Lesznek fix pihenõ/beváró pontok a túra folyamán.
mondjuk az elsõ legyen a csóványoson

Lesznek fix pihenõ/beváró pontok a túra folyamán.
Akkor legyen a felemás korlátnál a Fogaskerekûnél a találkozó, ahol szoktunk is? fél hat magasságában? Makka? Ronin, Zorrózézó?!
Ne vedd túlságosan komolyan azt a postot, tréfáltam.Nem vagyok a topon...küzdök aztán majd meglátjuk mennyire lesz elég...
Nem fogok megsértõdni ha otthagytok
...ha erõsnek érzed magad, nyugodtan:)
...ha nem bírod, legfeljebb otthagyunk az erdõben, és megesznek a medvék:D
akkor a kékes oda-vissza helyett inkább ide?Meg hát.
Hétvégi kikapcsolódás: Börzsönyi Szivató III. - teljes útvonalon:)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
nem gáz egyáltalán...bõven középtányéros végig...Ha az Inóci-vágás az a szinte nyílegyenes "vályú", aminek soha nem akar vége lenni, akkor minden elismerésem a túra résztvevõinek
.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Az bizony.Ha az Inóci-vágás az a szinte nyílegyenes "vályú", aminek soha nem akar vége lenni, akkor minden elismerésem a túra résztvevõinek
.
Nem tudom milyen általában annak az útnak a minõsége, de amikor mi voltunk, akkor a nagy meleg mellett az is kikészített minket, hogy folyamatosan kipörögtek a kerekeink.
Kisinóci turistaház - Inóci-vágás - Nagy-Hideg-hegy - Rakodó - Oltár-kõ - Csóványos megoldásban érdemes gondolkodni. Az Inóci vágás egyébként "legendás" útvonal - idén tavasszal már lenyomtuk.
A Börzsönyi Szivató I. túrában benne van.
...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Rólam két dolgot kell tudni: nem mérem a távolságot, és nem figyelek a szintre sem.
Ég aljáig megyünk, ameddig bírjuk.
Ennek az útvonalnak az adataira nagyjából emlékszem, mert akkor még volt computerem. A táv kb. 60km, a szint 2000m körül, és ennek 70-75%-a az elsõ 25 kilométerre esik. Magyarkúttól a Csóványosig nagyjából folyamatosan mászunk, és ez a mászás nem a jobbik fajtából való; végig a kék jelzésen.A legmeredekebb rész ennek ellenére nem itt van, hanem a Hamuház és Bányapuszta között, egy kb. 25%-os rész.
Kisinóci turistaház - Inóci-vágás - Nagy-Hideg-hegy - Rakodó - Oltár-kõ - Csóványos megoldásban érdemes gondolkodni. Az Inóci vágás egyébként "legendás" útvonal - idén tavasszal már lenyomtuk.Juj, a kék jelzéshez már volt szerencsénk, de mi valahogy Nagybörzsöny -> Kisinóci turistaház irányból mentünk volna fel a Csóványosra. A térképet elnézegetve, eléggé hasonló a terep.
Õszintén bevallom, akkor feladtuk.
Trance