Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Lemaradtam valamirõl? :)

És kik jönnek?

Zed
Hozé
Dante
Richie
Charon nem jön, mert nincs szökõév :D Elnéztem
PTamás
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De hát a Zsizsinek már "megvót" a Nati. :rofl:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hú, ha a Zsizsi sem jön, akkor az lebukás!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Holnap más dolgom van. Majd máskor megyek veletek is. Jó menetet nektek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Engem már sikerült is!

Miért? Nehommá ne gyere!

PTamás - én ofkorz igen, de a rajjal megyek, majd vezetem õket, hö-hö...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nekem csak annyit mondjatok, hol tudok beszállni a buliba és kb mikorra lesztek ott pls :)

Vagy senki sem akar terepezni Szentendréig?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Engem már sikerült is!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha jól értem, 10:00 Flórián, de oda úgyis mindenki 10:20-ra érkezik. Azazhogy az UVH 10:30 körül lesz, ha mindenki idõfutamgéppel jön. Vagy hogy.

Lehet, hogy tényleg le akarnak rázni. Hát ilyet. De a Yasecet ne keverjük bele, mert hát ha abból indulunk ki, hogy leráznak, ha nem tetszik a vázad, akkor egész évben magányosan rónád a Somlyó kopottas ösvénykéit. ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Most akkor 10:20 -kor hol kell lenni?
Mer' ha 10:20-kor vagyok az UVH-nál akkor nem érek 10:00-ra a Flóriánhoz.
Ha viszont 10:20 kor vagyok a Flóriánnál, akkor már nem lesz ott senki.

Aggódó ON.
Lehet, hogy le akarnak rázni? utálják a pofám? vagy mi?
azt akarják, hogy eltévedjek, és bolyongjak halálomig a városban, amig egy viharvert kósza cserép fejbe nem ver?
vagy nem tetszik nekikk a Yasec? vagy mi?
mostakkormivanakkor?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oszt miért nem UVH rögtön a tali? Annyira sokan jönnének a Flóriánra? (nincs is rajta a térképen! :D ) No mindegy, 10:20-ra ott leszek.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Itt a megfejtés:
Tali szombaton 10-kor a Flórián téren, az áruház azon bejárata elõtt, ami a vellanyos felé néz. 10:20-10:30 körül felszedjük az UVH-sokat is. Onnan feltehetõleg a korábbaan felvetett útvonalat követjük:
Szentendre - vöröskõ - pap-rét - molli-pihegõ - visegrád - dömös - szõke forrás völgye - dobogókõ (bizony, most nem le, hanem fel a Phszögön!) - két-bükkfa - római út le - vaskapu fel - pilis - szerpentin - hosszú hegy - üröm - cziniel.
Ha nem akarunk Szentendréig aszfaltozni, akkor terepezhetünk is, a Pbjenõ - Csobánka - Lajosforrás - Pszentlászló útvonalon, sõt onnan akár egyenesen lecsapathatunk Visegrádra is. Majd megszavazzuk. Az én voksom 10 X számít! :P

Jó kis túra lenne. Énnekem valószínûleg elõbb ki kell mennem Szentendrére, van ott egy kis dolgom. Ha arra menne a társaság, akkor ott csatlakoznék, ha nem, akkor meg megoldom :) Mondjuk Pap-réten vagy Szentlászlón.

Nekem meg n+1 :D
White Horse

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Itt a megfejtés:
Tali szombaton 10-kor a Flórián téren, az áruház azon bejárata elõtt, ami a vellanyos felé néz. 10:20-10:30 körül felszedjük az UVH-sokat is. Onnan feltehetõleg a korábbaan felvetett útvonalat követjük:
Szentendre - vöröskõ - pap-rét - molli-pihegõ - visegrád - dömös - szõke forrás völgye - dobogókõ (bizony, most nem le, hanem fel a Phszögön!) - két-bükkfa - római út le - vaskapu fel - pilis - szerpentin - hosszú hegy - üröm - cziniel.
Ha nem akarunk Szentendréig aszfaltozni, akkor terepezhetünk is, a Pbjenõ - Csobánka - Lajosforrás - Pszentlászló útvonalon, sõt onnan akár egyenesen lecsapathatunk Visegrádra is. Majd megszavazzuk. Az én voksom 10 X számít! :P
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Éppen akartam írni, hogy ha már Dantét kombinájuk Zeddel, és HHH nyíl Paprét útvonallal bõvült a kör, miért nem Normafa - kopasz - HHH a kezdés?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

de még bármi lehet belõle. (pl 7:30 Nagy Kopasz :D)

... :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Lesz hát. Zed koma azt mondja, hogy szombaton, s abszolút támogatom. Akkor holnap (2 hét után elõször) tartok egy pihenõnapot. :D Valami 10:00 UVH-t rebesgetett, de még bármi lehet belõle. (pl 7:30 Nagy Kopasz :D)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nos akkor hogyan is lesz a hétvégén a megmozdulás?
Mert lesz, ugye? :)
White Horse

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

DIS NO :D

Az angol billentyûzet miatt lemaradtak az ékezetek, vagyis Dísz Nõ, amit nagyon szépen köszönök! :):)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
hi all!

volt itt szó valami közös ride-ról...
meg lesz tartva?ha igen,melyik nap?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pénteken megyünk, az...ööö...Villányi hegységbe. ;) Kizárt teljesen, hogy a Pilisben elõfordulnánk. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Melyik nap mentek, mikorra küldjem az esõt?