....
Valaki holnap délután sonajhegy és hármas ...esetleg Nagykopasz felé nem tekereg?
Esti/Éjszakai tekergésben én is benne vagyok, nagyon kellemes tud lenni az erdõ egy meleg nyári nap után

....
Valaki holnap délután sonajhegy és hármas ...esetleg Nagykopasz felé nem tekereg?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Zsizsi mester, háromnegyedkor nem láttál arra egy biciklist felkapcsolt fejlámpával aki mindenáron "egy" görögdinnyét akart megtalálni? Görögdinnye viszont nem fluoreszkált.
Apropó, a görögdinnyét hazafelé jövet éjfél körül megtaláltam egy árusító helyen ahol éjjel is vigyáztak rá. Ott vettem egy 11 kilósat és hátizsákban haza cipeltem. Jódarabot ettem is belõle.
Szóval elindultam oda de kicsit késõn, persze telefont nem vittem.Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok, és a macskaköves rész)- ott kitaláljuk merre (Rekettyés, vagy Jánoshelgy).
na ja. lehet tudnak valamitHa én ott vagyok, a szúnyogok ugyan úgy összecsípnek. Engem utálnak.
Bassz...! Ha ezt tudom... úgy fél kilenc, 3/4 kilenc körül jöttem ott el a Diós árok felõl. Akkor arra gondoltam, már biztos elindultatok. A fórumot meg nem néztem, mert egész nap tekertem.Balu1
Betelt a postaládád.. és vártam rád egészen 9 elõtt ötpercig :cry:
Na majd legközelebb
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Szóval arról ismerünk meg, hogy felemás korlát gyakorlatokat végzel a János kórház elõtt? Majd pontozunk!Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok..).