Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért itt már az átoperálás jelei látszanak...

Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Csalás!
Zsizsi nem is Virág, mert p.cse van!

Na és na és na és...!? :P
A Virágok kérése volt, hogy ugyan már had...(kellett egy fotó, amin lehet jót kuncogni!) :D

omgomg :) zsizsi kinek a mezét erõszakolta meg épp? :)

Ildiét. Szegény, nekem a karom is "beleszorult" a mez ujjába, Ildinek viszont kellemesen laza lett az a mez! ;)

Ejjdesajnálom, hogy nem tudtam kimenni 24h-ra nézelõdni... Csak hát ugye éppen költöztünk, de ezt szerdán tervezzük megünnepelni. Ha eljöttök.

--Trifo

Bekopognék én is házavatni, gondolom nem sértelek meg, ha viszek innivalót! Majd csak elfogy. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ott voltunk Virágok 14-en. Balu nem értem, hogy nem láttál minket. A pályán egyszerre 2 is volt belõlünk, segítõ pedig mindig volt a váltózónában.. :)
Talán nem elég feltûnõ a mezünk...

Zsizsi sokat segített nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk. :)

H.Zoli nagyon klasszak a képek. Köszönjük szépen.

Aki nem volt ott, igazán sajnálhatja, nekem még mindig vigyorog a szám, feltéve, ha nem jajgatok. :)
Era

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ejjdesajnálom, hogy nem tudtam kimenni 24h-ra nézelõdni... Csak hát ugye éppen költöztünk, de ezt szerdán tervezzük megünnepelni. Ha eljöttök.

--Trifo

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
omgomg :) zsizsi kinek a mezét erõszakolta meg épp? :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Itt vannak a virágok! Bocsi ezt tényleg nem lehet kihagyni zsizsi mester.. de még mákvirág is van köztük. :)
..hogy kerestem én õket! Még pót lámpát is vittem, hátha valakinek gondja van a sajátjával, de egyetlen virágos ruhás lányt sem láttam a pályán vagy a sátrakban. Hol voltatok virágok..

Csalás!

Bocsánat, nem p.cse hanem porzója!
A hím ivarú virágnak porzója van! :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Csalás!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Komment nélkül:

Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Elhintem az igét itt is:
http://forum.bikemag...postcount=18259

Bringával is lehet jönni :)

--Trifo

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
télen okébb!
most télleg higabbat... a túlzott szõlõcukor beviteltõl...
meg addigra elvermelnek a galád pelék is!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Ez tényleg tiszteletre méltó cselekedet volt! :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Húhú, nagyon aranyos. (Köszi a képet!)
Add meg léci a titkárnõd számát, hogy idõpontot tudjunk majd egyeztetni. Gondolom neked még szõlõszedés van, de késõbb, hûvösebben még jobb is (nekem). Fõleg, ha majd hó lesz!... Várom.
(Nem akartam froclizni senkit sem... :()

Cresa, csak így tovább! És mindenki nevében köszönöm.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Ma csináltam egy Nagykovácsi túrát, és bár tudom, hogy kerékpárral tilos a bemenet a Nagy-szénásra, én mégis feltekertem...fokozottan védett terület, stb...de én szerettem volna megnézni...10-15el több is volt a pulzusom az illegális tevékenységem végett. Hozzáteszem fokozottan lassabban haladtam, csak a kitaposott és jelölt túristautakon (sõt, elõtte még a láncot is végigtöröltem egy pzs-vel, hogy nehogy egy csepp olajjal is szennyezzem a környezetet). Ahogy a kilátásban gyönyörködtem a csúcstól 10m-re egy bokorban erre lettem figyelmes:
http://images.netbag...21023133241.jpg
Egy szûrós-tövises bokor alá el volt dobva/rejtve vagy 8-10 db üdítõs PET palack...nesze Neked "fokozottan védett terület"...,hogy bakancsos túrázó vagy kerékpáros dobta el azt nem tudom, de én azt gondolom, hogy ennek nagyon nem így kéne lennie.
A legszebb az volt, hogy az egyikbe egy Sport szeletes papír volt bedugva...emberünk érezte, hogy há mégis itt vagyok, védett terület, ez a papír meg könnyû, elfujja a szél...de ha beleteszem ebbe és bedugom a bokor alá a palackal együtt, akkor legalább itt marad a többi szemét mellett és nem fújja el a szél...
Viszonzásképpen, amiért kb. 10km-en keresztül a kerékpárommal szennyeztem/erodáltam a kitaposott túristautat, úgy gondoltam, hogy akkor ezeket nem hadjuk itt, összeszedtem a tövises bokor alól az "eldugott" mementót:
http://images.netbag...21035250128.jpg
Nem esett nehezemre, hátizsák amúgy is volt nállam és levittem szépen Nagykovácsiba és az elsõ kukánál kidobtam.
Amit ezzel mondani akarok:
Tudom, törvényileg szabályzott, hogy nem mehetek kerékpárral egyes helyeken (amik elég gyakran nyomvályús, terepjárók által kitaposott erdészeti utak). Én úgy érzem, mindent megteszek azért, hogy a környezet/a természet, amit meglátogatok, az a távozásom után is ugyanúgy nézzen ki, egy dolgot leszámítva. Ezek után, ha PET palackot látok, akkor azt szépen lehozom a hegyrõl...ha lefele meg belebotlok az erdészeti terepjáróba és esetleg számon kérik rajtam, hogy HÁ mégis mit pusztítom én itt a környezetet, akkor meg odaadom nekik...Tessék, illegálisan szemetet szedtem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nagyontitkosüberrejtett
közelben forrással agyig rágcsálóval
/a lakótelep froclizást meg sem hallottam/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Gáborom, ez nagyon jól hangzik.
Mindenképpen meg szeretném nézni.
(Remélem nincs messze a lakóteleptõl.)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
áh
demagóg
veled nem lehet egy irányba hugyozni
ha gyössz eccer erre, mutatok egy pöpec kis viskót, kinnalvósra überalles

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Istenit görgõztem ma (is).
Ráültem a bringára, elkezdtem, de éreztem, hogy valami nem stimmel.
Aztán egy pillanat múlva a homlokomra csaptam, ja persze! Be a lejátszóba a Vivaldi: Négy évszak, az Õsz tétel végtelenítve, így már mindjárt jobb lett. Aztán még az ablakokat is ki kellett nyitnom, és bár sajnos csak kipufogófüst jött be, azt képzeltem, hogy a kisvonat közelében bringázom.
Az Animal Planeten meg kis aranyos állatkák mászkáltak.

Zöldanti

Zöldanti

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Köszönöm a jelzést a motorosokról. A Cserhát már Bükki NP Ig., de a János-hegy az én ügyem...
Üdv

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

a tereprallysok meg a mittomén honvédség 8x8asait veszi elõ...

Igazuk van, mert én/mi csináljuk rosszul: az igazi hétvégi kikapcsolódás a Tesco bevásárlás és sörözés zabálással a délutáni überszínvonalas kereskedelmi csatornák elõtt... Minek megyek én a természetbe!?
Csak hogy látszódjon a panaszom lényege: ha 20-30-cal (!) elpöfögtek volna mellettünk, nem zavart volna ennyire... Így - szó szerint! - életveszélyes helyzetben éreztem magam. És ha a külföldrõl is ide jönnek "vigétzkedni", az valahogy nem annyira oké. Pláne úgy, hogy egy kalap alá veszik õket a természetjáró montisokkal... (De ez már egy másik történet.)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
na igen...
ha most keresnék egy motoros fórumot, biztosan ugyanígy vernyognának, hogyaszonygya:
nehogymá' megmonnyák, hogy meló után én a természetbe' akarok kikapcsolódanyi, oszt a köcsög természetvédõk meg engem basztatnak, amikor öö, ottvannak a tereprallysok 4x4!!!! kerékkel, vazze, józsi, há nincsene' igazam, he? HE?
a tereprallysok meg a mittomén honvédség 8x8asait veszi elõ...