Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. november 11. - 21:32
Mindenkinek forraltbort;)
Írta 2007. november 11. - 21:11
Nekem is nagyon tetszett a túra, jó volt veletek tekerni, bár a végén már csak a nyomotokat láttam az egyre mélyebb hóban. Nagyon elfáradtam a végére és ez a viszontagságos idõjárás is sokat kivett belõlem. Pap-rétrõl lefelé sikerül egyet esni, a hó eltakarta egy nagy úthiba szélét, sikerült rámenni és egybõl kirántotta alólam a bringát.
Köszi a biztatásokat, azt hiszem ezt a túrát sokáig nem fogom elfelejteni.
Ja! Kriszta vagyok, csak én nem vagyok regelve a fórumon.
Írta 2007. november 11. - 20:55
De azért megjegyezném, hogy nem kicsit "mókás" a beszámolótok
Krisztának üzenem, hogy szép az új kétkerekû!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. november 11. - 20:47
Napsütésben indultunk, hóesésben értünk fel Pap-rétre.
A szentendrei puhányok vonjanak le az elejébõl, meg a végébõl 27-27 km-t.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. november 11. - 20:38
Rendben, engedek az erõszaknak. Hónap nyomatom a fõdet a telekre. Oszt hozatok még két jegesmedvét is. Nehogymá a szomszéd lepipáljon azzal a nyamvadt minisivataggal, meg két tevével!Eredeti szerzõ:Hozé
Látod Zsizsi,
ha jöttél volna vihettél volna haza havat a sípályához.
Egyébként mi a fenének vittetek bringát? Elég lett volna egy pár sífutó léc!
Írta 2007. november 11. - 20:32
Autósok a csendes õrülteknek kijáró megértõ figyelemmel kerültek nagy ívben, így legalább õk nem terítettek be.
ÁÁÁ! Már semmi nem számított. Szentendrén mocskosul telivert egy szembejövõ autó latyakkal, de mivel nem ment a szemembe a cucc, elintéztem egy halvány félmosollyal!
Írta 2007. november 11. - 20:25
Nembaj, azért itt is kitettünk magunkért, 2 óra görgõ, 2 óra kinti tekeréssel, itt csak 11-ig volt csapadék /ezért a görgõ/ utána napsütés, 8 fok. Még melegem is volt kint
Maszk a legnagyobb találmány, anélkül párszor megfagytam volna
Írta 2007. november 11. - 20:24
Fagyástünetek dettó. Autósok a csendes õrülteknek kijáró megértõ figyelemmel kerültek nagy ívben, így legalább õk nem terítettek be. Ettõl függetlenül csuromvizes voltam már Pécelen.
Race, no Rest!
Írta 2007. november 11. - 20:23
ha jöttél volna vihettél volna haza havat a sípályához.
Írta 2007. november 11. - 20:22
Tény, hogy csúnyán beleszaladtunk a késbe, köszönhetõen a nyulaknak, mert tegnap baba idõ volt. Nekem tetszett a túra, leszámítva, hogy Szentendrén már olyan vizes volt a kesztûm, hogy csavarni lehetett belõle a vizet, meg érdekes volt semi-slick gumival jönni lefelé a hóban. A többi cucc viszont kíválóan mûködött. Pakoláskor alig akart kinyílni a csomagtartó ajtaja, így belülrõl kellett megpiszkálnom. Utána viszont már minden sínen volt, még a bringát is volt idõm lemosni nálunk a kútnál.
Aki kimaradt, sajnálhatja.
Írta 2007. november 11. - 20:20
Jók a képek, most mazsolázok épp belõlük.
Nekem egyébként fel Pap-rétre nagyon tetszett.
Szeretem azt a mászást, beálltam egy egyenletes 170-174-es pulzusra, és az ment végig.
Fölfelé nem is volt semmi gond. Na de lefelé! Na ott volt haddelhad, ott fagytam meg.
vendég_Charon_*
Írta 2007. november 11. - 20:18
Írta 2007. november 11. - 20:14
A TÉL MONNYON LE!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. november 11. - 20:14
Le a kalappal Ti, "Marhák" !
Persze elõre nem tudhattátok, meg hát ki hisz már az idõjósoknak!
Hosi, amputált ujjak, Na neeeem, azt én kihagyom! (Arra való a jó kesztyû! Mondom jó, téli, meleg!)
Jobbulást Nektek! Krisztának meg :clap:
Írta 2007. november 11. - 20:11
Nekem egyébként fel Pap-rétre nagyon tetszett.
Szeretem azt a mászást, beálltam egy egyenletes 170-174-es pulzusra, és az ment végig.
Írta 2007. november 11. - 20:10
vagy rosszul látom?!?
Írta 2007. november 11. - 19:55
Én is gratulálok mindenkinek, aki ma velünk tekert, de legfõképpen én is Krisztának, mert tudom, hogy a tûrõképessége határán volt.:clap: Annyira át volt fagyva szegény, hogy attól féltem amikor a kocsit próbáltam kinyitni, hogy leesik a biciklirõl és több darabra törik.
A nyulaknak meg azt üzenjük, hogy a sok sör mellé amivel jönnek, kérünk Jager-t is, mert nagyon megfagytunk.
Képek itt:http://picasaweb.goo...071111HEmberTRa
Diavetítésben nézzétek, úgy jobb. Teljes méretben van fent, letölthetõ.
Hûûû, de hosszú lett, bocsi.
Írta 2007. november 11. - 19:25
Megfigyeltem, ha már az egész lábfejed el van fagyva, akkor az nem fáj úgy, mintha csak az lábujjaid.
Viszont ilyenkor nem lehet már gyalogolni, a zebrán alig értem át.
Szentendre tetejéig élveztem, azután meg versenyeztem hazáig a megfagyás ellen.
Remélem nyertem.
Írta 2007. november 11. - 18:37
Hazafelé Paprét után a sorompótól kezdõdtek a bajok. Összeszarta/fagyta magát a hátsó fogaskerék és gyakorlatilag 15-tel jöttem haza, ami pont arra volt jó, hogy tovább hûljek a lejtõ után. +esõ +latyak :scared:
Hogy mennyire lefagyott a kezem: ahhoz hogy bejussak a lakásba elõ kell venni a kulcsot, ami a hátizsákban van, ami a hátamon rámkapcsolva, de a kapocs kioldásához a "téli" kesztyû sok!
A kesztyû levétele kb.5 perc volt (de lehet hogy több), akkor jött a fájdalom a kezemben (ismeritek, amikor melegszik fel), újabb 5 perc nyöszörgés, próbálom a kapcsot kioldani, de no power! kb.10 perc. Gyakorlatilag 20 perc alatt jutottam be. Melegvíz, melegtea+becherovka.
De ezek ellenére nagyon klassz volt, jól éreztem magam! Mondjuk ha Hozé megkérdezi Szentendrén lehet hogy mást mondok
Gratula mindenkinek, különösen Krisztának :clap: Aki meg vaj volt és kifogások mögé bújt annak azt üzenem innen a belgyógyászatról, ahol tüdõgyulladással fekszem, amputáltált ujjakkal, hogy sajnálhatjátok