Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Okés, már többetekkel telefonon értekeztem, akkor fél-11 UVH, de nem a hídnál, hanem a fõútnál (ahol a híd metszi a Szentendrére vezetõ fõutat).

(ok = minden szét van dúlva az UVH környékén)

(Hosi, adj telszámot, a tiédet nem ismerjük, ha gond lenne, nem tudunk elérni...az enyém 30-négy-három-11300)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Xian ti akkor mentek holnap? Ha igen, küldj privátban telszámot! Küldök én is.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
na most voltam fönt, tök száraz a talaj, teljesen jól tekerhetõ..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Eredetileg szombatra terveztük, de úgy hírlik esõs idõ lesz. Merre leszel amúgy? Ózd felõl érkeznénk, aztán fennsík valamerrõl, de van bicajtartó, szal mobilisak vagyunk.

Meggondolom. Az észak-nyugati részen nem nagyon vagyok ismerõs. Merre szoktatok feltekerni? Szilvásvárad felõl?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Vasárnapi Pilis-kör - szóval, hogy állunk, ki jönne? :) Én nem szeretnék nagyon korán indulni (tudom, egyéni problémám van a koránkeléssel), egy fél-11 UVH-ban ki tudnék viszont egyezni.

Megyek. Nekem az idõpont is jó, de lehet korábban is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
az a ti bajotok

holnap akkor is porszáraz lesz...(ha addig nem esik újra)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát Tigrincs, ki kell ábrándítsalak, Sikárosnál kb 2-tõl 4-ig szakadt, utána jött egy intenzív zuhé, majd kb reggel 9-ig a lassú áztató esõ volt - s ezt követte még 1-2 óra "szemetelés" az égbõl. :D Na, majd jön Nati, s megerõsít. A kerti megfigyelés egy dolog, de mi kint aludtunk egy esõbeállóban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nem is tudtam, hogy tekertél odakint. :D Felétek tényleg csak 1-2 csepp esett?

sok mindent nem tudsz :)

hidd el 99% ban tudom mi van fent a hegyen az itthoni kerti állapotok alapján. egyébként tényleg kevés esett és mivel kb reggel óta fúj a szél rendesen holnapra porszáraaz lesz (ha nem esik több)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem is tudtam, hogy tekertél odakint. :D Felétek tényleg csak 1-2 csepp esett?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ismerhetnéd már annyira Dantét, hogy tudd, õ bármikor, bármire képes.:D:D

Látod?:D

mármint hogy 2 esõcsepp , genya nagy sár...azt ediig is tudtam :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jelentéktelen, csak a port verte el.

Ismerhetnéd már annyira Dantét, hogy tudd, õ bármikor, bármire képes.:D:D

Mivel a Pilisben éjszakáztunk, jelentem, ma reggel genyanagy sár volt, de még a fél nap alatt "megszikkadó" fajta, szóval nem lesz gond.

Látod?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mivel a Pilisben éjszakáztunk, jelentem, ma reggel genyanagy sár volt, de még a fél nap alatt "megszikkadó" fajta, szóval nem lesz gond.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az útvonal választásánál azért vedd figyelembe az éjszakai/délelõtti csapadékmennyiséget!

jelentéktelen, csak a port verte el.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az útvonal választásánál azért vedd figyelembe az éjszakai/délelõtti csapadékmennyiséget!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Vasárnapi Pilis-kör - szóval, hogy állunk, ki jönne? :) Én nem szeretnék nagyon korán indulni (tudom, egyéni problémám van a koránkeléssel), egy fél-11 UVH-ban ki tudnék viszont egyezni.

Terep vagy aszfalt?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Részemrõl lõve a vasárnapi tekerés - sajnálom, lezúztam a térdem :(
"Nice boys don't play rock and roll"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Alex-nek, bükki túra:

Eredetileg szombatra terveztük, de úgy hírlik esõs idõ lesz. Merre leszel amúgy? Ózd felõl érkeznénk, aztán fennsík valamerrõl, de van bicajtartó, szal mobilisak vagyunk.

X

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

hu töki, aug 20 után vagy kelet kék visegrádtól, vagy király hegy /SK/
azé jó kolbászolást!!

Nekem ~23 után jó, vagyis ez tuti, ha rakjátok keletre, becsatlakozom majd.

A Király-hegy hogy-mikor-kivel-miért? Hozzátokcsapódhatós?

Tudtad, hogy ott is van egy maraton? horal.sk

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Azt találtam ki, hogy szombat reggel elvonatozok Nagymarosba, aztán pedig onnan elindulok a kék jelzésen kelet felé, és mennék 4-5 napig. Persze nem non-stop :-)

Csatlakozna valaki?

hu töki, aug 20 után vagy kelet kék visegrádtól, vagy király hegy /SK/
azé jó kolbászolást!!