Hogy Õ mit csattogtat és milyen kompozícióról beszél azt nem tudom. Talán két bringa 69-ben egymásra helyezve. Vagy az egyik elsõkerékkel a másik nyergére támasztva.

Én csak csattogtatom. Azért nem ártana egy-két szép "kompozíció":)
Nem. Ma kész lesz a nagyvas, és arról kéne néhány szép képet lõni.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Tervben a hétvégi túrákon már megszokott indulás szerepel, azaz pénteken munka után, 17:00 óra körül Budapestrõl, az Örs-vezér terérõl indulnánk. Szállás Podlesokban, faházakban, hozzávetõlegesen éjjel 11 és 12 óra között érünk majd oda. Szombatra egy kellemes Vel'ky Sokol vagy Suha Bela, a fennsíkon-Klastoriskon Koliba-ban káposzta vagy fokhagyma leves kajálással kombinálva. Este csoportos terápia kártya, társasjáték és egyéb eszközök segítségével. Vasárnap könnyed, rövid túra a Hernád mentén, majd hazautazás...
Ha hó is lesz, fakultatív csúszó-verseny a kempingnél...
Költségek terén oda-vissza cca700km-vel, cca3.000,- Ftperfõ szállással, cca2.000,- Ftperfõ éttermi költséggel számolhattok...
Túra nehézsége szombaton 10/5 (hó esetén 7), vasárnap 10/3 (hó esetén 5).
Szükséges eszközök és ruházat: camelbak vagy kulacs jó ha van nálad, csoki-keksz-szendvics de a fennsíkon betérünk a túristafogadóba, esõkabát-kamásli-kesztyû-jó túra bakancs...
Idõpont terv:
2007. 11. 23-25
Nekem 46.
És még volt hátra 28km.
A linkelthez sajnos nem, de egy 18 éves a Fine Oak sorozatból itt figyel a szekrényen.