De azt nem tudják, hogy nem is arra megyünk! Mert ugye privi is van a világon!
Különben is az Sztrgmi út csak a hadmûvelet fedõneve. :ubytek: :snajper:
De azt nem tudják, hogy nem is arra megyünk! Mert ugye privi is van a világon!
Mit nyomtál be tövig dinnyének gumiban?Ja. Hogy tanuljon, nekem kellett egy tüskét sunyiban tövig benyomni a gumijába, ha már magától nem megy bele. Direkt kihegyeztem.
Akkor legalább írjátok meg a fiúknak, hogy pontosan melyik nap.H.Zoli, veled meg Esztergomból szívesen hazatekerek. Hm? Viszont akkor menjünk szombaton.
![]()
Köszönjük, a DINP jelenlegi járõrállománya ezt a területet kényelmesen lefedi, s SVD-vel felszerelt munkatársaink várni fogják Önt uram.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
:rofl:A vonat nem fordul kilinccsel elõre. Ennyi!
Nem az - viccen kívül.
Jól hangzik!Azt nem. A cél Balassagyarmat, majd Parassapuszta, de akár át is mehetünk Gyarmatnál a tótokhoz.
H.Zoli, éppen itt lenne az idelye, hogy feltegyed a finnyás kis feneked egyszer vonatra! Szerintem az esztergomi járat éppen ideális lenne. Egész úton tátanád a szádat, hogy "ez az ajtó gombnyomásra nyílik!?" és "becsukódik magától..." "né má, nincsen kosz" "di'csak, itten légkondi van!"; "bakter, ez csendben suhan"; meg, " ne má, computer van a kallernál", " apám, bemonnyák a megállót". Próbáld ki apafej!
MIért van olyan érzésem, hogy ez egy Pilisi szívató lesz!? :chin:
Közben Szegedet is útba ejtjük!?
Sejtettem...Elsõ rész - nem
MIért van olyan érzésem, hogy ez egy Pilisi szívató lesz!? :chin:Második rész - "titok";)
Közben Szegedet is útba ejtjük!?Egyébként van egy aszfaltos útvonal tervezetem, ínségesebb idõkre, Váci indulással és érkezéssel.
H.Zoli, éppen itt lenne az idelye, hogy feltegyed a finnyás kis feneked egyszer vonatra! Szerintem az esztergomi járat éppen ideális lenne. Egész úton tátanád a szádat, hogy "ez az ajtó gombnyomásra nyílik!?" és "becsukódik magától..." "né má, nincsen kosz" "di'csak, itten légkondi van!"; "bakter, ez csendben suhan"; meg, " ne má, computer van a kallernál", " apám, bemonnyák a megállót". Próbáld ki apafej!Zoli bácsinak!
Igen, ez a vonaton hazajövõs túra, de neked opcionálisan felkínálom a hazatekerést Esztergomból, akár terepen, akár aszfalton.
Látszik, hogy néha még megszokásból írogatok. Korrigáltam a tévedésem.
Hát ez az!H.Zoli, a vonat miatt ne nyavalyogj, mert a te retro MÁV tudásoddal már az ajtót sem tudod kinyitni!
Mármint hogy ti vonatoztok és én hazatekerek?Igen, ez a vonaton hazajövõs túra, de neked opcionálisan felkínálom a hazatekerést Esztergomból, akár terepen, akár aszfalton.
Ne fesd az ördögöt a falra, akkor már inkább egyedül.H.Zoli, veled meg Esztergomból szívesen hazatekerek. Hm? Viszont akkor menjünk szombaton.