Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Holdvilág árok egyes szakaszait kivéve bringázható,ha a lépcsõket kedveled akkor ez a szakasz hosszabb.
http://picasaweb.goo...893961156610210
A Karolina ároktól kezd az ereszkedést!
A Vaskapu völgyben tegnap jártam és egy résztõl eltekintve végig bringázható a Mária padtól!
Nekem az extrém kategória Vörös kõ-tõl a So a hétvályús forrásig,ha ezen bringázol csak egy véleményt ha kérhetnék :)
Lukács árok-õsszel voltam itt és olyan "Spartacus-os"-keskeny nyom,de járható.
gakos: vaskapu szurdok vagy vaskapu völgy?
http://picasaweb.goo...856608968218114

ezt most hirtelen nem tudom, elmeletileg Piliszszentkereszt folott van valahol, de nem talaltunk semmit, csak egy susnyas, viszonylag jarhato utat, ami a faluba vezetett. Hogy jutok oda pontosan?
Voroskorol SO-t mi is neztuk felulrol, de a felso szakasz kidolt fakkal volt teli, es nem probaltuk atverekedni magunkat rajta. Arrol az osvenyrol nincs keped?

----

FÁJVÓ

----

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Holdvilág árok egyes szakaszait kivéve bringázható,ha a lépcsõket kedveled akkor ez a szakasz hosszabb.
A Vaskapu völgyben tegnap jártam és egy résztõl eltekintve végig bringázható a Mária padtól!
Nekem az extrém kategória Vörös kõ-tõl a So a hétvályús forrásig,ha ezen bringázol csak egy véleményt ha kérhetnék :)

A létrás szakaszokat hogy oldottad meg?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
kevely teto jarhato, de nem tul technikas, bar van rajta durva palya, de az privat ;)
tig mondja jol, voros-ko leanyfalu fele a piroson, igazabol az is jarhato, csak meredek, meg sok hajtukanyar van benne.

----

FÁJVÓ

----

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nem hétvégére tervezem:) Hétköznap délelõtt meg senki nem lesz. A kevély minden irányban lightos, de a Vadálló kövek jó tipp:) A Vörös követ merre keressem? Judit: köszi!:D

amúgy pap rét , megkerülöd és a piros jelzés. na arról le se kell térni :)

vagy ha kényelmesebb odajutás akkor vértes mezõnél (ahol a Z is becsatlakozik) nem beváltani balra az P/Z ösvényre hanem tovább a dózeren, az szintben megy , keresztezi a zöldet majd a sárgát is. na arra a sárga ösvényre kell dobni egy balost az visz fel VK-re (onnan 100 méter kb). csak ha nem ismered nehéz észrevenni. vagy fele lehet menni tahiból a sárgán, fasza kis szerpentin :)

meg nem túl durva, de azért fincsi a kõhegy pomáz zöld jelzés felsõ része is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem hétvégére tervezem:) Hétköznap délelõtt meg senki nem lesz. A kevély minden irányban lightos, de a Vadálló kövek jó tipp:) A Vörös követ merre keressem? Judit: köszi!:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a holdvilag-ban voltam multkor, egyreszt teli van turistaval, masreszt sok tolos resz van benne sajnos, pedig sokmindent kiprobalok :)
vadallo-kovek, voros-ko, nagy-kevely, Oszoly-teto hirtelen ezek jutnak eszembe. vaskapuhoz forumos ajanlasra elmentem, de nem talaltam a helyet.

mármint vörös kõrõl a piros leányfalura. a többi odavezetõ út "sztráda" :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
a holdvilag-ban voltam multkor, egyreszt teli van turistaval, masreszt sok tolos resz van benne sajnos, pedig sokmindent kiprobalok :)
vadallo-kovek, voros-ko, nagy-kevely, Oszoly-teto hirtelen ezek jutnak eszembe. vaskapuhoz forumos ajanlasra elmentem, de nem talaltam a helyet.

----

FÁJVÓ

----

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Egyéb extrém emelkedõk, és lejtõk a Pilis/Visegrádi hegységben?

Szerintem a Holdvilág-árok nehezen bringázható, mondjuk 100 éve voltam ott.
Ott a Rám szakadék, az fel és le is elég extrém.:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
múltkor mintha olvastam volna vhol, hogy a Holdvilág bringázható, de nem vagyok bent biztos.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szerintetek a következõ helyek bringázhatóak?
Holdvilág árok, Vaskapu völgy, Mogyorós szurdok felsõ része (az alsót már betörtem:) ) Lukács árok?
Egyéb extrém emelkedõk, és lejtõk a Pilis/Visegrádi hegységben?
Köszi!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Összefutottunk egy versenyzõ karakterû bringással, aki leelõzött!!!
Nosza, ezt nem lehetett annyiban hagyni, így jött egy hosszú sprintelés hegyen-völgyön át. :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Zsizsi bácsi, megkergetett a végén a vaddisznó v. csak úgy jókedvbõl sprinteltetek? :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tegnap elmentünk egy 122 km-es tekerésre a Pilisbe. Hm...jó volt, csak máskor többet kell aludni elõtte. (A végén egy jókora sprinttel!) :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ricsi bácsi!

Rád bizom, hogy mi legyen vasárnap. Találd ki, hogy mikor és honnan induljunk - én alkalmazkodom hozzád!
Lehetõség szerint ésszerû számadatokban gondolkodj (úgy mint táv és szint), mert én nem Dante vagyok, ergo nem versenyezni, hanem túrázni szeretnék:)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Hehehe, ahogy te azt hiszed. :D

Dinnye beneveztünk Szilvás hosszúra bosszúból a maiért, sajnos férfinévvel, mert csajok elvileg nem is indulhatnak. :D Szóval jó lesz készülni elkezdeni!

Mert ránézésre nem fog feltûnni... hogy nem vagyok férfi... ÁH dehogy!!!
:okularnik
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hehehe, ahogy te azt hiszed. :D

Dinnye beneveztünk Szilvás hosszúra bosszúból a maiért, sajnos férfinévvel, mert csajok elvileg nem is indulhatnak. :D Szóval jó lesz készülni elkezdeni!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az út 60%át mi is ismerjük, lesz nálunk térkép (amit csak mi nézhetünk meg :) ) és nem fogunk eltévedni. :)

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ne bántsátok Dantét, ma egyszer sem akart eltévedni.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nekünk holnap Dante fogja mutatni az utat. :D

Részvétem.:D Keresitek magatoknak a bajt?