Nekem csak a szombat jó!
Mivel nekem nincs olyan szuper lámpám mint neked,igy sötétedés elõtt szeretnék visszaérkezni.Azt se bánnám ha korán indulnánk...
Ha ezt a
beszámolót veszem alapul, és azt, hogy tényleg nem akarok ész nélkül rohanni, kizárt dolog, hogy sötétedés elõtt végezzünk. Egész egyszerûen csak végig akarok menni a 110 kilométeren gond nélkül, és szeretnék büszke lenni arra, hogy 3700valahány métert másztam egy nap, mert a bringázásaim során erre még nem volt példa. Persze, cammogni sem szeretnék, de a versenyszerû rohanás teljesen hidegen hagy. Akkor nem jutnék a végére, az tuti.
Úgy tervezem, hogy reggel 8 óra körül indulok/ indulunk/ Verõcérõl, és ahogy a beszámolókat olvasom az éjszakai tekerés még így is sanszos. Fõleg, ha esetleg elkavarunk valahol rossz irányba, vagy defekt vagy egyéb technikai probléma jön közbe. Egy szó mint száz, lámpa az kell! Szervezkedni nem egyszerû, nálam még nem eldöntött, hogy szombat-e vagy vasárnap mennék, erõsen függ az indulás napja attól, hogy holnap mennyi munka lesz a munkahelyemen. Szeretnék viszonylag pihenten nekivágni.
Tényleg, ha olvassa valaki, aki már ment végig a Beacon és nem rövidített semerre: Kíváncsi lennék, hogy beértél-e a célba még világosban?