Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

60 éves fickó, sok mindent látott már, semmiért sem panaszkodik... ;-))

Ha csak úgy nem...:P

Más.
Július végén Pixellel Norvégiában bringatúráztam, errõl írtam egy kis szösszenetet, amit azt hiszem, mostanra befejeztem. Ha van kedvetek, olvassátok!
http://ib.deviantmtb.hu/norvegia2009/

Burce!
Ezen jót szórakoztam, és a képek is nagyszerûek! Jó volt nektek!

ps.: Pixel kicsit lepukkant a fjordok földjén, úgy tûnik nála a "közérzet határ" Dániánál van. :D

Nem értem én ezt a "saras" történetet. Ilyen jellegû problémánk nem volt, nem volt egyetlen saras rész sem, melyet ne lehetett volna különösebb gond nélkül, nyeregben teljesíteni.

Áá, Te sok mindent nem értesz, aztán mások meg igen, de õk csak nyafognak. Na innen eredeztethetõ - talán - a szívatók története. ;)
ps.: jól látom, csapatunkat erõsíted a 24 óráson?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem értem én ezt a "saras" történetet. Ilyen jellegû problémánk nem volt, nem volt egyetlen saras rész sem, melyet ne lehetett volna különösebb gond nélkül, nyeregben teljesíteni.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Vasárnapra a börzsönyt terveztem,de kaptam egy egri ajándék fuvart ,amely kihagyhatatlan volt és a visszaút idõpontja sem volt megkötve :)
http://picasaweb.goo...BalvanyOdorvar#
A szivatósoktól nem irigyelem a dosnya utáni emelgetéseket + a sáros részeket :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Meg vagyok botránkozva, a kerekeitekkel teljesen szét túrjátok az utakat
és szegény kirándulók alig tudnak utána végig menni rajta!
http://href.hu/x/9u40

...ja ez nem is a bringásoknak szól !
..de akinek inge, az kicsit öltözködjön már fel végre! :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
off
burce te csináltad/csinálod a deviantmtb.hu-t?
/off

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
60 éves fickó, sok mindent látott már, semmiért sem panaszkodik... ;-))
Amúgy igen. Meg onnan É és ÉK is "hazai".

Más.
Július végén Pixellel Norvégiában bringatúráztam, errõl írtam egy kis szösszenetet, amit azt hiszem, mostanra befejeztem. Ha van kedvetek, olvassátok!
http://ib.deviantmtb.hu/norvegia2009/

666. oldal burce te meg iparkodj azokkal a norvég képekkel!

Igyekeztem, uram! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Látom Zsizsi, szembesültél a Tura és Kóka közötti úttal, hát jah, képzelheted, hogy télen, hókásában, országútival milyen. :D És itt még mezõnyversenyt is rendeznek néha. (asszem 2 éve nem)

Nem mondod, hogy azon az "úton" - amit csak régészek neveznének útnak - még mezõnyversenyt is mertek rendezni!? Azt olyan túlélõ verseny címmel?? :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Korrekt kis kör, kösz a képeket! (Itt mész el a szomszédban és nem is szólsz?! Hm, azt akarod mondani, hogy nem véletlen? :P)
Amúgy teljesen azt hittem, hogy most a kenguruknál voltál.

A szomszédodban mentem el!? :scared:
Nem is panaszkodott! :D
Amúgy az Debrecen lenne?

A kenguru túrát meg eltoltuk - idõben - de még most is függõben van. Az okról írtam. de sebaj, lehet oda menni késõbb is. Megvárnak.

ps.: kenguruk meg vannak otthon nálam, a pálmaház tetején! :P
H.Zoli tudja...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Látom Zsizsi, szembesültél a Tura és Kóka közötti úttal, hát jah, képzelheted, hogy télen, hókásában, országútival milyen. :D És itt még mezõnyversenyt is rendeznek néha. (asszem 2 éve nem)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nos, mi is megjöttünk.
Jó kis móka volt ez a két hét, végig nyeregben. Volt minden, kánikula, szél, zivatar, esti tekerések, pálinka kóstolás, lekvárium látogatás, defekt szerelés esõben este felé, és még sok-sok érdekesség!

Egy kevés fotó ízelítõnek:
http://picasaweb.goo...2009_NyariTura#

Korrekt kis kör, kösz a képeket! (Itt mész el a szomszédban és nem is szólsz?! Hm, azt akarod mondani, hogy nem véletlen? :P)
Amúgy teljesen azt hittem, hogy most a kenguruknál voltál.

Burce a kerékpár szerelésen kívül tekert is? ;)

Hú, elég gyász volt. Bocs mindenkitõl, hogy "kicsit" felkészületlenül mentem. Persze meg tudom indokolni! De senki sem kíváncsi rá, így nem teszem...

Zeezo, Ronin, köszi a képeket, VVnek a túravezetést, Hozénak a belsõt, mindenkinek a társaságot!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jó túra volt a kb 20 patak átkeléssel a lefelé is tolós szakaszokkal a fatörzsön átemeléssekkel stb stb de ezért tetszett különben a Margitszigeti bringa úton tekernénk. Végre egy oolyan túra ahol maradéktalanúl élvezhettem az öszteló elõnyeit:) pölö kb 20 patak átkelés sok 20-50m-es kö-sziklafolyók, tetszett mert technikás volt le-fök ,de tényleg szívatós volt kissé:D. Nem csalódtam VV-ben.
http://borzsonyisziv...ctureid/8005506
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó kis túra volt, szeretjük az ilyet. Végül alig 110 kilával a lábamban én is hazaértem. Nem purcantam ki igazán, de azért kellemesen elfáradtam. Jól megrántottátok az aszfaltot a végén, muszáj volt rálapátolni, de jól esett. :D

Meg hát elsõre tekertem ki a kéket végig a Foltánig, szóval végre valami sikerélmény is. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Látom a foglakozás elérte célját, szívtatok rendesen.:)
Burce nagyon elhippisedett a káfésoppokban, így szakállasan (ritka, mint a cirkuszkerítés:D) még rondább, mint volt.
Hozé, látom el akartad cserélni a "maszekot", de nem mentek bele, mert gondolom nem volt nálad elég pénz ráfizetni a két cvekker árát.:P
http://picasaweb.goo...625293798844978

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Látom azért a Bükköt is belevettétek a végére.:)
Biztos szép volt, több fotó nincs?
Mikor mész kengurut hajkurászni? Nati túrára jössz?

Szia!
Fotó van, úgy 1000.
Kenguru túra függõben. Mivel édesanyámat is terveztem vinni a testvéréhez, de sajnos a mûtétje után nem úgy gyógyul ahogyan vártuk.
Nati túrára sajnos nem, mást terveztem - lógatom még kicsit a lábamat - nekem ez most nagyon hirtelen jött. Ma olvastam róla.

Börzsönyi szívatóhoz:

Burce a kerékpár szerelésen kívül tekert is? ;)
Hozé, látom már mire jó még a bringád!:P
Danténak ma is jó volt a frizurája. :D

Szép helyeken tekeregtetek ma. Megérte!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
A mai börzsönyi móka tényleg szívás volt. A hosszú végeláthatatlan felfelék alaposan megtépázták a harci kedvem, a lefeléken meg az ötven méterenként úton keresztben fekvõ fákon való átmászás okozott némi törést a lendületben, ha meg nem volt fa, akkor meg olyan meredek volt a pálya, hogy tolni kellett a gépet. A legvégén az aszfalt nagyon becsapott, azt hinné az ember, hogy itt a megváltás, mehet a száguldás lefelé, de a fenébe is, azt is tekerni kellett. Szóval, szívás volt a mai nap, de azért jól esett. :)

A képeim itt:
Börzsönyi szívató

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Látom azért a Bükköt is belevettétek a végére.:)
Biztos szép volt, több fotó nincs?
Mikor mész kengurut hajkurászni? Nati túrára jössz?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Nem is mondok mást csak irigyellek.
Jó ismét hallani rólad:piatka:

Üdv jó uram!
Most õszintén, van is miért. Jó móka volt.
Börzsönyi móka hogy sikerült? Voltál lazítani VV -tor- túravezetésével? :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem is mondok mást csak irigyellek.
Jó ismét hallani rólad:piatka:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nos, mi is megjöttünk.
Jó kis móka volt ez a két hét, végig nyeregben. Volt minden, kánikula, szél, zivatar, esti tekerések, pálinka kóstolás, lekvárium látogatás, defekt szerelés esõben este felé, és még sok-sok érdekesség!

Egy kevés fotó ízelítõnek:
http://picasaweb.goo...2009_NyariTura#

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

http://elvira.mav-st...2009.08.16&u=29

:) köszi
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"