Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 18. - 22:25
Azt nem is tudom, hogy vajon öregszel és annak kell örülni, vagy a nevedet emlegetjük?
Jó kívánságként, lábad érjen a pedálig és
még az érjen odáig amit és ahová szeretnél!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 18. - 22:13
Hozé bácsinak még sok-sok évet az eddigi rengeteg mellé!:impreziar
Meg egy ilyen ápoló nénit is, majd csak elnyammogsz rajta!
Ja, és tessék jönni vasárnap kerékpárolni kötelezõ jelleggel.
Írta 2009. szeptember 18. - 21:38
Írta 2009. szeptember 18. - 21:37
HÉV-elni fogok, a 3-as fõút annyira nem a kedvencem...
Az Örs Vezér térrõl végig bringaút van Kistarcsáig, ott meg 1km-t kibírsz az úton vagy járdán.
Írta 2009. szeptember 18. - 21:25
Letörés...aha, inkább a pokol ki tudja hányadik bugyra... (az elõkészített tüskékrõl már tudunk..) H.ZOLI!!! Léccike, hozd KRISZTÁT.. akkor hajlandó vagyok elfelejteni Gobbi Hildavirágot.
A kitekerést én hanyagolnám. ... Dantét is rendszeresen ütik el arra fele...
HÉV-elni fogok, a 3-as fõút annyira nem a kedvencem...
Írta 2009. szeptember 18. - 21:11
A kitekerést én hanyagolnám. ... Dantét is rendszeresen ütik el arra fele...
Írta 2009. szeptember 18. - 20:25
Szerintem egyszerûbb ha kitekersz, nem azon fog múlni, hogy megpusztulsz-e.
Igen ezen már én is gondolkdtam hogy ha már megyek Dante túrára akkor tök mindegy az a pár km, csak valahogy haza is kéne jönni...
Szóval 500 Ft-ért veszek matricát amit rányomok a diákbérletre aztán mehetek vele amerre csak akarok HÉVen bringával, nem hangzik rosszul.
Írta 2009. szeptember 18. - 20:09
Igen ezzel teljesen egyetértek hanem hogy Dante:angevil: csak rehabozni akar vagy nagyon rehabozni ill szeretne-e rejtett fehérje tartalékokat felhalmozni a gödöllöi dombságban:pSzerintem egyszerûbb ha kitekersz, nem azon fog múlni, hogy megpusztulsz-e.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 18. - 20:01
Hülye kérdés következik: HÉV-en lehet kerót szállítani? Ezt meg lehet tenni érvényes bkv diák bérlettel is? (nem röhög, vidéki vagyok, nem ismerem Pestet:))
Szerintem egyszerûbb ha kitekersz, nem azon fog múlni, hogy megpusztulsz-e.
Írta 2009. szeptember 18. - 19:56
Köszi.
Bár ha belegondolok ugysem én leszek a HÉV-en az egyetlen bringás a többiek meg csak segítenek elmagyarázni hogy mit hogyan kell csinálni.
Létezik havi kerékpáros bérlet, 500 Ft-ért. Bõvebben itt. Ha havi 2x használnád a HÉV-et, már megérte.
Írta 2009. szeptember 18. - 19:55
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 18. - 18:14
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 18. - 18:10
HÉV-vel kapcsolatban: Nem tudtam, hogy honnan indul a gödöllõi HÉV sorry..
Dante, te tudod, hogy hol van Makkoshogyka?
Dante nyilván félre értette a hatot, mert õ csak a 666-ban tud gondolkodni.
Meg abban, hogy ki itt belépsz (vagy kilépsz a HÉV-bõl) hagyj fel minden reménnyel....
Írta 2009. szeptember 18. - 17:56
Bár ha belegondolok ugysem én leszek a HÉV-en az egyetlen bringás a többiek meg csak segítenek elmagyarázni hogy mit hogyan kell csinálni.
Lehet. Egy vonaljegyet kell érvényesíteni, ami az adott vonal teljes hosszán érvényes, függetlenül attól, hogy közben átléped a közigazgatási határt. A diákbérlet meg neked kell, de ha elhagyod Budapestet, akkor HÉV vonaljegyet is venned kell a közig. határtól addig a megállóig, ahol leszállsz.
Írta 2009. szeptember 18. - 17:27
Írta 2009. szeptember 18. - 17:19
T Ú R A
Szóval akik jönnek, s mivel többen jönnek HÉV-vel, jöjjenek a Kerepesi HÉV megállóba vasárnap reggel. Innen indulnánk 10:00-kor. (9:26-kor indul a HÉV dinnye kedvéért, aki arra is képtelen, hogy a www.bkv.hu-n körülnézzen )
Azt is rögtön meg kell jegyezni, hogy dinnye eredetileg 6:00-s indulást akart volna, de a többiek érdekében ragaszkodnék a 10:00-hoz - az esetleges retorziókra viszont a terep számos lehetõséget nyújt majd, ha valaki szükségét érezné...
Víz - kevés. Defekt - esélyes - s éppen ezért hagyományos belsõs rendszer teljesen mértékben felejtõs, még itt a délután, tehát egy flakon habot mindenki vegyen, akit érint.
Írta 2009. szeptember 18. - 14:33
Szóval akik jönnek, s mivel többen jönnek HÉV-vel, jöjjenek a Kerepesi HÉV megállóba vasárnap reggel. Innen indulnánk 10:00-kor. (9:26-kor indul a HÉV dinnye kedvéért, aki arra is képtelen, hogy a www.bkv.hu-n körülnézzen )
Azt is rögtön meg kell jegyezni, hogy dinnye eredetileg 6:00-s indulást akart volna, de a többiek érdekében ragaszkodnék a 10:00-hoz - az esetleges retorziókra viszont a terep számos lehetõséget nyújt majd, ha valaki szükségét érezné...
Víz - kevés. Defekt - esélyes - s éppen ezért hagyományos belsõs rendszer teljesen mértékben felejtõs, még itt a délután, tehát egy flakon habot mindenki vegyen, akit érint.
Írta 2009. szeptember 18. - 14:27
Dante: perpill úgy áll, hogy jövök én is vasárnap, csak gatyába kell rázni a bringát egy picit. Magamról már nem is beszélve
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. szeptember 18. - 14:05