Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Lesz valami az éjszakai bringázásból? Zézó el van tûnve és elég nagy a szél. Ronin? Balu? ZÉZÓ???!

Reggel vonatra kell szállnom és nem szeretnék lemaradni róla. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Nem rossz :) Balu-akkor menjünk?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Szia Balu!
Miattam mehetünk ketten is, ha más nem érdeklõdik. Neked van jó lámpád? :)

Hát... az enyém csak ilyen.
http://img6.tar.hu/b...mg/37632850.jpg
Igaz, itt csak fél fényen ment a távoli része mert valamit elkötöttem, de már jó.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szia Balu!
Miattam mehetünk ketten is, ha más nem érdeklõdik. Neked van jó lámpád? Mert az enyém satnya-persze arra jó, hogy leevickéljek vele. Akkor f. 9 Fogas? A tel.számom nullahatharmincnyolchatnyolnullahatháromnyolc :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Egyelõre erõsen tervezem. Arra várok én is, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Lesz valami az éjszakai bringázásból? Zézó el van tûnve és elég nagy a szél. Ronin? Balu? ZÉZÓ???!

MARIATREK

MARIATREK

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

:cry:mAgyarország, én így szeretlek..

Hu...mennyi igazsag 2 percben...! En meg valamit hozzafuznek...
Imadom a TURO RUDIT es meg mindig verzik a szivem a NAGY MAGYARORSZAGERT!!!
HAVE FUN...:cheers:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Igen, 3-an voltak, egy középkorú pocakos pasi, egy fiatalabb pasi (ö tûnt a legértelmesebbnek) és egy 30-40 közötti nõ PAPUCSBAN! Plusz a rendõr aki felhozta õket kocsival a turistaházhoz. Ha nekik csak ennyi az ellenõrzés illetve a quad, crossmotor és bringás elkapás és elrettentés, hogy kocsival feljönnek és körülnéznek a turistaháznál papucsban, akkor nem sok sikerélményük lesz, ami persze nem baj.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
PAPUCSBAN...!!! :rofl:

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A "zöldruhásokról" csak annyit,addig nincs gond velük amíg a NHH-n PAPUCSBAN!!! próbálják a rendet betartatni :)
Köszönöm a túrát,de egy kicsit "gyenge" voltam-természetesen a meleg miatt :) de dolgozom az ügyön-többet fogok mozogni.
Bigtibi:Remek hely a mecsek volt szerencsém ezen a környéken is kódorogni-Máré vára,Óbánya felett farkas árok,Püspökszentlászló,Orfû,Bános.. na itt el is tévedtem.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV nem hazudtolja meg magát! Kár, hogy lemaradtam róla...:D
Oldbike meg egy varázsló. Hol magát varázsolja elõ a semmibõl, hol meg finom falatokat. Tud a csávó! ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Okosan döntöttetek! Nem akartam én nektek rosszat, csak gondoltam egy frissítõ úszás...:D

Mi is gondoltunk neked valamit, de nem mondhatjuk el, mert belepirulsz!:D
Hát nem egyszerû hõség volt ma a Trottyos túra 2-n, egyszerûen megölt. Csak a Nagy-Hideg tetején volt jó hûsítõ szél, de akkor meg már hazafelé vettük az irányt. Annyi szúnyog, légy és bögöly volt (és csíptek is a rohadékok), hogy a melegben egyébként is lecsökkent tûrõképességem teljesen kiakadt, nagyon hisztis voltam, bocsi fiúk.
Oldbike megint kitett magáért, amikor megérkeztünk a kocsikhoz, a hûtõtáskájából elõvarázsolt jó hideg ananászt és sárgadinnyét és azzal kínálta meg szerény csapatunkat. Isteni volt, nagyon köszönjük!:prosze: Mondjuk amilyen éhes voltam én hideg pacalnak is örültem volna.:P
VV pacijára végre visszakerült a szervizbõl az SPD és sejtettem, hogy lesznek vidám pillanatok. Egy lekaszált, jó gödrös réten ( talán Tányér-rét) mínusz 3-as tempónál sikerült is neki meghemperegnie a friss szénában. A nap legjobb pillanata az volt!:lol1:
Képek nem tudom mikor lesznek, a pc meghalt, ezen a laptopon nincs picasa, lusta vagyok telepíteni, mert nagyon kevés a hely, meg egyébként sem voltam ihletemnél a meleg miatt, nem lettek túl jók.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
:cry:mAgyarország, én így szeretlek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Okosan döntöttetek! Nem akartam én nektek rosszat, csak gondoltam egy frissítõ úszás...:D
Más.
Akkor Magyarország ismét elõre lépett az "okos cselekvések" útján! Kerékpározni tilos! Kitehetjük a határokra.
Tudjátok, azon gondolkodom, hogy hazánk büszke rendõreinek ez mennyire felemelõ feladat lehet. Ezért tanulni éveken át a tiszthelyettesin, hogy aztán emelt fõvel lehessen megállítani, igazoltatni és kikérdezni az erdõben kerékpározó turistát. Mert az megáll neki.
Persze én száz más fontosabb dolgot is el tudok képzelni, ahol tevékenykedhetnének, de hát a vezetõik ezt adták ki nekik a napiparancsban.

Lesznek konfliktusok, csak gondoljatok bele abba, hogy a Pilis-Visegrádi hegységbe augusztus végétõl be sem lehet hajtani kerékpárral! Ezt eddig senki sem tartatta be velünk, szartunk is rá rendesen.
Amennyiben már arra is figyelmet fordítanak, hogy egyáltalán ott vagyunk, akkor mennyibe kerül már a bevezetõ erdészeti utakon - és akár kijelölt kerékpárúton is - leállítani a "gyanútlan" avagy tudatlan kerékpárost és jól feljelenteni!
Szeretem ezt az országot, a benne élõ sok-sok aranyos hülye kis butus törvényhozóval, bürokratával és a kedvenc politikusaimmal - mind az összes - együtt!
...de ez már egy másik topic témája lenne...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV és H.Zoli a Börzsönyben. Vajon ott milyen lehet úszni? :chin:
(vagy meg-úszni...)

Ez nem jött be kedves barátom.:D:D:D Egyébként Oldbike is jött velünk. Bölcs elõrelátással - látva a közeledõ csúnya felhõket - Nagy-Hideg-hegyrõl visszafordultunk, és a legközelebbi úton közelítettük meg a kiinduló pontot, Verõcét. Esõbõl én személy szerint addig kaptam, ameddig kivettük a bringát és hátizsákot Zoli autójából és beszaladtam velük a házunk bejáratáig.)
Nem mellesleg Nagy-Hideg-hegyen láttunk - szándékosan nem mondom, hogy találkoztunk, mert nem így volt - természetvédelmi õröket rendõri biztosítással. Ahogy ez egy ottani talpas turista és a közöttük folyó diskurzusból kiderült, a nemzeti park (Duna-Ipoly) akciószerû megmozdulást folytat a motorosokkal, quadosokkal és kerékpárosokkal szemben a nemzeti park területén. Mivel se kedvem, se hangulatom, se idõnk nem volt, így nem álltam le velük diskurálni, hogy akkor ez most hogy és miért folyik. Talán majd legközelebb. De az eddigi információk alapján a kerékpározás szempontjából leginkább frekventált helyeken várható az elõfordulásuk mind a Pilis, mind a Börzsöny területén. Ez valószínûleg a budai hegyeket, a Pilis-szerpentin és Pilis-tetõ, Dobogókõ környékét jelenti a dunántúli oldalon, a Börzsönyben pedig a Nagy-Hideg-hegy és a Csóványos környékét.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Vasárnap erre jártam. A felfedezõ jellegû túra nem ilyen rövid volt, csak lemerült az aksi a gépben :-(. Erre felé se másik bringást, se erdészeti embereket nem igen látni .

http://picasaweb.goo...KeletiMecsekben#

Eddig, ha a Mecsekben túráztam - bakancsosan, vagy nyeregben - mindig gyönyörû helyekkel ismerkedtem meg. Most adtál egy új tippet! Köszönöm. Szeptemberben, ha már itthon leszek, egy hosszú hétvégén biztosan elmegyek a Mecsekbe megint, és bejárom ezt az útvonalat - is.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Vasárnap erre jártam. A felfedezõ jellegû túra nem ilyen rövid volt, csak lemerült az aksi a gépben :-(. Erre felé se másik bringást, se erdészeti embereket nem igen látni .

http://picasaweb.goo...KeletiMecsekben#

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV és H.Zoli a Börzsönyben. Vajon ott milyen lehet úszni? :chin:
(vagy meg-úszni...)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Tetszenek a képek, szép kör volt!

Ma piszok meleg volt,de a csobbanásért meg kellett dolgozni:)
http://picasaweb.goo...alatonFelvidek#

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Ma piszok meleg volt,de a csobbanásért meg kellett dolgozni:)
http://picasaweb.goo...alatonFelvidek#

Micsoda bringájuk van a Barátoknak! :)

...de miért az ablakban tárolják?
:-)

@zsizsi: itt is :prosze: :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"