VV: Úgy néz ki mennék akkor veletek (remélem lesz benne terep is! Sõt!), ha van a többieknek türelme hozzá (és találok táskát amibe belefér a gép, merta angyobbik biciklizõs táskámba se fér; ráadásul némileg hõ/ütésszigetelni is kéne a fotóstáskát) akkor szabadégesbõl lehet párat csinálni; max fogod a külsõ vakut; persze mondanom sem kell hogy igazán csak napsütésben készülnek szép képek.
Ha überfaszát akarsz akkor csakis stúdió... De lehet simán faszát kinn is... (1× nekem is rá kéne szánni magam-a sajátomra-; de hát elöbb a bringát kéne letakarítani, ami mostanában nehézkesen akaródzik :icon_redf )
szerk: Ha SPDvel jössz még állványt és kempingszéket is hozok és elõre letelpülök a neccesebb helyekre; sorozatot beélesítem ám

:lol1:
(De köcsög vagyok
)A'ttat meg jól kitesztelem addig hogy sokréteg zokni+nejlonzacsi+SPD vagy bakancs+félplatform a kellemesebb kombó

. Idáig spd+2 zoknival mentem és mindig szétfagyott a lábam

.
Legalább az új kütyüt is tudnám tesztelni, pláne ha addig sikerül rá olyan térképet mûteni mint szeretnék és végre vmi progival le tudom olvasni az adatokat róla... :chin: