Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekünk holnap Dante fogja mutatni az utat. :D

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

vasárnap valami terep dolog...?!
"TÚRA" :D
látod Dante,ez lett a vége!már senki sem akar tekerni,mindenki túrázni akar... :)

egyébként nyomhatnánk valami szivató-félét a börzsönyben!hosszút és fárasztót!

Szivató II és III kb. júliusig abszolválásra kerül teljes, eredeti hosszában. Jövõ hétre ígérkezik egy jóféle börzsönyi móka - részletek majd késõbb, ha tisztázódnak, mert nem én szervezem, így alkalmazkodni kell a kiíráshoz.

Hétvégével még várjunk egy kicsit; hátha úgy érzi még valaki, hogy "önkéntes mérvadó" kíván lenni.:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Valakinek valami túraelképzelés a hétvége viszonylatában?
Kihangsúlyoznám a TÚRA szót,:D mivel egyeseknek fura elképzelései támadnak a szó hallatán.

vasárnap valami terep dolog...?!
"TÚRA" :D
látod Dante,ez lett a vége!már senki sem akar tekerni,mindenki túrázni akar... :)

egyébként nyomhatnánk valami szivató-félét a börzsönyben!hosszút és fárasztót!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valakinek valami túraelképzelés a hétvége viszonylatában?
Kihangsúlyoznám a TÚRA szót,:D mivel egyeseknek fura elképzelései támadnak a szó hallatán.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

5 Fogas.

Öt fogas lánckerék, sálálállálllá, hukk, öt fogas lánckerék sá-lálálálállá...
:beer: :afro: :ganja: :polej: :soczek:

Csak, hogy én is beszálljak ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
5 Fogas. :D Ti mááár készen vagytok, látom. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Hányra menni?? Én a hányást inkább kikerülöm és nem tapicskolok benne:Dbár az ízlés korral változik,ilyenkor érzem hogy öregszem.
Éljen az egészséges élet módMit ittál málnaszörpöt vagy görögdinnyelikõrt ?:rofl:.
Az én áldott jó lelkem:aniolek_n

:cheers::szampan::jabol::anon:
:angel:Egyem azt a jó lelked :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Vettem, fünf am Kögelbahn.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Alig aludtam valamit , le van esve a vérnyomásom... pöttyös a nyelvem a fél fórum röhög :D .. . Tényleg hova hányra kellen érni..? (lehet, oda se találok)

Hányra menni?? Én a hányást inkább kikerülöm és nem tapicskolok benne:Dbár az ízlés korral változik,ilyenkor érzem hogy öregszem.
Éljen az egészséges élet mód:cheers::winko::tank::jabol::soczek::DMit ittál málnaszörpöt vagy görögdinnyelikõrt ?:rofl:.
Az én áldott jó lelkem:aniolek_n
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A hétvégi lányos tekerés végsõ kiírása:
Vasárnap találkozunk az Újpesti Vasúti Összekötõ-híd (UVH) budai oldalán, a parti kerékpárútnál 10-kor. Szép idõt rendeltem.
Senki ne számítson nagy menésre, a napot a túrára szánjuk. Én terveztem Hosszúhegyet, Pilis tetõt, meg Dobogó kõt is, persze közben meglátogatva Natit és a cukit. Majd meglátjuk mennyi fér bele.
Egyébként mindenkit szeretettel látunk, nem csak lányokat. :)
Era

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Meeting legyen a Fogasnál és az 5 órát is megbeszélhetjük, ha jó mindenkinek. (sajna nem érem el az emberemet, így - bár lehet, hogy 4kor végzem, de erre nincs garancia, szóval maradjunk az 5nél)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi,

Bükkben vasárnap megtalálható lesz valaki? Szeretnénk pár ismeretlen utat bejárni, eltévedni, meg ilyenek. :) Esetleg megnézni a maraton útvonalát...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én is 4-körül végzek, szóval sokkal korábbra hiába beszélnénk meg talit... Ahogy már Dinnye is feltette a kérdést: hol meeting?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Totál rehab lesz. :D Holnap Szilvás hosszút megyek, vasárnap meg ultrát a Kékesre. Egy 17:00 körüli talit megbeszélhetünk, de dél körül pontotsítok - attól függ, jönnek-e délután, mert ha nem, hamarabb is lelécelhetek.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Reggel még úgy gondoltam, hogy du tekerek vmi jót, de fel kellett, hogy adjam terveim, mert befelé jövet realizáltam, hogy ólomnehezek a lábaim. Szóval mennyire lesz rekreációs ez a tekerés? Ha a 12 km/h-t csak lejtõn lépjük túl és a pulzusom garantáltan 100 alatt marad, akkor jövök ;)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
nem kell ezt túlmisztifikálni...
ja amúgy "sajnos" korábban végzem a sulival.nyomok egy aszfaltkört és utána meg futok egyet itt a környéken.
a mai menetet lemondanám!
viszont vasárnap mennék hosszút!!Dante remélem egyben leszel a szombati után és megyünk?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Szegényt halálra paráztatjátok, aztán majd odaesek másnaposan-depressziósan a pálcika lábaimmal, akkor majd nagyot nézhet, hogy "ez? ennyi?"... :lol1:

Alig aludtam valamit , le van esve a vérnyomásom... pöttyös a nyelvem a fél fórum röhög :D .. . Tényleg hova hányra kellen érni..? (lehet, oda se találok)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szegényt halálra paráztatjátok, aztán majd odaesek másnaposan-depressziósan a pálcika lábaimmal, akkor majd nagyot nézhet, hogy "ez? ennyi?"... :lol1:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Jó lesz az Nagy szopásnak is!
Mer az vót, de nagyon!
Szerttünk is érte! :D

Csak a magad nevében nyilatkozz, mert én utáltam, de nagyon!:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Alakul Richie és Dante a két ember aki hirtelen és nagyon elfárad:lol1: Kezdjünk gyûjteni Görögdinnye koszorújára :hehe:

Fater! Ahogy felébredsz mindjáá beszólsz...! Dante legyen szíved...:oops:[