Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. augusztus 18. - 22:26
mindegy, majd jövõre.
Írta 2009. augusztus 18. - 19:40
Jelentem alássan, "van közöm hozzá".off
burce te csináltad/csinálod a deviantmtb.hu-t?
/off
Örülök, ha tetszett, ez volt vele a célomBurce!
Ezen jót szórakoztam, és a képek is nagyszerûek! Jó volt nektek!
ps.: Pixel kicsit lepukkant a fjordok földjén, úgy tûnik nála a "közérzet határ" Dániánál van.
Úgy istenigazából sok teremtett lélekkel sem találkoztunk, ebbõl még kevesebb volt a nõ, és még kevesebb a szép nõ. És még kevesebbszer nem esett, hogy elõ is vehettem volna a fotógépet miattuk :-)burce: királyság
nem is hittem volna, norvégiában is van monszun...
több norvég NÕS fotót!!
Én is sok szeretettel invitálok mindenkit a Nati túrára!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. augusztus 18. - 18:48
Úgy néz ki, Tomi idén nem indul a 24 óráson, így egy árván maradt duós keresi társát saját határaik feszegetéséhez...
kérdezd meg McGywer-t...
Írta 2009. augusztus 18. - 18:37
Írta 2009. augusztus 18. - 16:55
Írta 2009. augusztus 18. - 16:40
Pénteken rendezzük Kovács Natali emlékére a túrát.
Gyertek el ti is a Pilisbe tekerni! Indulás Csobánkáról.
Kiírás: http://www.velo.hu/natiemlektura
Erababa! Hétfõig lehetett utalni a nevezési díjat és a helyszínen nem lehet nevezni!
"A túrán résztvevõk száma limitált, csak az elsõ 300 nevezõ jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezéshez elsõként a mellékelt jelentkezési lap kitöltésére van szükség. Az adatok kitöltése után mindenki kap egy automatikus üzenetet, amely szerint megkaptuk a nevezést.
A nevezési díj átutalására legkésõbb 2009. augusztus 17-ig (hétfõ) van lehetõség (ezen a napon még utalhattok)! Ha közben a 300 fõ limit betelne, akkor ezt közleményben tudatjuk. Minden nevezett kap értesítést!
A jelentkezés elfogadásáról az átutalás megérkezésétõl számított 5 napon belül e-mailt küldünk, amellyel igazoljuk a nevezés elfogadását. Amennyiben utaltatok, és 5 napon belül nem kaptatok errõl értesítést, akkor feltétlenül írjatok a natiemlektura@velo.hu e-mail címre.
Aki nevezett, de nem utalta át a nevezési díjat, az nem indulhat!
A nevezési díjról kiállított számlát a rajtban vehetitek át.
Az átutalás a következõ számlaszámra teljesíthetõ:
Józsefhegyi SE 12001008-00131656-00100009 Raiffeisen Bank Zrt.
Kérjük, hogy a megjegyzésben szerepeljen a jelentkezõ neve. Több jelentkezõ együttes nevezési díjának átutalásakor, az összes nevet kérjük megadni.
A téves utalásokért nem vállalunk felelõsséget, ez vonatkozik a jelentkezési lapon vétett hibákra is.
A helyszínen nincs mód a nevezésre!"
Írta 2009. augusztus 18. - 13:23
Gyertek el ti is a Pilisbe tekerni! Indulás Csobánkáról.
Kiírás: http://www.velo.hu/natiemlektura
Írta 2009. augusztus 18. - 10:38
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. augusztus 18. - 09:08
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. augusztus 18. - 08:36
Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánka - Hosszú-hegyi - Pilis szerpentin - Két-Bükkfa-nyereg - Pilisszentlélek - Égett-hárs - Felsõ-Ecset-hegy - István-hegy - Enyedi halála - Képesfa -Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs-kereszt - Búbánat-völgy - Vaskapu - Esztergom
Visszaút vonattal, Esztergomból.
Írta 2009. augusztus 17. - 22:28
http://picasaweb.goo...0816_Csovanyos#
Kismaros - Szokolya - Királyrét - Nagy Hideg hegy - Csóványos - vissza, aztán haza...
Megjegyzem Csóványosról lefelé a kék (fehér-kék-fehér) ösvény helyenként tartogatott meglepetéseket...jobbról-balról belógó tüskés ágak, csalán, "dzsumbuj", miegymás...de kárpótolt a folyamatos lefele.
Írta 2009. augusztus 17. - 21:48
assszem, igen
bár, kicsit szokatlan az aspektus
legközelebb innen egyszerûbb lesz megmásznod
http://picasaweb.goo...868337411496466
a völgyfõ háztól tovább lefelé bükkzsérc felé egy pár száz m-t,egy szép hosszú ívû kanyarban, majd egy balra elnyújtózó széles dózeren felfelé, ez ódorra visz
vagy, ha mászni akarsz, akkor egy szûk bokros egynyomtávon rögtön balra most hirtelen nem vágom, de jelzett út, asszem'
s akkor leflé kapod meg a kék várjelzést, egy nagyon jó kis bõvizû forrással kombinálva
de ez egyedül rázós, szvsz
....
upsz:
http://picasaweb.goo...868177976031378
úgy látom, feleslegesen pofáztunk, elkaptad a fonalat :-)))
te
minden hegységben ilyen "okosan" bicajozol?
nagyon komplex útvonal, egynapos volt?
Igen 1 napos volt és "nézegetem" a túra elõtt a térképet.
A jelzett út a Pvár jelzés/egynyomtávos/-egy kicsit beletekertem-késõbb jól jöhet
Írta 2009. augusztus 17. - 21:27
van akinek megy és van akinek nem, a szervezõsdi.Bárki elõtt adott a lehetõség, hogy kitaláljon/megtervezzen egy túrát és azt itt meghirdesse. Az utóbbi idõben nem nagyon látom, hogy rajtam kívül más komolyabban mozogna, vagy ha éppen felmerül valami, akkor is általában az unalomig ismert pilisi útvonalaknál sikerül kikötni.
vszeg más azért nem tervez vagy hirdet túrát mert vagy nincs olyan helyismerete vagy nincs meg benne a szervezõi véna...
Neked úgy látszik megy mivel a túrák közkedveltek.
csak így tovább!
Írta 2009. augusztus 17. - 21:18
bár, kicsit szokatlan az aspektus
legközelebb innen egyszerûbb lesz megmásznod
http://picasaweb.goo...868337411496466
a völgyfõ háztól tovább lefelé bükkzsérc felé egy pár száz m-t,egy szép hosszú ívû kanyarban, majd egy balra elnyújtózó széles dózeren felfelé, ez ódorra visz
vagy, ha mászni akarsz, akkor egy szûk bokros egynyomtávon rögtön balra most hirtelen nem vágom, de jelzett út, asszem'
s akkor leflé kapod meg a kék várjelzést, egy nagyon jó kis bõvizû forrással kombinálva
de ez egyedül rázós, szvsz
....
upsz:
http://picasaweb.goo...868177976031378
úgy látom, feleslegesen pofáztunk, elkaptad a fonalat :-)))
te
minden hegységben ilyen "okosan" bicajozol?
nagyon komplex útvonal, egynapos volt?
Írta 2009. augusztus 17. - 20:58
Köszönöm,legközelebb remélem megtalálom.tessen kérdezni legközelebb
félig meddig bükk maraton etap pedig
aszfaltról kell rögtön a házak tövében nyomni egy balost /sztem ki van fújva sárgával a BM nyíl...aztán máõr sokat nem tudsz hibázni
de
ha meg akarod magad ingatni erõben/hitben akkor vissza hór völgy, s kicsit késõbb lefelé sunyi jobbossal a kék várjelzés
szopóka nyalóka s mászhatatlan. nekem.
Mátrából hazafelé a bükknek?
wow..
Itt kerestem ez a hosszúhegy i vadászház?
http://picasaweb.goo...008160869950994
a jobb oldali erdészetit választottam ,de csak egy üdülõ volt ott,így.....
Bükk maraton "fekete ló"
Írta 2009. augusztus 17. - 20:40
Hór-völgyi utat másztam már, kb. 4-5 éve. Ahogy mondod, szopóka-nyalóka.tessen kérdezni legközelebb
aszfaltról kell rögtön a házak tövében nyomni egy balost /sztem ki van fújva sárgával a BM nyíl...aztán máõr sokat nem tudsz hibázni
de
ha meg akarod magad ingatni erõben/hitben akkor vissza hór völgy, s kicsit késõbb lefelé sunyi jobbossal a kék várjelzés
wow..
Fordítva töki! Bükkbõl Mátrába és onnan go home!
Okos ember most nyomatja a GIANT TRANCE új gépét a TV-ben. Hm...tudtátok, hogy a vázat T800 kompozitból gyártják, amit a Kínai hadseregtõl vettek? Bakter!
Írta 2009. augusztus 17. - 20:37
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. augusztus 17. - 20:32
de
wow..
Írta 2009. augusztus 17. - 20:31
köszi
Térkép már nekem is van
Akkor javasolnám, hogy Kismaros és Nagymaros között menj fel Kóspallag felé (a bringaúton is ki van táblázva, hol kell lekanyarodnod), de mielõtt beérnél a faluba, kanyarodj el balra Márianosztrának, onnan meg le Szob felé, majd Zebegénytõl gyere a bringaúton.
+nézem hamarost
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 17. - 20:26

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére