Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 14. - 13:14
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 14. - 13:09
Csalás!
Zsizsi nem is Virág, mert p.cse van!
Na és na és na és...!?
A Virágok kérése volt, hogy ugyan már had...(kellett egy fotó, amin lehet jót kuncogni!)
omgomg zsizsi kinek a mezét erõszakolta meg épp?
Ildiét. Szegény, nekem a karom is "beleszorult" a mez ujjába, Ildinek viszont kellemesen laza lett az a mez!
Ejjdesajnálom, hogy nem tudtam kimenni 24h-ra nézelõdni... Csak hát ugye éppen költöztünk, de ezt szerdán tervezzük megünnepelni. Ha eljöttök.
--Trifo
Bekopognék én is házavatni, gondolom nem sértelek meg, ha viszek innivalót! Majd csak elfogy.
Írta 2009. szeptember 14. - 13:08
Talán nem elég feltûnõ a mezünk...
Zsizsi sokat segített nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk.
H.Zoli nagyon klasszak a képek. Köszönjük szépen.
Aki nem volt ott, igazán sajnálhatja, nekem még mindig vigyorog a szám, feltéve, ha nem jajgatok.
Era
Írta 2009. szeptember 14. - 11:24
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. szeptember 14. - 11:06
Írta 2009. szeptember 14. - 10:17
..hogy kerestem én õket! Még pót lámpát is vittem, hátha valakinek gondja van a sajátjával, de egyetlen virágos ruhás lányt sem láttam a pályán vagy a sátrakban. Hol voltatok virágok..
Bocsánat, nem p.cse hanem porzója!Csalás!
A hím ivarú virágnak porzója van!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 14. - 10:12
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. szeptember 14. - 10:00
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 14. - 09:55
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. szeptember 13. - 22:05
most télleg higabbat... a túlzott szõlõcukor beviteltõl...
meg addigra elvermelnek a galád pelék is!
Írta 2009. szeptember 13. - 21:58
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 13. - 21:43
Add meg léci a titkárnõd számát, hogy idõpontot tudjunk majd egyeztetni. Gondolom neked még szõlõszedés van, de késõbb, hûvösebben még jobb is (nekem). Fõleg, ha majd hó lesz!... Várom.
(Nem akartam froclizni senkit sem... )
Cresa, csak így tovább! És mindenki nevében köszönöm.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. szeptember 13. - 21:41
http://images.netbag...21023133241.jpg
Egy szûrós-tövises bokor alá el volt dobva/rejtve vagy 8-10 db üdítõs PET palack...nesze Neked "fokozottan védett terület"...,hogy bakancsos túrázó vagy kerékpáros dobta el azt nem tudom, de én azt gondolom, hogy ennek nagyon nem így kéne lennie.
A legszebb az volt, hogy az egyikbe egy Sport szeletes papír volt bedugva...emberünk érezte, hogy há mégis itt vagyok, védett terület, ez a papír meg könnyû, elfujja a szél...de ha beleteszem ebbe és bedugom a bokor alá a palackal együtt, akkor legalább itt marad a többi szemét mellett és nem fújja el a szél...
Viszonzásképpen, amiért kb. 10km-en keresztül a kerékpárommal szennyeztem/erodáltam a kitaposott túristautat, úgy gondoltam, hogy akkor ezeket nem hadjuk itt, összeszedtem a tövises bokor alól az "eldugott" mementót:
http://images.netbag...21035250128.jpg
Nem esett nehezemre, hátizsák amúgy is volt nállam és levittem szépen Nagykovácsiba és az elsõ kukánál kidobtam.
Amit ezzel mondani akarok:
Tudom, törvényileg szabályzott, hogy nem mehetek kerékpárral egyes helyeken (amik elég gyakran nyomvályús, terepjárók által kitaposott erdészeti utak). Én úgy érzem, mindent megteszek azért, hogy a környezet/a természet, amit meglátogatok, az a távozásom után is ugyanúgy nézzen ki, egy dolgot leszámítva. Ezek után, ha PET palackot látok, akkor azt szépen lehozom a hegyrõl...ha lefele meg belebotlok az erdészeti terepjáróba és esetleg számon kérik rajtam, hogy HÁ mégis mit pusztítom én itt a környezetet, akkor meg odaadom nekik...Tessék, illegálisan szemetet szedtem.
Írta 2009. szeptember 13. - 21:29
közelben forrással agyig rágcsálóval
/a lakótelep froclizást meg sem hallottam/
Írta 2009. szeptember 13. - 21:06
Mindenképpen meg szeretném nézni.
(Remélem nincs messze a lakóteleptõl.)
Írta 2009. szeptember 13. - 20:18
demagóg
veled nem lehet egy irányba hugyozni
ha gyössz eccer erre, mutatok egy pöpec kis viskót, kinnalvósra überalles
Írta 2009. szeptember 13. - 19:39
Ráültem a bringára, elkezdtem, de éreztem, hogy valami nem stimmel.
Aztán egy pillanat múlva a homlokomra csaptam, ja persze! Be a lejátszóba a Vivaldi: Négy évszak, az Õsz tétel végtelenítve, így már mindjárt jobb lett. Aztán még az ablakokat is ki kellett nyitnom, és bár sajnos csak kipufogófüst jött be, azt képzeltem, hogy a kisvonat közelében bringázom.
Az Animal Planeten meg kis aranyos állatkák mászkáltak.
Írta 2009. szeptember 12. - 22:36
Üdv
Írta 2009. szeptember 12. - 22:11
a tereprallysok meg a mittomén honvédség 8x8asait veszi elõ...
Igazuk van, mert én/mi csináljuk rosszul: az igazi hétvégi kikapcsolódás a Tesco bevásárlás és sörözés zabálással a délutáni überszínvonalas kereskedelmi csatornák elõtt... Minek megyek én a természetbe!?
Csak hogy látszódjon a panaszom lényege: ha 20-30-cal (!) elpöfögtek volna mellettünk, nem zavart volna ennyire... Így - szó szerint! - életveszélyes helyzetben éreztem magam. És ha a külföldrõl is ide jönnek "vigétzkedni", az valahogy nem annyira oké. Pláne úgy, hogy egy kalap alá veszik õket a természetjáró montisokkal... (De ez már egy másik történet.)
Írta 2009. szeptember 12. - 21:48
ha most keresnék egy motoros fórumot, biztosan ugyanígy vernyognának, hogyaszonygya:
nehogymá' megmonnyák, hogy meló után én a természetbe' akarok kikapcsolódanyi, oszt a köcsög természetvédõk meg engem basztatnak, amikor öö, ottvannak a tereprallysok 4x4!!!! kerékkel, vazze, józsi, há nincsene' igazam, he? HE?
a tereprallysok meg a mittomén honvédség 8x8asait veszi elõ...