Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sofõrprobléma sajnos nem mozdult elõre semmit... de mostmár megbarátkoztam a gondolattal; levezetem egyedül :P
(Lucky sajnos marad... Ananász megy csak, de köszi a szurkolást. Szoríts h bekerüljünk a fináléba)

Jövõheti tekerésben én is benne lennék majd valamelyik nap :D Beszélünk ha hazajöttem vagy csak figyelem miket írogatsz ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Gyere Ronin! Jó lesz! Én meg jöv. héten vagyok Kényszer szabadságon... Úgyhogy ha valaki menne valahová kora délután véletlenül rá érek.
A szúnyogok ellen viszek fasza indiai füsölõt - olyan szaga van, hogylehet, hogy inkább a szúnyogokat választátok majd. Buki neked nincs iskola szünet? Jöv héten mehetünk hosszúkat is hétközben :)
Makka jöv. héten lesz ami lesz de megyünk végre együtt! A sofõr problémád megoldódott???Hajrá Lucky hajrá Te a hétvégén nagyon szurkolok nektek!!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Mi ma jót mentünk - ebben a melegben is :) Igen kellemes kis köröcske volt Hüvösvölgybõl-HHH és környékén Francia-bányát érintve (ha már holnap nem mehetek veletek) Kár Dinnye, h nem tudtál jönni...bár nem te voltál az egyetlen aki kihagyta.... :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Hetesbusz, nincs semmi baj a délutáni-esti meleggel, ellenben a szúnyogok az erdõben nagyon vérmesek. Lehet megyek holnap én is. Szabin vagyok, még nem tudom merre tekergek majd, de ha úgy jön ki a lépés csapódok hozzátok.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Ami a meleget illeti, nos, érdemes jól meggondolni, én a mai napot is majdnem megbántam. (Bécsi út felõl HHH, Hûvösvölgy, Szépjuhászné, János-hegy, Normafa, majd gurulás lefelé és Kis-Sváb-hegy.) Mind az egy liter vizem elfogyott. ;)
A mostoha körülmények ellenére találkoztam sok bringással. :)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
zeezooooo, de egy kis izé vagy!
Én a hegyek pokla Újraforgatásán dolgozom, te meg aknamunkát végzel, te sötétben bújkáló ellenformanyomtatvány!!! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát szerintem nem a legjobb ötlet várhatóan az év legmelegebb napján emelkedõn aszfaltozni napon!! szerintem gondoljátok át!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
A kedvencem a Rahó utca - Rákó utca - rögtön utána Hóvirág út a Farkasréti temetõ mellett (ahol opcionálisan meg lehet pihenni örökre) aztán tovább Rácz Aladár - Melinda út és kiérsz a Víztoronyhoz a végén :)
Ez végig aszfalt, végig napon, és végig jelentõsen emelkedik. Itt izzadni kell, másra nem jó.
Szóval fél óra alatt a Normafánál leszünk, onnan random lefele.

ja éssss: :chomik:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Nah akkor csütörtökön 17:30 Kosztolányiról felmegyünk szétizzadni az agyunkat, és utána átmegyünk Frandiabányához, mert PONT ott fogunk kilyukadni a végén :D

:chomik: puss dö tempó!

Roviden leirnad az utvonalat? Ismerosom lehet, hogy utkozben becsatlakozna valahol :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Jéé Geoff felébredtél???
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Na dogozááááááááááááááááááá:D

Ne mondj neki ismeretlen szavakat, mert megzavarodik :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Piotr te vízen jársz :D

Na dogozááááááááááááááááááá:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Piotr te vízen jársz :D

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
én nem járok tûztáncot

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Tök jó, akkor holnap megyünk izzadni, szúnyogokat tápláni, vihart elûzni tûztáncot járni :D

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Nah akkor csütörtökön 17:30 Kosztolányiról felmegyünk szétizzadni az agyunkat, és utána átmegyünk Frandiabányához, mert PONT ott fogunk kilyukadni a végén :D

:chomik: puss dö tempó!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szia Balu!Köszi az infót!
Hetesbusz, Buki! Lehet elindulok veletek csütörtökön- egyszerûen nem bírom ki :D aztán majd valahogy elvergõdöm a Francia bányához!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Hú ez egy tökéletes délután volt tökéletes tekeréssel :)
..
Ronin hozd a könyvet csütörtök a Fr. bányához- addig kiderítem hol van..

Francia-bánya

Gondnok: FTSK Exceslior SE, info: www.excelsior.hu
Megközelítés: A Fenyõgyöngyétõl haladjunk lefelé a mûút jobb oldalán kialakított turistaúton. A korlát után jobbra tartsunk, kb 200 méter múlva egy rétre érünk ki. Innen már látni a sziklákat.

Egyébként terveztem én is, hogy (az most elmúlt túrára) oda jövök a talira,
de már nem mertem mondani mert valami mindíg másképp alakul.
Jobban is tettem. A hátsó kerekemben volt egy defekt.
(Múltkor csak az elsõbe raktam be a defekt védõ szalagot. A hátsót nem volt kedvem ezért szétszedni. Most meg is bántam. Vasárnap amikor kerestelek, már hazafelé a Római-parton bele ment valami kis tüske a hátsóba.)
Most gyorsan megkerestem és befoltoztam. Köpenybõl is kiszedtem amit kell.

A piros villogómmal volt egy kis gond amit gyorsan rendbe hoztam és már indultam volna.. Akkor látom, hogy megint lapos a hátsó. Pfff.. Azóta még nem volt türelmem megint bele nézni. Így maradtam itthon megint.

A francia-bányát megkerestem neked, hogy ne legyen gondod, hol is van.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Roninnak koszi az utvonalat, mindig kitalal valami jot, es finomat :)

Ma kivetelesen orultem, hogy koran sotetedik, legalabb kiprobaltam a Hoze-fele fenykard effektust :) Hat, kicsit vicces. Mar nem vagyok lathatatlan...

Hetesbusz!

Csutortokon csatlakoznek, ha nem banod.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hú ez egy tökéletes délután volt tökéletes tekeréssel :)
és most nem maradtam le megalázó módon, mint szoktam :)
Ronin hozd a könyvet csütörtök a Fr. bányához- addig kiderítem hol van
jó lesz vele meggyújtani a tüzet... addig is olvasgasd hátha van benne valami értelmes-és jövõhéten menjünk hasonlót!!!