Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 27. - 19:46
Írta 2009. szeptember 27. - 19:07
Bocs VV. hogy leszakadtunk, de nem láttuk értelmét, hogy megvárassunk benneteket, mert én eredetileg is a Két-Bükkfáig akartam jönni. Miheztartás végett: Mindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:
Biztos sokat csacsogtál és nem volt más választásuk, elõre menekültek.
Írta 2009. szeptember 27. - 19:03
Mindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:
Richie barátom jól beszélt. Szezon végi levezetõ túrázás volt. Szezonban jobban nyomjuk, versenyen, TT-ken még jobban.
Egyébként én kimondottan gyengének éreztem magam, de ezt kompenzálta a sok lejtõzés.
Dr. Pitechusnak pedig érjen földig mindene.
:birth:
Írta 2009. szeptember 27. - 18:57
szezon végén már felesleges állatkodniMindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:
Írta 2009. szeptember 27. - 18:50
Írta 2009. szeptember 27. - 16:59
Írta 2009. szeptember 27. - 12:57
Talán ismerte a híred és a teheneit féltette.Szarvasbõgés:hát.... tegnap a börzsöny "furi" részén jártam-... egy szarvas végig követett!!!! eléggé besza.....va vittem a vállamon a bringát és lóhalálába érkeztem meg a háromm barát nyereghez-teljesen közelrõl hallottam az üvöltését-NAPPAL!!!!!-nem volt kellemes helyzet-féltettem a hátsómat http://picasaweb.goo...cJancsiJuliska#
csak kullancs riasztót/spray/ használok talán az illat??
Nem a riasztó spray hanem a tesztoszteron kipárolgás..
Távolról megérezte, hogy egy ereje teljében lévõ "rivális bika" van a közelben.
Télleg igaz? ..dh-röptében még a tehenet is...
Bocs a viccért.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 27. - 10:33
Tegnap (szombat délután) összesen 7 motorost láttunk a Pilisen:
Az aljában a szerpentin elején hármat (az egyik egy robogó volt ), a szerpentin tetején pedig 4 krosszmotorost, teljes felszerelésben....
Szarvasbõgést 1 hete a Mátrában hallottam elég messzirõl, de úgy is hátborzongató volt
Az a baj, hogy pont a normálisabb bringásokat ûzik kerülõutakra az erdõtörvény õrei, az õrültebbek nyomulnak tovább ugyanúgy + a motorosok, és miattuk vesznek egy kalap alá mindenkit. Tegnap a HHH-en mindenbõl láttam nem keveset. Hûvösvölgy felõl tekertem volna fel asszem a kéken?, rengeteg gyalogos is volt az erdõben, lefelé meg ezerrel száguldottak el mellettük a fejvédõ nélküli bringás hordák, még a gyalogosok mondták nekik, hogy figyeljenek a szembõl érkezõkre. Komolyan mondom olyan szar érzésem lett, hogy inkább kerestem egy másik utat felfelé, nehogy valamelyikkel idióta belém rohanjon.
Írta 2009. szeptember 27. - 08:22
Az aljában a szerpentin elején hármat (az egyik egy robogó volt ), a szerpentin tetején pedig 4 krosszmotorost, teljes felszerelésben....
Szarvasbõgést 1 hete a Mátrában hallottam elég messzirõl, de úgy is hátborzongató volt
Írta 2009. szeptember 27. - 07:35
A holnapi VV túrára végül is jelentkezett zöld ruhás ember?
Ha jön H.Zoli akkor lesz zöldruhás ember is.
Írta 2009. szeptember 27. - 00:38
Az érdekessége a helyzetnek,hogy múlt évben a pilisben a Rám hegynél szinte hasonló helyzetben voltam-errõl még egy hangfelvételem is van!-bár a szarvast nem láttam,de éreztem és hallottam a közelségét!
http://picasaweb.goo...cJancsiJuliska#
csak kullancs riasztót/spray/ használok talán az illat??
Írta 2009. szeptember 26. - 22:27
van egy gigantikus balfasz seggfej, aki -úgy néz ki- ahol csak lehet megnehezíti az életem
ma már megigértem neki, hogy ha mégegyszer beszólogat, eldádázom
amugy, ON:
Menjetek erdõbe' überjó szarvaasbõgés van, most értem haza!
Írta 2009. szeptember 26. - 21:54
Azt már meg tapasztaltuk, hogy "zöldanti" milyen jó fej.
Szerintem mindannyian hozzánk hasonlóan emberek.
Ezekkel a dolgokkal nem hiszem, hogy itt lenne a gond.
Úgy értem emberségesek és "csak" meg akarnak felelni a felsõbb elvárásnak..
Nekik ki adtak egy feladatot amit be kell tartani, tartatni.
Egyéni döntés mérlegelés lehetõsége ..mint a katonaságnál.. nincs.
Itt kezdõdhetnek a gondok.
A munkát el kell végezni mert számon kérhetik rajtuk ha esetleg bejelentés történik. Innen kezdve meg sz.rban van a haza akár mindkét részrõl.
Kérdés mitõl tart jobban az ember, fentrõl kúr fejbe a fünök, hogy nem "végzem" jól a munkát és útílapu.., vagy lentrõl qvanyáznak..
Írta 2009. szeptember 26. - 20:00
Mikor is lenne az? Gondolom esõ mentes éjjelen. Szóval ki mikor jön az éjszakába napozni? Napocskát hozok!Jövõ héten kellene egy éjszakai túrát csinálni.... Alex is benne lenne.....meg biztos még sokan mások is.
Írta 2009. szeptember 26. - 19:19
Sajnos megint dolgozom a 24h kivételével eddig minden hétvégén sikerült ebben a hónapban:cry:
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 26. - 17:34
Például azért, mert az illetõrõl tudják/tudjuk, hogy mely topikot/topikokat olvassa rendszeresen vagy kizárólagosan. Én pld., ha nem lenne muszáj, nem is olvasnám az "Üzenõfalat."
Pontosan. Vannak témák, amelyek köré kialakult a közösségük, baráti társaságuk. Például, annak ellenére, hogy a "túrák Magyarországon" elég univerzális cím, azért itt mindenki ismer mindenkit, kevés kivétellel, s többnyire Bp. körüli túrákról van szó, mert a többség errefelé lakik.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 26. - 17:30
Buki! Nem jössz:cry:
Nem megyek Legalabb nem lesz ki lassitsa a csapatot... 24H-s ota alig ultem bicajon...
Írta 2009. szeptember 26. - 17:25
Srácok!
Nem akarok Degecnek tûnni, mert jó hogy felköszöntitek, DE, miért nem lehet például az üzenõfalban tenni ezt. Vagy szimplán privát üzenetben?
Ezt nem csak itt, hanem más topikban is látom.
Királyság, akkor ez rám nem vonatkozik! Én ugyanis LYÁNY vagyok
Boldog Karácsonyt Mester14!
Buki! Nem jössz:cry: