Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

gentleman

gentleman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

....
Valaki holnap délután sonajhegy és hármas ...esetleg Nagykopasz felé nem tekereg?

Esti/Éjszakai tekergésben én is benne vagyok, nagyon kellemes tud lenni az erdõ egy meleg nyári nap után :). A héten, szerda kivételével, bármelyik este jó, csak hajnalig ne tartson, mert reggel meló... :(

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Látom, tényleg úgy lenne jó. Viszont ne felejtsem vinni és bekapcsolni a telefont. Már jó fél éve nem is használtam, talán a száma is lejárt azóta.
Majd megnézem. Ebbõl is látszik, nem vagyok egy telefon mániákus. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Amúgy is emberáldozatnak tanulok Danténál és Kószacicánál. .. szóval szeletelés vérszívás.. hogy úgy mondjam semmiség..
Papamaci ne aggódj már gondoskodtam a szórakoztatásodról.. hogy mivel is : Meglepetés :) Ha kiderül : NEM ÉN VOLTAM :angevil:
Balu1 sebaj ami késik nem múlik én máskor is benne vagyok éjszakai tekerésbe, de legközelebb cseréljünk számot.
Valaki holnap délután sonajhegy és hármas ...esetleg Nagykopasz felé nem tekereg?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dinnyét könyörgöm ne szeleteljétek fel mert akkor sokat unatkoznék!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Látod, még kannibalizmussal is megvádolhatnál ha..
..ha csak Õ lennne görögdinnye egyedül.

Viszont múlt héten sok görögdinnye szétesett valamelyik fõúton.
Akartam is írni, szétestél anya? De nem volt minek apropóján.
Na de nem akarok viccelni a bõrére, ha már elkerültük egymást és még a szúnyogok is össze csípték. Igaz, én nem láttam ott szunyogot.
Bizosan azért mert mozogtam, kerestem hol lehet.
Õ meg szegény valahol a környéken szobrozhatott mint önkéntelen véradó :(
Hát persze, hogy ilyen kedves vérszívó társai akadtak.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsizsi mester, háromnegyedkor nem láttál arra egy biciklist felkapcsolt fejlámpával aki mindenáron "egy" görögdinnyét akart megtalálni? Görögdinnye viszont nem fluoreszkált.

Az az igazság, hogy én éppen Pixeltõl jöttem és gurultam lefelé a Diós árkon. (árokban, mindegy...) Az idõ miatt meg úgy gondoltam, hogy Ti már messze-messze hegyen völgyön jártok-keltek.

Apropó, a görögdinnyét hazafelé jövet éjfél körül megtaláltam egy árusító helyen ahol éjjel is vigyáztak rá. Ott vettem egy 11 kilósat és hátizsákban haza cipeltem. Jódarabot ettem is belõle.

Na azért ez már jókora perverzió...:D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Tegnap tekertem egy nem nagyot de kellemeset.

Görögdinnyével meg volt beszélve, hogy találkozunk.

Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok, és a macskaköves rész)- ott kitaláljuk merre (Rekettyés, vagy Jánoshelgy).

Szóval elindultam oda de kicsit késõn, persze telefont nem vittem.
Aztán a Szépvölgyi út környékén kigondoltam egy rövidítést. Akkor még fél órám volt.
Fel a Szépvölgyin, tovább a Zöldlomb utcán és le a Kapy úton.
Végül háromnegyedre ott voltam a János kórházzal szemben ahol van mindenféle megálló, magasság korlátozó felemás korlát a híd mellett.
Felkapcsolt fejlámpával igyekeztem felhívni magamra a figyelmet, hátha esetleg még egy kicsit vártak görögdinnyéék. Gurultam egyet azon a részen. Aztán mivel sehol senkit nem láttam bringával, szomorúan elindultam vissza a kapy út felé, azzal, hogy vissza tekerek amerrõl jöttem és felmegyek a HHH-ra, hátha oda mentek miután lekéstem õket.
Végül nem sikerült így sem össze futni.

Utólag olvasom, hogy valahol a környéken ahol kerestem is, ott vártál görögdinnye. Mivel mondod, hogy háromnegyed kilenckor még javában ott voltál valahol a környéken, ezek szerint jól elkerülhettük egymást. Sajnálom, hogy így félre értõdött a tali pont, de még most sem tudom hol is voltál.

Zsizsi mester, háromnegyedkor nem láttál arra egy biciklist felkapcsolt fejlámpával aki mindenáron "egy" görögdinnyét akart megtalálni? Görögdinnye viszont nem fluoreszkált.

Görögdinnye, ha mentél arra, láttad milyen bringaút felbontás van a benzinkút mellett? Biciklivel is csak a benzinkút területén lehetett átmenni. Szóval tényleg ott jártam csak elkerültük egymást. Sorry.

Apropó, a görögdinnyét hazafelé jövet éjfél körül megtaláltam egy árusító helyen ahol éjjel is vigyáztak rá. Ott vettem egy 11 kilósat és hátizsákban haza cipeltem. Jódarabot ettem is belõle.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csak ez utóbbi mondatodért nem átkozlak ki az anyaszentegyházból! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ha én ott vagyok, a szúnyogok ugyan úgy összecsípnek. Engem utálnak. :D

na ja. lehet tudnak valamit

mert ugye mondják egymillió légy nem tévedhet

és a légy meg a szúnyog végülis tulképp rokonok.....:)

amúgy (szerencsére) engem is utálnak a színyogok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Egészségedre! ;)

ps.: ma egy könnyed, rehabilitációs tekerés volt nekem beiktatva. 100 km, Börzsöny-Dunakanyar. Jól esett. A felhõk csodálatosak voltak!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Ma gyalog,de remélem túlélem a gombákat :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gyalog galopp volt bácsi!? ;) Látom, gombáknak te sem bírsz ellenállni! Aztán finom legyen ám!:D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Ma felkaptattam a Muzslára azt gondolván a mátra észak-nyugati részét ritkán keresem fel.Talán egy késõbbi idõpontban egy mátrabérc-hez is jól fog esni a helyismeret.Egyszerû volt a muzsla,talán olyan 0.5-ös Juliánus toronyhoz fel.A hidegkúti turistaházná kibukkanva láttam rengeteg idõm van,így a S-n majd a Z-ön kutyagoltam vissza.Hát.... a Zám patak völgye úgy gondolom megér egy kiruccanást másnak is,bár a felsõ része egyszerûen csak az irányt tartva járható.Több kilométeren keresztûl sziklákon kellett megtalálni az utat,bár a patakmeder volt az irány amelyben idõnként derékig ért a víz.Soha rosszabb túra :)

http://picasaweb.goo...uzslaVizslatas#

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha én ott vagyok, a szúnyogok ugyan úgy összecsípnek. Engem utálnak. :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Kár :( Ráadásul a szunyogok is osszecsipterk
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Balu1
Betelt a postaládád.. és vártam rád egészen 9 elõtt ötpercig :cry:
Na majd legközelebb

Bassz...! Ha ezt tudom... úgy fél kilenc, 3/4 kilenc körül jöttem ott el a Diós árok felõl. Akkor arra gondoltam, már biztos elindultatok. A fórumot meg nem néztem, mert egész nap tekertem. :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
E! Hopponmaradás történt? Hát még ilyet... Egyedül nem nagyon célszerû bebringázni éjjel az erdõbe terepen.

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Balu1
Betelt a postaládád.. és vártam rád egészen 9 elõtt ötpercig :cry:
Na majd legközelebb

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok..).

Szóval arról ismerünk meg, hogy felemás korlát gyakorlatokat végzel a János kórház elõtt? Majd pontozunk! :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok, és a macskaköves rész)- ott kitaláljuk merre (Rekettyés, vagy Jánoshelgy).