Ha van hó, az jó. Ha esõ van, akkor dagonya van, és a hideggel párosítva az nem olyan kellemes. Meg az utána szükséges takarítás, tisztítás sem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. október 25. - 09:19
Írta 2007. október 25. - 07:58
Charon! Azéert kíváncsi lenné, min dolgoztok ennyire? Egy új, minden eddiginél gyorsabb, emelkedõt és lejtõt jobban bíró kerékpáros faj genetikai állományát kísérletezitek ki?!
Amúgy lusta a népség! Esik egy kis esõ :pada: és máris rinya van. Mi lesz, ha hó jön? :snieg:
Amúgy lusta a népség! Esik egy kis esõ :pada: és máris rinya van. Mi lesz, ha hó jön? :snieg:
vendég_Charon_*
Írta 2007. október 24. - 22:42
Senki semmi reakció?:confused:
dolgozunk látástól vakulásig
lesz egy egynapos hétvégénk
a jövõ hét meg azért csak a jövõ hét...
Írta 2007. október 24. - 22:16
De bocsi, ma kicsit sûrû volt...na szóval: én benne vagyok, de a következõ 4-napos az ünnepek miatt is, talán annyira nem jó. Én egy másik hétvégét javaslok, mondjuk az ezt követõt. Többiek?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. október 24. - 21:38
vendég_Charon_*
Írta 2007. október 23. - 16:28
Írta 2007. október 23. - 15:15
Én támogatom. Egyébként akkor elõre kell érdeklõdni a szállás felõõl, mert ahogyan az elsõ alkalommal ottjártamkor felmértem, nagyon népszerû a hely. Jó a konyhája, jó a söre, és takaros kis hely. Natiékat, Ditet, eráékat is meg kell interjúvolni, sztem Õket is érdekli a dolog. (Paulnak meg elég jó a kontaktja a tulajjal.)
Írta 2007. október 23. - 14:16
Támogatom, akkor menjünk Gántra. Ha jól látom, a jövõ hétvége megint hosszú lesz (csütörtökön Mindenszentek), csütörtök vagy péntek este lemennénk és vasárnap délelött hazajönnénk. Persze ez munkabeosztásoktól is függ. Ha jó idõ lesz, ott a Vértes, lehet tekerni, ha rosszabb, ott a Vértes, lehet sétálni, ha még rosszabb, ott a korcsma, lehet piálni. Mindhárom alternatívába belefér, hogy jól érezzük magunkat, lehet sokat dumálni és hülyéskedni. Na meg persze sörözni, hiszen ebbõl indult ki a dolog. Vélemény?
Írta 2007. október 23. - 12:17
Nézzünk ki egy hosszú hétvégét, oszt TT-tõl függetlenül is elruccanhatnánk egy túristaházba, vagy vmely falusi szálláshelyre. (Mondjuk Gánt, az nekem bejött!)
A bringázás "csak" alternatíva. Jól érezzük magunkat, beszélgetés, egymás megtréfálása, stb...
A bringázás "csak" alternatíva. Jól érezzük magunkat, beszélgetés, egymás megtréfálása, stb...
Írta 2007. október 22. - 23:12
Ez is, mint a bringázás, idõjárásfüggõ. Ha sz@r lesz az idõ (esõ, nagyonhideg, szélvihar, hó), akkor megszervezzük.
Írta 2007. október 22. - 23:03
Nem leszek semmi rossznak elrontója...
Jaja, kellene már egy jó kis buli, ahol nem félek, hogy az NRS hazafelé az árokban köt ki. Majd kitaláljuk, de tényleg össze kell majd ezt hozni. Akár lehetne egy TT-vel is összekötni, de ottalvósra szervezni.
Jaja, kellene már egy jó kis buli, ahol nem félek, hogy az NRS hazafelé az árokban köt ki. Majd kitaláljuk, de tényleg össze kell majd ezt hozni. Akár lehetne egy TT-vel is összekötni, de ottalvósra szervezni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. október 22. - 22:58
Nem, akkor nem a derekam, hanem a fejem fog fájni. Szombaton volt macskajaj (azért nem mentem a Börzsönybe), nem hiányzik mégegyszer. Meg másnap munkanap,vezetnem kell, és olyankor sosem alkoholizálok, még minimálisat sem. De egy másik esõs hétvégén szombatra szervezhetünk egy világmegváltós sörözést.:cheers:
Írta 2007. október 22. - 22:24
Olyannyira, hogy lehet, hogy nem is megyünk sehová, mivel igen stabilan szakad, s futkározni a nyálkás agyagon kissé egészségtelen.
Ha helyette sörözést szervezünk (mondjuk 56 sör lesz a bulin, hogy stílszerûek legyünk), akkor is fáj a derekad?
Ha helyette sörözést szervezünk (mondjuk 56 sör lesz a bulin, hogy stílszerûek legyünk), akkor is fáj a derekad?
Írta 2007. október 22. - 22:15
Ahogy elnézem az idõjárást, jó lesz, ha a holnapra tervezett gyaloglásra visztek egy dzsetszkít is.
Írta 2007. október 22. - 20:26
Köszi Charon! (Azért ez durva!)
The Desert God.
Na ez meg hogyan jött össze!!!???
The Desert God.
Na ez meg hogyan jött össze!!!???
Írta 2007. október 22. - 20:24
Írta 2007. október 22. - 20:07
Firefoxban nem szuperál rendesen a Picasa. Sebaj, van IE is, végveszélyre. Néztem is a "nem odaillõ tartalom jelentése" funkciót.
http://picasaweb.goo...161750902118178 Itt például jól láthatóan ez a két arc szétfarolta az erdõt, pár fát is kidöntve. De míg az egyikük arcán jól látható megbánás, s az apokaliptikus állapotok konstatálása látható, a másik, gúnyos vigyorral, mégnagyobb pusztítást tervez. Egyértelmû, hogy a monti erdõellenes. Még a tarktort is lefarolták a hegyrõl.
http://picasaweb.goo...161750902118178 Itt például jól láthatóan ez a két arc szétfarolta az erdõt, pár fát is kidöntve. De míg az egyikük arcán jól látható megbánás, s az apokaliptikus állapotok konstatálása látható, a másik, gúnyos vigyorral, mégnagyobb pusztítást tervez. Egyértelmû, hogy a monti erdõellenes. Még a tarktort is lefarolták a hegyrõl.
vendég_Charon_*
Írta 2007. október 22. - 20:04
Írta 2007. október 22. - 19:50
"Nem megy."
Mi nem megy? A sok munkahelyi stessz lehet az oka? Akarsz róla beszélni?:lol1:
Nem a tudásodat bíráltam, hanem a csak a mai állapotodat diagnosztizáltam.
A mai nap mottója pedig: szeretem, ha csöpög egy kicsit!
Írta 2007. október 22. - 19:31
Igen! Ki is ment fel az elsõ töltésre?
Jóvan, elismerem, hogy te vagy a Dakar királya, ezért is vittél minket a 30 centi homokban!
"Szeretem ha porzik egy kicsit..." (H.Zoli megjegyzése a töltések után...)