H.Zoli, veled meg Esztergomból szívesen hazatekerek. Hm? Viszont akkor menjünk szombaton.
"opcionális":D
Köszönjük, a DINP jelenlegi járõrállománya ezt a területet kényelmesen lefedi, s SVD-vel felszerelt munkatársaink várni fogják Önt uram.
"opcionális":D
Dinnyének nem tanácsot kell adni hanem azt kell mondani hogy ez meg ez van megírva a szüzek horoszkópjában:)Én csak tanácsot adtam, s látod, dinnye konkrétan "ignore" üzemmódra tette.
Kicsit "gumitopik", de tényleg nagyon olcsón megúszhatók a defektszerelési gondok, akit eddig rábeszéltem valamilyen nem-hagyományos rendszerre (H.Zoliék, Richie...) egyáltalán nem bánta meg - minimális ráfordítással hatalmas szívásokat lehet megúszni. Különösen, ha defektveszélyes helyen (Dombság, de pl. Görögországban is minden tüskés volt) tekersz.
Elsõ rész - nemNem akarsz inkább egy kétnapos tekergésre jönni a Balatonhoz? Mondjuk csomagos túra!?
Merre mennél? Csillaghegy-Hosszú-hegy-Pilis-tetõ - Két Bükkfa-nyereg - Z- Pilisszentlélek - S- Esztergom?
H.Zoli, a vonat miatt ne nyavalyogj, mert a te retro MÁV tudásoddal már az ajtót sem tudod kinyitni!
Mert ismer b@zmeg, azé...Én csak tanácsot adtam, s látod, dinnye konkrétan "ignore" üzemmódra tette.
Nem, opcionálisan, egy Duna hosszú útvonalon szívesen hazavezetem a társaságot fejlámpával Marótról...Ez a vonattal hazajövõs balhé?
Aztán hallgathattam volna a Fõördögtõl a letolást harmadik defektelõként hogy : Ugye megmondtam, hogy vegyél habot vagy valami defektgátlót bizbaszt!!! Jobb a békesség, mindenesetre tetszik amerre jártatok.
Nem akarsz inkább egy kétnapos tekergésre jönni a Balatonhoz? Mondjuk csomagos túra!?Amennyiben lenne rá érdeklõdés, jövõ vasárnap megismételnénk a Budapest - Esztergom (erdei) túrát mindazok számára, akik korában kihagyták.
Amennyiben lenne rá érdeklõdés, jövõ vasárnap megismételnénk a Budapest - Esztergom (erdei) túrát mindazok számára, akik korában kihagyták.
Hogy nem akartam megölni???Zsizsi pancsolt a Dunában , Ronin a pilisben tekerget, Dante túrát vezetett ( és még Dinnye sem akarta megölni:)) én meg dolgozhattam a 9-es Postán.
PROTESTÁLOK ez a teljesen igazságtalan.:cry:
Nem, ez így teljesen helyén van! Mert aki ugye hét közben, mikor minden tisztességes ember legalább napi nyolc órán át robotol - van aki többet - maga kin csavarog a budai hegyekben! Na most törlesztesz!Zsizsi pancsolt a Dunában , Ronin a pilisben tekerget, Dante túrát vezetett ( és még Dinnye sem akarta megölni:)) én meg dolgozhattam a 9-es Postán.
PROTESTÁLOK ez a teljesen igazságtalan.:cry:
Igen, hallgathattad volna...!Aztán hallgathattam volna a Fõördögtõl a letolást harmadik defektelõként hogy : Ugye megmondtam, hogy vegyél habot vagy valami defektgátlót bizbaszt!!! Jobb a békesség, mindenesetre tetszik amerre jártatok.
Nem is dinnye lenne, ha nem fenyegette volna meg Dantét!Ez így nem teljesen igaz.
Hát ez nagyon klassz túra volt! Igaz volt benne néhány nemszeretem lefelé.. és valóban meg voltak ásva a sírgödrök is, de ennek ellenére mindenki megérkezett épen. Köszönet Geoffnak a vízért (ez dokumentálva is lett), Krisztának, hogy elindult a sok kihagyás ellenére, H. Zolinak a technikai útmutatást, és TRIFÓ-nak, mint a leszakadó egység tagjának a bajtársias helytállást... Nem tudom ki kapott derfektet és tüskét én nem is láttam, csak bogáncsot, abból viszont sokat! Ronink, kár hogy nem jöttél tetszett volna neked!
Az ajánlott útvonal, kis eltérésekkel..
http://connect.garmi...tivity/13539063
Csak szeretném megvédeni a "Fõördögöt"! Ez igen is út!!! Én már jártam vele itt. http://picasaweb.goo...580517725846018(Vagy hasonló "állagú" közegben!)Üdv a Dombság mai túra résztvevõinek.
A Fõördög nem hazudtolta meg magát, voltak felesleges kanyarok, amik után ugyanott lyukadtunk ki. Persze, mert fogalma sem volt, hogy hol járunk. Én már megszoktam.
Azért jó volt, köszönjük, reméljük a további túrátok esés és defekt mentesen telt!
Persze ma is kattintottam pár képet.