Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

liz

liz

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
hey

tudtok ajánlani olyan túrát budapest környékén, ami kb. 40-50 km és sík terep? kezdõ csapat, inkább hobbibringások. szentendrén már voltunk...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

3 órán belül már fájdalmas.

Akkor Neked nagyon fájhatott! :D íAszért szép tempót nyomtál, gratula! :clap:

Mivel az ismerõsök között nem ismerek olyanokat, akik még mindig rendszeresen tekernek, ezért próbálkoztam a neten - elég gyér sikerrel. :|

Lehet, felétek kevesebben tekernek hobbi szinten, de ne izgulj, tapadnak majd, mint legyek a légypapírosra! ;)

Hozé az "örömbringás". Bringa, jó idõ, jó közérzet, hajrá...! :)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Master-ral mi sem unatkoztunk...
nyomtunk egy hüvösvölgy-nagykopasz-nagykovácsi-antalárok-nemtudommilyentelepülés-kopárcsárda-vöröshegy-pilisszántó-pilistetõ-dobogókõ-lajosforrás(lettvolna,de eltévedtünk...ez nagyon ciki :) )utána már csak lejutottunk az aszfalthoz,de közben olyan volt mint a blair witch project ben,egyre sûrûbb lett az erdõ :D...megúsztuk!-utána meg valahogy pomázon találtuk magunkat és begurultunk pestre.
szintben nemtudommennyi,távban meg 100+egykicsi...
Masterra oda kell figyelni!elég jól megy... :)
esés nuku,defekt nuku!szóval pozitív volt a túra
na nyomás úszni meg szaunázni... Geoff,ne szólajjá meg!igen,nem munkába hanem uszodába megyek! :D

peace!

igen ha nem csak 700km lenne a labaimban ebben a szezonban :D (a tegnapi moka az egesz eves teljesitmenyem 15%-a... bazzz)
de azer jo vót!!

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Az szép kör - már hogy, ami a vidéket illeti - és van benne emelkedõ is. A Zempléni topic meg...biztos inkább bringáznak, mint neteznek. :)

Így gondolom én is :) Csak meglepett a sok bringás. Gimis koromban gyakorlatilag 3-5-en voltunk, akik rendszeresen jártuk a környéket, aztán nálam is elmaradt a bicaj. Ahhoz képest ez már tömeg :) Most, hogy ismét elõszedtem a bicajt, kerestem társakat. Mivel az ismerõsök között nem ismerek olyanokat, akik még mindig rendszeresen tekernek, ezért próbálkoztam a neten - elég gyér sikerrel. :|

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Hát voltál te is? Nem láttunk a zsíroskenyérnél, pedig egy órát ott partiztunk. :) Na jah, olyan kemény ez, amilyenre veszed. :D 3 órán belül már fájdalmas.

Eleve késõn indultam. (8.50 kor)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát voltál te is? Nem láttunk a zsíroskenyérnél, pedig egy órát ott partiztunk. :) Na jah, olyan kemény ez, amilyenre veszed. :D 3 órán belül már fájdalmas.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
K100
Én laza tempóra számítottam, és az is volt. :)
Hajszálra 4 órát mentem, végig egyedül, a magam szórakoztatására.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
A neve ellenére nem nagy kihívás de ha valakinek van kedve, itt a lehetõség:

Éjszakai tekerés - kihívás napja

admin, h, 2009-05-11 08:28 Egy napos | Kerékpáros | Városban | Vidéken

Kezdet: 2009-05-19 22:00
Vége: 2009-05-20 02:00

A 2009 évi Kihívás napja május 20-ra esik, így mi már május 19-én éjjel elindulunk, hogy amit eljön az éjfél, mi legyünk az elsõk, akik teljesítik a kihívást aznap.
Találkozó: Városliget, Mûlyégpálya bejárata elõtt
Indulás: 23:00
Cél: Normafa üzletház
Útvonal: Andrássy út - Deák tér - Roosevelt tér - Lánc híd - Alagút - Mészáros u. - Királyhágó u. - Orbánhegyi út - Istenhegyi út - Eötvös út - Normafa.
Visszafelé : Normafa - János hegy - szerpentinen le - Budakeszi út - Szilágyi Erzsébet fasor - Moszkva tér - és innen mindenki startolhat majd hazafelé.
Jó állapotú kerékpár, bukósisak, elsõ lámpa és hátsó lámpa/villogó kötelezõ, fejlámpa ajánlott.

Eredeti link: http://www.vbb.hu/?q=hu/node/2641

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem elég volt a szimpla K100. Bár ki is tekertem, no meg hazafelé mentem egy 2órás levezetést, szóval összejött a 160. Na szóval, itt az elején, nyélen menés van. A Börzsönyig 40es átlag volt, s már az elsõ hegyeken szétszakadtak a bolyok. Volt egy szökevénycsapat, de fellánctalpaztunk rájuk, s kb 6-7-en egybeverõdtünk. Majd sok robbantgatás és leszakítás után Vácegres elõtt én is elléptem, így az utolsó 20-at már végig szólóban nyomtam, így beértem harmadiknak. Nagyon jó kis menet ez, sok jó felújított úttal, de laza tempóra, legalábbis a 100as távon, nem szabad számítani. Elvileg laza edzést akartam menni, ehhez képest másfél órát mentem anaeróbban, ami azért nem kevés. Elég szintes kör, szóval van lehetõség bõven a bolyt szétrobbantani, gyakorlatilag minden hegyen megindulás van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
Master-ral mi sem unatkoztunk...
nyomtunk egy hüvösvölgy-nagykopasz-nagykovácsi-antalárok-nemtudommilyentelepülés-kopárcsárda-vöröshegy-pilisszántó-pilistetõ-dobogókõ-lajosforrás(lettvolna,de eltévedtünk...ez nagyon ciki :) )utána már csak lejutottunk az aszfalthoz,de közben olyan volt mint a blair witch project ben,egyre sûrûbb lett az erdõ :D...megúsztuk!-utána meg valahogy pomázon találtuk magunkat és begurultunk pestre.
szintben nemtudommennyi,távban meg 100+egykicsi...
Masterra oda kell figyelni!elég jól megy... :)
esés nuku,defekt nuku!szóval pozitív volt a túra
na nyomás úszni meg szaunázni... Geoff,ne szólajjá meg!igen,nem munkába hanem uszodába megyek! :D

peace!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Az szép kör - már hogy, ami a vidéket illeti - és van benne emelkedõ is. A Zempléni topic meg...biztos inkább bringáznak, mint neteznek. :)

hop

hop

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Na végre sikerült tekernem egyet városon kívül is. Igaz nem túl sokat, nem is a saját tempómban - jött Eszter is :) - de azért letekertük a Sárospatak-Károlyfalva-Rudabányácska-Saújhely-Sárospatak távot. Csak cirka 32km, de mindkettõnknek elég volt így elsõre. Anno (több mint 15 éve) ez volt a suli utáni köröm :) Örömteli meglepetés volt, hogy viszonylag sok (20-25) bringással találkoztunk, csak azt nem értem, a zempléni topik akkor miért ilyen döglött :)
A lényeg, hogy kellemesen elfáradtunk, és a felújítás után a marathon is jól vizsgázott :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem ott szét váltunk nekem 53 lett a vége Roninnak nem tudom.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Ma mentünk Roninnal egy lájtosat, annyira könnyûre sikeredet hogy a 23kmnél 870 szintnél tartottunk:D

...és ott véget is ért??? :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ma mentünk Roninnal egy lájtosat, annyira könnyûre sikeredet hogy a 23kmnél 870 szintnél tartottunk:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nna, tegnap 221 km jött össze. Rekuval. Hogy jó volt-e? Háát...az utolsó 60-70 km-rõl érdekes élményeim vannak. :D Ma csak egy 96 km-es "kis" levezetésre futotta.

Oldbike!
(Már megint) Nagyon jók a képek és a képaláírások! :) Grat!!!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
holnap reggel 9 kor tal. a fogaskerekû aljánál
megyünk Master-ral egy laza kört a "környéken"...
akinek van kedve csatlakozzon!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Mi lenne a terv?

Terv nincs. Úgy döntöttem, hogy a kecske is jól fog lakni és a káposzta is megmarad. Délelõtt áttekerek a szomszédos Kamaraerdõbe, hullámvasutat játszok a dombokon és délután egyre jól hazajövök, megnézni a DH-t, majd utána a Giro-t.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Vasárnap megint kéne menni valamit, de dilemmában vagyok, mert kora délután lesz DH VK közvetítés La Bresse-bõl.:(

Mi lenne a terv?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

VV! Nem bírsz egyetlen olyan börzsönyi túrát sem összehozni, hogy ne kelljen átgázolni valamiféle gabonatáblán!? :lol1:

A VV "susnyásról" vannak emlékeim nekem is :)
Egy kis 50-es kutyagolás ma a gerecsében fõbróbának.

http://picasaweb.goo...542715259340786