Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex: tulképp az is megoldható.

Zsizsi: várunk. csak az esõ ne essen nagyon.

--Trifo

Süti! Akkor megyek! :)
Elég ha piát meg valami borkorcsolyát viszek, vagy beszerezzek valami konkrétabb étket is?
Fuvar kell valakinek? (Nagykõrös-4-M0 útvonalon fogom megközelíteni az ojjektumot.)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

...hát ezek a fotók igen gázosak...:hahaha:

Avust azért láthattad szombat késõ délután az Istenhegyin, mert hozzád hasonlóan, sajnos nem ment végig a BEAC Maxin - az Inóci megtréfálta és komoly talajszerkezeti vizsgálatot tartott.:D Szerencsére nem lett semmi komoly baja.

Sajnálhatod, hogy nem tudtál tovább jönni, mert Nagy-Hideg-hegytõl kezdve igen komolyakat lehetett tolni. Kertészt játszottam, és csokorba szedtem a bringásokat onnantól kezdve, hogy saját tempóban mehettem. Arra, hogy menetben megelõzhessenek, sanszuk sem volt.:D Aszfaltot csak igen minimális mennyiségben iktattam be az útvonalba (Köves-mezõ elõtti rövid szakasz, Visegrádon a Fõ- és a Salamon torony utca, Pap-rét és a Pilisszentlászló elõtti piros/kék közötti rövid szakasz).

A francba, errõl jól lemaradtam, valamiért azt gondoltam, hogy októberben lesz a BEAC Maxi. :(

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Valóban az a fülem hallatára fenyegette meg Zézót egy répával.. hogy mik ki nem derülnek így a 24 óráson...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csak Dante köztudottan perverz, én viszont nem! :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Optikus?
Hm...:D

ps.: nõnek tényleg randa lennék!
Szerencsére. :P

Zsizsi! Hidd el itt csak kötözködnek a fiúk..... látod Dante fantáziáját is megmozgattad...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Avust azért láthattad szombat késõ délután az Istenhegyin, mert hozzád hasonlóan, sajnos nem ment végig a BEAC Maxin - az Inóci megtréfálta és komoly talajszerkezeti vizsgálatot tartott.:D Szerencsére nem lett semmi komoly baja.

Sajnálhatod, hogy nem tudtál tovább jönni, mert Nagy-Hideg-hegytõl kezdve igen komolyakat lehetett tolni. Kertészt játszottam, és csokorba szedtem a bringásokat onnantól kezdve, hogy saját tempóban mehettem. Arra, hogy menetben megelõzhessenek, sanszuk sem volt.:D Aszfaltot csak igen minimális mennyiségben iktattam be az útvonalba (Köves-mezõ elõtti rövid szakasz, Visegrádon a Fõ- és a Salamon torony utca, Pap-rét és a Pilisszentlászló elõtti piros/kék közötti rövid szakasz).

Sajnálom is - a térdem még másnap is fájt - de azon agyalok, hogy pótolnom kéne...:chin:

Avusról azt gondoltam, mikor megpillantottam, hogy Salz-tempóra kapcsolt és kondenzcsíkot húzott maga után...:)
Sajnálom, hogy nem jött össze neki - se- az Inóci-vágás szedi az áldozatait. /Van már ott egy metszõ fog is, valahol./ :D

ps.: a fotókról meg pszt! :lol1: Egy szót se akarok hallani! :no: :D

--Trifo

Majd kiderül! :P

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

--Trifo

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Optikus?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

khm, mivel volt elsõ sár(szar)védõm, ezért csak a tarkóm kapta a tehénbélsarat, de az gazdagon :) sajnos a sebesség egy bizonyos ponton túl oly' sûrûvé tette a tehénszar-per-frame mennyiséget, hogy lehetetlen volt NEM belemenni egy-egy friss, langymeleg, zaftos lepénybe. de hát ez egy ilyen játék - sometimes we eat sh!t :)

Ez alapján úgy vélem, élvezted! :D

Monnyuk Pixelnek már van tapasztalata a szent-tehénszarral is, õ már igazi -tehén-szak/r/ember. :D
Bocs Pix, tudod, nem úgy gondoltam...:P

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
khm, mivel volt elsõ sár(szar)védõm, ezért csak a tarkóm kapta a tehénbélsarat, de az gazdagon :) sajnos a sebesség egy bizonyos ponton túl oly' sûrûvé tette a tehénszar-per-frame mennyiséget, hogy lehetetlen volt NEM belemenni egy-egy friss, langymeleg, zaftos lepénybe. de hát ez egy ilyen játék - sometimes we eat sh!t :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Mennék. Ha viszek matracot elalhatok valahol?

Gumi-matracot.
Mert ugye, ott a Duna.
Kellemeset a hasznossal.
:D

egy kis ízelítõ saalbach-ból:

jó volt na. nem kicsit.

Aztán a jól nevelt gyermek enni kezd, és...
http://www.flickr.co...57622241757379/

...és rajtad meg KeX fiam mi az istennek csudájáért nincsen bukó, mikor ilyen veszélyes üzemû járómûben vigyorogtok!? :D
http://www.flickr.co...57622241757379/

Irigyellek titeket az már tuti! ;)

ps.: Az tehénsz@r az Alpokban jót tesz az arc bõrének, csak kellõen egyenletesen kell szétcsapatni az arcbõrön! :P

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
egy kis ízelítõ saalbach-ból:

jó volt na. nem kicsit.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

tényleg=is

Azért Hozé már mesterien rágyúrt arra, hogy minimális karakterszámmal a legnagyobbat ütõ beszólást produkálja.

Na te ne szólaljál meg!

Amit te a fotón mûveltél Zsizsivel (no meg annó a biciklim fotójával) az csak azért nem öngyilkosság, mert Zsizsike békés ember.
(Ezért merek én is...)

:rofl: Osszatok még, osszatok...! :hahaha:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na te ne szólaljál meg!

Amit te a fotón mûveltél Zsizsivel (no meg annó a biciklim fotójával) az csak azért nem öngyilkosság, mert Zsizsike békés ember.
(Ezért merek én is...)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

tényleg=is

Azért Hozé már mesterien rágyúrt arra, hogy minimális karakterszámmal a legnagyobbat ütõ beszólást produkálja. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

éppen költöztünk, de ezt szerdán tervezzük megünnepelni. Ha eljöttök.

--Trifo

Mennék. Ha viszek matracot elalhatok valahol?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...

tényleg=is

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Optikus?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Azért ezen már én is csodálkozom, hogy ennyi szép virágot és egy rondát ott alul ne lássak meg.. :D :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hogy szakadjon rád a mennyezet és az ég egyben!
Na ez, meg a tegnapi "apró" elég volt ahhoz, hogy Dit után én is kiátkozzalak! :D
Te, igen hülye! :hahaha: