Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mi vasárnap tervezünk egy Pilis-kört, "erõs idegzetûeknek". Hosi, szerintem a Bükk-hosszú után simán bevállalhatod. :)

Hosi!
Ha még hiszel a fõördögnek, akkor meg is érdemled!:D
Ha pedig Norbi is megy, akkor menekülj amerre látsz!:)
(ketten együtt különösen veszélyesek)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi vasárnap tervezünk egy Pilis-kört, "erõs idegzetûeknek". Hosi, szerintem a Bükk-hosszú után simán bevállalhatod. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én is hozzászólok :)

Tényleg jó volt a tekerés, a társaság.
Már régóta kíváncsi voltam, milyen lehet Vöröskõrõl a kilátás éjjel.
Nagyon szép.
A lyukas pótbelsõért meg sorry, ez a második ilyen, hogy gyárilag lyukas :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Lesz 7végén túra? Jó lenne menni egy hosszabbat...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nem rossz, ha van, de AsztA is lenyomta a túrát egy pici Cateye ledessel. Igaz, volt egy-két bizonytalan pillanata :)

--Trifo

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Legközelebbre kell egy rendes lámpa!!! :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
xian: a lényeg, hogy megpróbáltátok :) Legközelebb tán jobban sikerül.

A felfeléút nagy részét egyedül tettem meg a kettészakadt csopot két része között középen. Ez arra volt jó, hogy sok helyen, ahol nem borultak az út fölé a fák, le lehetett kapcsolni teljesen a lámpát, és az aszfaltcsíkot épp csak sejtve, tekerés közben bámulni a csillagokat. Isteni volt!

Fenn Pap-réten, aztán vártunk vártunk, és kezdünk már aggódni, hogy mi történhetett, de térerõ az nem volt, hogy megérdeklõdjük. Végül fent lettünk mind.

Onnan aztán hárman visszafordultak, öten maradtunk a fõ izgalomra. A piroson indultunk tovább Vörös-kõ felé. Itt - terepen - megmutatkozik a fejlámpa nyûgje: nemigen van árnyéka az útegyenetlenségeknek, nem mindig látni, hogy mekkora a gödör. De nem lett ebbõl gond.

Végére ott volt az a kis technikás mászás, nagy kedvencem. Aztán a kilátás hegyfokról.

Miután kinézelõdtük magunkat, a sárgán indultunk lefelé, kisebb bozótharc közepette. Utána az Álló-réten zöldre váltottunk és azon le Leányfaluba. A végére jutott egy alapos aszfaltos gurulás. Mindenki leért az aljába, "Lóra", majd kiderült, hogy PT szerzett egy defektet. Ezután prezentált egy gyárilag likas pótbelsõt, majd végül ragasztás.

Hazahúzás, alvás.

Statisztika (nekem): 50km, 530m szint

--Trifo

Pharao

Pharao

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Nos, a tegnap esti túra sztem jó volt. Kicsit késve érkeztem, de Trifóék szerencsére megvártak. Duna sétány, töltés -itt bevártuk Xianékat-, új kerékpárút útvonalon be Szentendrére. Ott a gomba elõtt fel a sétáló utcákon. Kicsi elkeveredés/bevárás után aszfalton fel a Skanzen mellett, sorompónál elváltunk. Nekem útközben begörcsölt a bal vádlim, nyújtani kellett, lemaradtam. Fent megvártak Trifóék, aztán felértek Xianék is, akik mondták inkább visszamennének, de nem nagyon vágták az útat vissza Pestre. Mivel én sem voltam elég gyors, gondoltam nem lassítom a többieket, így Xianékkal visszajöttem. Hogy mi történt a töbiekkel a nagy sötét erdõben azután? Nem tudom. :)
Elvileg elmentek Vörös-kõ felé, ami már csak 3 km volt.

Végre sikerült kipróbálnom a használtan vett Mio XP-t. Nem egy Hozé lámpa, de a túlélést biztosítja, ameddig az meg nem érkezik. A tavalyi 24h óta nem mentem éjszaka, jó volt.
Majdnem elütöttem egy sünit, de kikerültem az utolsó pillanatban.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Hát izé...mi voltunk. Nekem nagyon bejött az éjszakai menet, viszont a hölgyemény akivel voltam parázott eléggé. :( Már odafelé azon, hogy mi lesz visszafelé. Nem volt mindig ilyen...csak elütötték a SzilvásMaraton-on, varrni kellet a vádliját, volt valami a vérkeringéssel is, meg 2 hét táppénz. :(

Zavart ez is, az is hogy - ebbõl kifolyólag - lassan haladtunk és ezzel a többieket is feltartottuk. Meg hát a fényerõ...Petzl egy kalap f@s a Hozé-féle technikához képest. :)

Szal még egyszer szeretnék elnézést kérni mindenkitõl a késés és a lassú tempó miatt. És köszönjük hogy vártatok ránk. :) Köszönet Pharao-nak is, nélküle lehet még mindig keresnénk a kocsit. :D Remélem a többiek is hazaértek épségben!

Majd gyakorolgatunk még terepen, elõször lehet hogy csak világosban. :) Aztán jöhet majd a nightride is. :)

X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nagyon hallgat mindenki, azért remélem már visszatértetek! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Húúú, ha tudnád... ;)

Ja, hogy a bicajozás során? Passz...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
No éjszaka gyermekei, mi történt? Meséljetek! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Jó tekerést mindenkinek, én lámpa hiányában kihagyom.
(Hozé igyekezz :D)

(Bár addig úgyis beszerzek egy másikat, 24h-ra szükséges lesz)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Rendben. Akkor Nájtrájd különítmény elõre!

Én elmentem haza, félkilenckor ott leszek.

--Trifo

Pharao

Pharao

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
70-570-0346

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én is megyek :)
Részemrõl 100% :)

30 kilenc6huszonöt kilenc64
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Remélem nem jön közbe semmi. Ámen. :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
E!

Na, akkor ma este. 8:30, Római Teniszakadémia elõtt (Mátyás király út DUna felõli vége). Csak azért nem nálunk, mert gyerekfürdetés okán nem lenne épkézláb házigazda.

Kontakt még mindig nullahatharminc öthuszonnyolc nullanyolcharminc.

Na meg lesz ott pár ember biciklivel és lámpával :)

--Trifo

Pharao

Pharao

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Ha nem esik, megyek.
A tempóm lassú lesz: van ez a lakásfelújítás projekt... Ezer éve nem tudtam elmenni tekerni... És elegem van már a falkaparásból/csiszolásból!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na most akkor, ha nem esik, akkor lehet akkor, hogy Mátéval mi is jövünk akkor este. Mármint ma.
Nájtrájdolni. Fél kilencre.

Biker, ne má, hogy este 9-kor nem érsz rá.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."