Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
DH masinával nem megyek túrázni, így nem kell élesítened a cuccost. Annyira nem kell profi képeknek lenni, hogy rögtön stúdiót varázsoljunk hozzá. Csak éppen egy fotós sokkal jobban látja a dolgokat, mint én az abszolút amatõr.

Egyébként meg a mostani, "kissé" vizes idõjárás után nem igazán akarunk terepre menni.:)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
___de
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
VV: Úgy néz ki mennék akkor veletek (remélem lesz benne terep is! Sõt!), ha van a többieknek türelme hozzá (és találok táskát amibe belefér a gép, merta angyobbik biciklizõs táskámba se fér; ráadásul némileg hõ/ütésszigetelni is kéne a fotóstáskát) akkor szabadégesbõl lehet párat csinálni; max fogod a külsõ vakut; persze mondanom sem kell hogy igazán csak napsütésben készülnek szép képek.

Ha überfaszát akarsz akkor csakis stúdió... De lehet simán faszát kinn is... (1× nekem is rá kéne szánni magam-a sajátomra-; de hát elöbb a bringát kéne letakarítani, ami mostanában nehézkesen akaródzik :icon_redf )
szerk: Ha SPDvel jössz még állványt és kempingszéket is hozok és elõre letelpülök a neccesebb helyekre; sorozatot beélesítem ám :D :lol1: (De köcsög vagyok :D)

A'ttat meg jól kitesztelem addig hogy sokréteg zokni+nejlonzacsi+SPD vagy bakancs+félplatform a kellemesebb kombó :). Idáig spd+2 zoknival mentem és mindig szétfagyott a lábam :(.

Legalább az új kütyüt is tudnám tesztelni, pláne ha addig sikerül rá olyan térképet mûteni mint szeretnék és végre vmi progival le tudom olvasni az adatokat róla... :chin:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ezt már ismerjük!:) Nem fagyunk meg miattatok még egyszer.

Ez mind szemenszedett hazugság! :lol1: Ricsi szieztázott otthon azon az ominózus vasárnap, én - bár másik irányba indultam el - bizisten jéggéfagytam! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A hétvégét illetõen én nem szólalok meg. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

A fényképezés bõven ráér - teljes mértékben igazodom hozzád. Most csak statikus képekrõl - kimondottan a bringáról - lenne szó. Szeretném, ha sikerülne összehozni egy minõségi gyûjteményt, hogy ne egy amatõr által csattogtatott, ilyen-olyan képek legyenek a vasról.
A Spot tavaszi project; addigra lesz meg a keret.

Ha igazán minõségi képeket szeretnél csak a bringáról, ott nem a kompozíció a lényeg, stúdió kell, profi megvilágítás. Na mendegy, majd megbeszéljük valamikor személyesen, mit lehet és mit érdemes.

A 7végi bringa nekem nem játszik.
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Én is, csak vasárnap menjünk plíz!

Ezt már ismerjük!:) Nem fagyunk meg miattatok még egyszer. Gondolj Hozé begyére!:D Majd csütörtök-péntek táján megnézzük az elõrejelzést és amelyik napon jobbnak tûnik az idõ, azon a napon tekerünk. Ha szerencséd van akkor vasárnap.
Ja, meg hallgathatjuk megint, hogy csétcseszted magad elõzõ nap és azért nem megy a tekerés, ha egyáltalán eljössz. Mert esélyes, hogy inkább haldokolni fogsz otthon.:lol1:

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Én minden jóban benne vagyok.

Jól értettem? Minden hóban...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha ezt Vizdi meghallja valagba rúg.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Egyik se, csak szeretnék minõségi képeket a vasról.

bah, nemértem miért nem jó a panelgarázs háttérnek, mint a mostani avatarodon :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is, csak vasárnap menjünk plíz! Ellenben a fanatikusoknak itt egy szombati program: http://www.tabanispa...o_hegyifuto2007

Szóval én terveztem ezt megküldeni. :) Mégiscsak terep, bokáig gázolhatunk a sárban meg minden. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én minden jóban benne vagyok.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Szombat részemrõl ok lenne. :) A 4 hét no tekerés kicsit nem jó érzés lelkileg :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Most, hogy lassan kezdek érezni megint az ujjbegyeimmel?

Nem érdekelnek a begyeid!:) Ha már érzel velük, akkor meg tudod fogni a forraltboros poharat és akkor nagy baj nem lehet.:cheers:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ki kell cserélni tekerés elõtt a testfolyadékokat fagyállóra :]

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Most, hogy lassan kezdek érezni megint az ujjbegyeimmel?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
OF
Meg a küllõk, gyorszárak tengelyei, csavarok, elsõváltó terelõlemeze...stb.
A végén kiderül, hogy tanyabájkod van.:)
ON
Hétvégén nem megyünk egy laza aszfaltosat, ha jó idõ lesz?
Csak nem szívjuk meg megint!:pada:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem, speciel a tengely, nálam is VAS. Ja, és a bowdensodrony is. Hû, meg egy csomó csavar. S atyaúristen, a fogaskoszorún is egy csomó fogas. :wtf:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante most kaparja le az arcát! ;)
Plussz grammok!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag