Az új idõpont szeptember 22., szombat (a 24H-s versenyt követõ hétvége).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Pfffffffff! Teljességgel igazad van emiatt átkérem Dante torkonragadását!

Amúgy asszonykám elcibált visegrádra, 88 km lett a vége! Ha így folytatja tényleg lealáz!!! :)

Felõlem torkonragadhatod Dantét, úgyis sok van a rovásán!:lol1:
Ha asszonykád így folytatja, tényleg másodhegedûs leszel otthon. Úgyhogy húzzál bele!:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Pfffffffff! Teljességgel igazad van emiatt átkérem Dante torkonragadását!
:(
Bezavartak a pomogácsok! nem hallgattam Brukner Szigfridre!!! Mindenkitõl elnézést!

Amúgy asszonykám elcibált visegrádra, 88 km lett a vége! Ha így folytatja tényleg lealáz!!! :)
" A Cube el van vetve! "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az nem én voltam, hanem a Nati. Visszaolvastam, szerintem erre gondoltál.
http://forum.bikemag...&postcount=1761
Há' montam én tisztelt bíróság, hogy én kérem ártatlan vagyok mint a masziletett bárány!:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
H.Zoli! Még a nyár elején Dante hívott pár embert "csapatni",de már nem emléxem hova. Akkor még a tojáshéj a fenekemen volt, így nagy bátran jelentkeztem, hogy én bíza mennék vele szívesen, ami után figyelmeztettél, hogy "No-No" itten má egy olyan emberkérõl van szó, aki felfelé gangol mint atom, és vegyem fontolóra eme elhatározásom.

Késöbb õ is megerõsített ebben, mondván a csapatás nála felér egy gyorskörrel a Hungaroringen.
Nemsokkal utána jöttek a pomogácsok, meg a többiek...
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem. Van egy annál is meredekebb. A CM pályán még a Márk is felment 16 évesen. Más kérdés, hogy én persze elvérzem rajta.

(jaja, a kör megvan)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A CM pályát mondod, ahol Hozé lefelé külön gurult a bringától? Ne már! El nem tudom képzelni, hogy azt meg lehet tekerni. Ki volt az a vaddisznó?
A leírásom alapján megvan a kör amin mentünk?