Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

tessék levonni a következtetést, nem erõnlét kell (ami nekem ma nem volt), hanem leginkább tudás! ;)

Igen! Ki is ment fel az elsõ töltésre? ;)

Meki: A NYÚÚÚÚÚL az! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mai képek itt:http://picasaweb.goo...071022DombsGtRa

"Nem megy." ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Amúgy meg ne legyél rest szétszedni a bringádat darabokra - az utolsó csavarig - mert tudtommal van még egy bicód, amivel azért tudsz tekerni, edzeni. Ráfér már az NRS-re a nagygenerál!

Tudom, rugóstagszétszedés, telószétszedés, lánctányér/görgõ/fogsor/lánccsere, komplett újrabowdenezés, felnitisztítás, váltókar szétszedése és kipucolása, hátsóváltó csapok kiszedése, és kipucolása, óóóó jeee, hamar meglesz. :D Ja, még a forgáspontokat sem árt kicserélni (mármint a csapágyakat).

Meg a mai formád sem volt annyira király.

Az már bizony igaz! :D Jobban is másztatok szinte minedenhol, kivéve a jó kis meredekeket - ebbõl viszont tessék levonni a következtetést, nem erõnlét kell (ami nekem ma nem volt), hanem leginkább tudás! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Igen elfelejtetted említeni, ezért nem csak a Nati, hanem én is fojtogatni foglak!:) Mondjuk nem nézett ki olyan lököttnek az a boltos, hogy ilyen hülye jelszóra csak úgy megdobott volna egy karbon XTC vázzal. Meg a mai formád sem volt annyira király.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szerintem elfelejtetted. :D
Amúgy meg ne legyél rest szétszedni a bringádat darabokra - az utolsó csavarig - mert tudtommal van még egy bicód, amivel azért tudsz tekerni, edzeni. Ráfér már az NRS-re a nagygenerál!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Bringabolt után(az is tök jól felszerelt volt, meglepõdtem), ahol végül is kaptam ami kellett

Oszt' bemondtad a jelszót ("Csabika-a-király") és megkaptad azt a gyönyörû karbon 2007-es XTC vázat? ;) (vagy ezt elfelejtettem mondani? :D)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Bizony frissítõ volt, még jó, hogy nem ijedtünk meg az elöjelzésektõl. Köszi mindenkinek a társaságot, Charonnak meg a vezetést, bár ezzel a gumival már kezdett az agyamra menni a sok homok. Az tetszett reggel, amikor Pite megszivatta Dantét, hogy már elmentünk nélküle.:) Szegény, bele volt esve a kétségbe. Charon meg többet nem vezethet túrát, mert megy amerre lát, szaharán, erdõírtáson át!:D Bár a fakitermelõk felborult traktorjának a látványa azért nem volt egy utolsó dolog.
Dante, Te piszok! Nem is mondtad, hogy milyen remek cuki van a bringabolt mellett. Bringabolt után(az is tök jól felszerelt volt, meglepõdtem), ahol végül is kaptam ami kellett, gondoltam, ha már itt van, nézzünk be a cukiba is. Hát egy kincsesbánya, vagy 30-40 féle sütivel. Gyorsan ettem 3-at (a szilvás és a tiramisu isteni, a dominó jó volt)és becsomiztattam itthonra 6-ot.:ubytek: Szerintem Nati meg fog fojtani, amiért elhallgattad elõle ezt a helyet, én meg nem fogom titokban tartani!:D
Mai képek itt:http://picasaweb.goo...071022DombsGtRa

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó volt, a végére egészen magamhoz tértem. Kicsit elhasználódtam, sok nekem még a gyalogos TT-zés (kezdek hõsként feltekinteni azokra, akik 80-100 kilcsiket lenyomnak gyalog/futva). A bicajt nagyon rendbe kellene tenni, de kábé csavarokra kellene szétbontani, ahhoz meg szerintem stabil 2 hét szar idõ kell, hogy rászánjam magam. (és hogy ne idegeskedjek azon, hogy "nemtok tekerni".

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Welcome evrybody!
Frissítõ volt a mai tekrés a dombságban, köszönet érte mindenkinek! Charonnak jó étvágyat az ebédhez! :D
Dante! Regenerálódj! (És tedd rendbe a bringádat!) ;) Ráfér.
Én holnap is tekerek, bár ha nagyon esik, akkor inkább bakancsot húzok és uccu neki, gyaloglok egy jót!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Itt fúj a szél keményen, hozzatok fejkendõt, mert fejfájás lesz a vége!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jajjj.....nemáááááá.....!

ez gáz!részvétem!!!
látod egyszer nem megyek máris megvan a gond :)
kíváncsi lennék ki vitte haza!és hogyan próbálja a tesco-bike-ba beleerõszakolni.szegény kerék....szegény VV....szegény REBA.... :S

Elsõ kerék, mondom elsõ kerék. Reba a vázban, és köszöni szépen, jól van. Csak most megy pihenni egy kicsit - vagy sokat.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bátor, de ahhoz a bicód kissé kevés! Mondjuk VV Turnere már ajánlott arra az útra. Én szeretek lejtõzni, ott egy alkalommal egy triál géppel próbálkoztam lefelé, de nem ment cipelés nélkül. Még a bringa tulajdonosának sem, pedig Õ még használni is tudta azt a frány amasinát!
Viszont nagyon szép út, megéri a fáradságot.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
próbálkoztam vele!:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante tényleg nagyon elsavasodott! Agyig. ;)
Szegény mi, mi vár ránk holnap!
Dante és a dombság.
Rémes.
:D
És jön a tél.

oldbike!
Szenya leszek: a Prédikálóról lefelé is nyeregben voltál? :D
/sicc, nem kérdeztem semmit!/
Ott fenn mindig szép a kilátás, oda bizony érdemes felmenni.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Gondoltam a prédikáló és dobogókõ még belefér a mai napon.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tali idõpont nyugtázva.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Dante a számból vette ki a szavakat!
Érted VV! Tegnap már voltak jelek... Fejezd be ezt az évet újabb firka nélkül.
Charon, Dante H.Zoli, Kriszta?..holnap Dombság Túra.
Ha még van vállalkozó kedvû bringás, azt szeretettel várjuk!

Igen, Kriszta is jön. Csak délutánra mondtak esõt, amig el nem kezdi, addig remélem tekerünk egy jót. Most van egy olyan érzésem, hogy sokáig böjt lesz.

Az ilyesmi kiejeltéseket nálad mindig 3 hónap kényszerpihi szokott követni, szóval csak nagyon óvatosan!

Milyen szavak vannak a Ti szátokban?:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Oldbike! Jól látom, a Prédikáló széken jártál? Ma sem unatkoztál!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante a számból vette ki a szavakat!
Érted VV! Tegnap már voltak jelek... Fejezd be ezt az évet újabb firka nélkül.
Charon, Dante H.Zoli, Kriszta?..holnap Dombság Túra.
Ha még van vállalkozó kedvû bringás, azt szeretettel várjuk!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A pilis nekem is szimpatikus volt a mai napon és sok-sok "giccses" kép készült!
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3148