Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Micsodaaa!!! Chipszelni, punnyadni?! Na neeem! Bár VV túrái mindig elsõ rangúak, azért ezt a panorámát most nem cserélném el. ;)
Feltöltött kép
http://picasaweb.goo...133467466943778

Confidenziale saluto la Trentino!

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:scared::cry::cry:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szombat 10.00 Szentlélek tér Útvonal HHH Nagykopasz le Nagykovácsi-ig belecsatlakozás a crosskovácsi útvonalába 2 körbe zöld majd sárgajelzésen 3km/350m lefelé pár száz méterrrel arrébb vissza, legurulás Telkibe, cukrászda , Nagykopasz Nagykovácsi, Zsíros hegy, Sólymár HHH cca 72-4 km 2000m

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin, VV, Zeezoo: Bocsanat, hogy ilyen keson szoltam, hogy nem megyek. Reggel tudatosult bennem, hogy csak lohalalaban tudnek osszepakolni, defektet javitani, kajalni, emeszteni, es kijutni a talalkahelyre, es inkabb nem eroltettem. Maskor mar csinaltam hasonlot, es amit utana szenvedtem, abban nem volt koszonet.

Delutan azert en is folkerekedtem, es megmasztam a pilisi szerpentint eletemben eloszor :)

A szombati kis megmozdulasra (Zeezoo, Ronin ez nektek szol :) ) mennenk burce-val. Indulas honnan, mikor? Esetleg utvonal?

Szombaton 10 órakor találkozunk a Szentlélek téren. Útvonalat csak félig tudom: Virágosnyereg-Hüvösvölgy-Petneházy rét-Nagykopasz- innen le valahová majd vissza a Nagykopaszra- Nagykovácsi- Zsíros-hegy- Rózsika forrás- Csúcs-hegy aljában Harsány lejtõig, de ha kemények vagyunk akkor Virágosnyereg-Szentlélek tér.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

A mai VV túra szuper volt klassz mászások vad száguldások ( jó hosszan) szép tájak remek kilátással, nem utolsó sorban remek csapat és vidám hangulat.
Aki otthon maradt csipszelni, Tv-t nézni, porban sétálgatni az embertömeg közepén, hát az rácseszet mert jól megszívta , bár ha szeret punnyadni akkor mégsem:D
Pár kép http://vvturaapilisb...o.fotoalbum.hu/

Micsodaaa!!! Chipszelni, punnyadni?! Na neeem! Bár VV túrái mindig elsõ rangúak, azért ezt a panorámát most nem cserélném el. ;)
Feltöltött kép
http://picasaweb.goo...133467466943778

Confidenziale saluto la Trentino!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Ronin, VV, Zeezoo: Bocsanat, hogy ilyen keson szoltam, hogy nem megyek. Reggel tudatosult bennem, hogy csak lohalalaban tudnek osszepakolni, defektet javitani, kajalni, emeszteni, es kijutni a talalkahelyre, es inkabb nem eroltettem. Maskor mar csinaltam hasonlot, es amit utana szenvedtem, abban nem volt koszonet.

Delutan azert en is folkerekedtem, es megmasztam a pilisi szerpentint eletemben eloszor :)

A szombati kis megmozdulasra (Zeezoo, Ronin ez nektek szol :) ) mennenk burce-val. Indulas honnan, mikor? Esetleg utvonal?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A mai VV túra szuper volt klassz mászások vad száguldások ( jó hosszan) szép tájak remek kilátással, nem utolsó sorban remek csapat és vidám hangulat.
Aki otthon maradt csipszelni, Tv-t nézni, porban sétálgatni az embertömeg közepén, hát az rácseszet mert jól megszívta , bár ha szeret punnyadni akkor mégsem:D
Pár kép http://vvturaapilisb...o.fotoalbum.hu/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én is feltöltöttem néhány képet, a teljesség igénye nélkül
http://picasaweb.goo...apestEsztergom#

A túra nagyon jól sikerült, élveztem minden percét (fõleg a szuper lejtõzéseket), király volt a brigád, és finom a túra végi frissítõ. A Szentlélek feletti "siratófal" utolsó része számomra mindig tolós volt, a Fári-kúttól a Vaskapuhoz vezetõ út elsõ harmadát pedig továbbra is személyes ellenségemnek tekintem. Vaskaputól lefelé most nem "égettem szét" a fékbetéteket és nem ütöttem szét a telót se, mint két hónappal ezelõtt.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ahogy elnézem, felmentetek a szentléleki siratófalon. :) Duna után ismerõs és fájdalmas emlékek tömkelege. :) Azért ahhoz képest, hogy "végig tekerhetõ", jól láthatóan "tolós". :D

Na jó, volt kevéske tolás fel is meg le is, de a vasárnapi Börzsöny után ez az út egy álom volt, kidõlt fák is csak elvétve egy részen akadtak. Fényképezni meg csak akkor lehet, ha éppen toljuk vagy állunk, pedig nem ez volt a jellemzõ. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ahogy elnézem, felmentetek a szentléleki siratófalon. :) Duna után ismerõs és fájdalmas emlékek tömkelege. :) Azért ahhoz képest, hogy "végig tekerhetõ", jól láthatóan "tolós". :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma VV vezetésével nyomtunk egy igazán élvezetes Bp-Esztergom túrát, mely útvonal igazán pazar látvánnyal kényeztetett minket. Az terep majdnem végég tekerhetõ volt, nem túl gyilkos mászások, jó kis lejtõk, szélcsend, napsütés, somfa erdõk, cica,sör...szóval, volt minden mi szem szájnak ingere.

Képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

A holnapi emléktúrázóknak a maihoz hasonló szép utat kívánok!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Krisztával mi is segítõk vagyunk.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Nati túrán én vagyok a legutolsó induló a hosszún, Era meg kint ül a visegrádi ponton.
Paul

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
innen a bandából ki jön holnap natihoz?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Hát akkor hogyan? Mi most a baj? Volt ebben valami sértõ?:chin:

...akkor ezt meg is beszéltük
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

ohhoooo
ezt azért nem így kéne!

Hát akkor hogyan? Mi most a baj? Volt ebben valami sértõ?:chin:

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Felejtsd el.

ohhoooo
ezt azért nem így kéne!

nem azt mondtam,hogy Te csináld... :)
hanem azt, hogy az sokat dobna a dolgon!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

akkor tényleg jó lenne egy olyan ember aki rátapad az órára és a többi csapat-taktikára...szerintem ezen nagyon sok múlik,hogy idõben tudjunk reagálni a váltásokra

Na azt azért nem vállalom. Nem azért megyek ki, hogy déltõl-délig a váltózónában lessek 4-5-6 csapatot, mindnek külön mérjem az idejét és számolgassak, hogy melyik mikor lassul vagy gyorsít. Felejtsd el.
A saját idõinkre gondoltam, hogy a tavalyi idõméréses gebaszt jobban tudjuk kontrollálni.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Buki-n, Ronin-on és Zéé-n kívül szándékozik még valaki jönni erre a túrára?

mivel pénteken xterra ezért,én pihi...
jó tekerést!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Dede, 2007 telén a zöldön mentünk végig.

Én nem mondtam, hogy a zöldön lesz az a pont, amit megnézünk.;) De ha akkor láttatok érdekes kilátópontot, nyilatkozz!:D

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Dede, 2007 telén a zöldön mentünk végig.

Hirsch-ormot ismerem, megjártam már mindkét oldalról, most nem lesz benne. Megyünk más, hasonlóan szép helyre, amit te nem láthattál, mert más útvonalon jártál.:)