Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Jó kis túra volt! Végére begörcsöltek a virgácsaim , de szép helyeket láttam és élvezetes lejtõzésekben volt részem. (Danténak még egyszer bocsi a porfelhõért) Fotók sajna nincsenek(teljesen titkos útvonal :) zöld emberkék nem voltak )
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Bocs VV. hogy leszakadtunk, de nem láttuk értelmét, hogy megvárassunk benneteket, mert én eredetileg is a Két-Bükkfáig akartam jönni. Miheztartás végett: Mindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:

Biztos sokat csacsogtál és nem volt más választásuk, elõre menekültek.:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Mindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:

Richie barátom jól beszélt. Szezon végi levezetõ túrázás volt. Szezonban jobban nyomjuk, versenyen, TT-ken még jobban.;)
Egyébként én kimondottan gyengének éreztem magam, de ezt kompenzálta a sok lejtõzés.:D

Dr. Pitechusnak pedig érjen földig mindene.
:birth:

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Mindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:

szezon végén már felesleges állatkodni ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kicsit megkésve, de én is még sok boldog szülinapot kívánnék Hozénak és Paulnak!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szóval haza értünk. A Pilis- Két-Bükkfa nyerget összekötõ erdei úton, legalább öt crossmotoros jött ki a erdõbõl....Inkább õket kellene bírságolni. Iszonyú hang terhelés az okozott talajerózió mellett. Bocs VV. hogy leszakadtunk, de nem láttuk értelmét, hogy megvárassunk benneteket, mert én eredetileg is a Két-Bükkfáig akartam jönni. Miheztartás végett: Mindig ilyen tempót szoktatok menni??!:jawdrop1:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Szarvasbõgés:hát.... tegnap a börzsöny "furi" részén jártam-... egy szarvas végig követett!!!! eléggé besza.....va vittem a vállamon a bringát és lóhalálába érkeztem meg a háromm barát nyereghez-teljesen közelrõl hallottam az üvöltését-NAPPAL!!!!!-nem volt kellemes helyzet-féltettem a hátsómat :)http://picasaweb.goo...cJancsiJuliska#
csak kullancs riasztót/spray/ használok :) talán az illat??

Talán ismerte a híred és a teheneit féltette. :D

Nem a riasztó spray hanem a tesztoszteron kipárolgás..
Távolról megérezte, hogy egy ereje teljében lévõ "rivális bika" van a közelben.

Télleg igaz? ..dh-röptében még a tehenet is... :P

Bocs a viccért. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Tegnap (szombat délután) összesen 7 motorost láttunk a Pilisen:
Az aljában a szerpentin elején hármat (az egyik egy robogó volt :o), a szerpentin tetején pedig 4 krosszmotorost, teljes felszerelésben....

Szarvasbõgést 1 hete a Mátrában hallottam elég messzirõl, de úgy is hátborzongató volt :)

Az a baj, hogy pont a normálisabb bringásokat ûzik kerülõutakra az erdõtörvény õrei, az õrültebbek nyomulnak tovább ugyanúgy + a motorosok, és miattuk vesznek egy kalap alá mindenkit. Tegnap a HHH-en mindenbõl láttam nem keveset. Hûvösvölgy felõl tekertem volna fel asszem a kéken?, rengeteg gyalogos is volt az erdõben, lefelé meg ezerrel száguldottak el mellettük a fejvédõ nélküli bringás hordák, még a gyalogosok mondták nekik, hogy figyeljenek a szembõl érkezõkre. Komolyan mondom olyan szar érzésem lett, hogy inkább kerestem egy másik utat felfelé, nehogy valamelyikkel idióta belém rohanjon.

Hardhat

Hardhat

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Tegnap (szombat délután) összesen 7 motorost láttunk a Pilisen:
Az aljában a szerpentin elején hármat (az egyik egy robogó volt :o), a szerpentin tetején pedig 4 krosszmotorost, teljes felszerelésben....

Szarvasbõgést 1 hete a Mátrában hallottam elég messzirõl, de úgy is hátborzongató volt :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A holnapi VV túrára végül is jelentkezett zöld ruhás ember?

Ha jön H.Zoli akkor lesz zöldruhás ember is. :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Szarvasbõgés:hát.... tegnap a börzsöny "furi" részén jártam-cigányvár alatt a Szaszovszky +-t keresve-ez egy jelöletlen-erdészeti és nincs bringázható állpotban-olyan "isten háta mögött lévõ rész" a gerincen/lóégés felõl/ egy szarvas végig követett!!!! eléggé besza.....va vittem a vállamon a bringát és lóhalálába érkeztem meg a háromm barát nyereghez-teljesen közelrõl hallottam az üvöltését-NAPPAL!!!!!-nem volt kellemes helyzet-féltettem a hátsómat :)
Az érdekessége a helyzetnek,hogy múlt évben a pilisben a Rám hegynél szinte hasonló helyzetben voltam-errõl még egy hangfelvételem is van!-bár a szarvast nem láttam,de éreztem és hallottam a közelségét!
http://picasaweb.goo...cJancsiJuliska#
csak kullancs riasztót/spray/ használok :) talán az illat??

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
melóról/munkatársról ma inkább ne
van egy gigantikus balfasz seggfej, aki -úgy néz ki- ahol csak lehet megnehezíti az életem
ma már megigértem neki, hogy ha mégegyszer beszólogat, eldádázom

amugy, ON:

Menjetek erdõbe' überjó szarvaasbõgés van, most értem haza!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Tényleg jó lenne az általunk "zöldruhás"-nak nevezett természet védelmi õrökkel egy egy közös tanulmány túrát tenni, ahol meg ismerhetnénk amire vigyázni kell és Õk is meg ismerhetnék a bringázás általunk ûzött formáját. Aztán tanácsokat kapnánk, hogy mire figyeljünk, ha van ilyen lehetõség.
Azt már meg tapasztaltuk, hogy "zöldanti" milyen jó fej.
Szerintem mindannyian hozzánk hasonlóan emberek.
Ezekkel a dolgokkal nem hiszem, hogy itt lenne a gond.

Úgy értem emberségesek és "csak" meg akarnak felelni a felsõbb elvárásnak..

Nekik ki adtak egy feladatot amit be kell tartani, tartatni.
Egyéni döntés mérlegelés lehetõsége ..mint a katonaságnál.. nincs.
Itt kezdõdhetnek a gondok.
A munkát el kell végezni mert számon kérhetik rajtuk ha esetleg bejelentés történik. Innen kezdve meg sz.rban van a haza akár mindkét részrõl.

Kérdés mitõl tart jobban az ember, fentrõl kúr fejbe a fünök, hogy nem "végzem" jól a munkát és útílapu.., vagy lentrõl qvanyáznak..

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A holnapi VV túrára végül is jelentkezett zöld ruhás ember?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Jövõ héten kellene egy éjszakai túrát csinálni.... Alex is benne lenne.....meg biztos még sokan mások is.

Mikor is lenne az? Gondolom esõ mentes éjjelen. Szóval ki mikor jön az éjszakába napozni? Napocskát hozok! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Holnap azért vigyázzatok Dinnyére mert nem mindegy hogy a lejtõn biciklivel gurul vagy csak magában:)
Sajnos megint dolgozom a 24h kivételével eddig minden hétvégén sikerült ebben a hónapban:cry:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Például azért, mert az illetõrõl tudják/tudjuk, hogy mely topikot/topikokat olvassa rendszeresen vagy kizárólagosan. Én pld., ha nem lenne muszáj, nem is olvasnám az "Üzenõfalat."

Pontosan. Vannak témák, amelyek köré kialakult a közösségük, baráti társaságuk. Például, annak ellenére, hogy a "túrák Magyarországon" elég univerzális cím, azért itt mindenki ismer mindenkit, kevés kivétellel, s többnyire Bp. körüli túrákról van szó, mert a többség errefelé lakik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Buki! Nem jössz:cry:

Nem megyek :( Legalabb nem lesz ki lassitsa a csapatot... 24H-s ota alig ultem bicajon...

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Srácok!
Nem akarok Degecnek tûnni, mert jó hogy felköszöntitek, DE, miért nem lehet például az üzenõfalban tenni ezt. Vagy szimplán privát üzenetben?
Ezt nem csak itt, hanem más topikban is látom.

Királyság, akkor ez rám nem vonatkozik! Én ugyanis LYÁNY vagyok ;)
Boldog Karácsonyt Mester14!
Buki! Nem jössz:cry:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Sajnos nekem a holnapi tura kimarad, nem sikerult teljesen meggyogyulnom... :( Nektek jo tekergest!