Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. október 22. - 19:18
Írta 2009. október 22. - 13:39
Peti ÓTUTI helyett Óutival jön, és csak a Hármasra megyünk. Ha gyengélkedsz, akkor egy kis forralt bor direkt jól fog jönni- népi gyógymód Még pontos idõpontban nem állapodtunk meg (esõs idõt mondott szombatra - mostanában sajna be is jön nekik )A tekerés és a borozás hogy fog arányulni?
Összeszedtem valami nyavalyát, de ha addig kigyógyulok esélyes.
Írta 2009. október 22. - 13:10
A tekerés és a borozás hogy fog arányulni?Szombat estére egyeztettünk V. Petivel (exhetesbusz ), hogy elmegyünk FORRALT borozni a HHH-ra. Iszunk Richi kislányára, Gabi kisfiának az egészségére, hogy nagyra nõjenek, meg még talonban van egy lista. Ha valaki kedvet érez csatlakozzon nyugodtan.
Összeszedtem valami nyavalyát, de ha addig kigyógyulok esélyes.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. október 22. - 11:30
Van itt valaki Sopronból?
Mert hétvégén lemegyünk apósékhoz és viszek kerékpárt.
Péntek délután és szombaton nagyon ráérek , és mindenféleképpen terepezni szeretnék. A Fertõt már unom megkerülni, s ha lenne helyi erõ elmennék vele egy körre. A régi ob. pályát ismerem, de gondoltam brenbergbánya felé is lehet valami jó kis terep.
Dobjon mér rám egy privit, tel. számot és én felhívom ha ott leszek.
Elõre is kösz.
Írta 2009. október 22. - 11:19
Írta 2009. október 22. - 10:24
Õ nem iszik, minõséget ellenõriz. Az is munka!Mennyit ittál Gabi?
Mert Isten bizony nekem már tolmács kell, hogy megértselek.:D:D
Utána persze nem ül bringára mert akkor következhet be a munkehelyi baleset.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. október 22. - 10:10
Úgyis mondhatni, értünk iszik!
És persze a kicsi egészsége sem múlhat ezen.
Hajrá Savanyúúú!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. október 22. - 09:16
Mennyit ittál Gabi?....
2éve nati elvtrásnõ ugyAnezen problémábal küszködött a tortúra elõtt egy étteremben, aminek a zechjét zsizs elvtrás szponzoráta, csak, ott a hideg+ az egxyéb negativ dolgok voltak a vissztsartó erõk
el KELL induli pewceró!!
jeszoké osztr jóvan!
édespofa némber volt ... amikor bükkszentlászló alatt elõvette az angóra pulcsijéát,mert elbadztam egy jelzést,majd beazartam : eddig nema dott fel semiiit, nehogymá' pont ezt bükkös lájtos móka fogjon ki rajta
szentkereszt: "savanyu, newm vagyto knormálisak" s lementek miskócra
:-))
máigh elõttenm vanû
ejh
most ittam a fiamra, vaz,m má megin
remélem, legalább oplyan bikert lesz, mint nati
a vicc kwedvbéért:
ez meg CD-n nonstopp
Mert Isten bizony nekem már tolmács kell, hogy megértselek.:D:D
Írta 2009. október 22. - 00:19
Egészségetekre!:cheers:most ittam a fiamra, vaz,m má megin
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. október 21. - 23:44
A zõccségesládát lecserélheted lassan gyerekülésre.
Nati és az angóra pulcsi! Hm...most is emlékszem, mennyire átfagyott szegény azon a napon, úgy reszketett a kocsiban ülve, mint a nyárfalevél, de csak nevettünk!
Lazán bátyó, csak lazán. Frankó kiscsávót neveltek a kis Savanyuból!
Cheers!
Írta 2009. október 21. - 22:14
Dinnye! Dehogy életre-halálra, kellemes alapozós tempó, 27-30km/h síkon. Igazából nem tudok idõpontot mondani, mert arra gondoltam, hogy fetrengek, amíg fel nem ébredek 7-8-9 körül, kajálok, megszemlélem az erkélyrõl az idõjárást és valamikor elindulok a Csepel-szigeten egy körre. Ha esik el sem indulok, ha éppen nem esik akkor elindulok. Nem tudom ki hogy van vele, esõben nem tudom rávenni magam, hogy elinduljak, de ha elindulás után 5 perccel elkap az esõ, az már nem érdekel. Induláshoz kell az a "tiszta, száraz érzés".
....
2éve nati elvtrásnõ ugyAnezen problémábal küszködött a tortúra elõtt egy étteremben, aminek a zechjét zsizs elvtrás szponzoráta, csak, ott a hideg+ az egxyéb negativ dolgok voltak a vissztsartó erõk
el KELL induli pewceró!!
jeszoké osztr jóvan!
édespofa némber volt ... amikor bükkszentlászló alatt elõvette az angóra pulcsijéát,mert elbadztam egy jelzést,majd beazartam : eddig nema dott fel semiiit, nehogymá' pont ezt bükkös lájtos móka fogjon ki rajta
szentkereszt: "savanyu, newm vagyto knormálisak" s lementek miskócra
:-))
máigh elõttenm vanû
ejh
most ittam a fiamra, vaz,m má megin
remélem, legalább oplyan bikert lesz, mint nati
a vicc kwedvbéért:
ez meg CD-n nonstopp
Írta 2009. október 21. - 22:00
Írta 2009. október 21. - 17:44
Írta 2009. október 21. - 17:35
Írta 2009. október 21. - 17:29
az enyémen már van kiszõccségesláda is, így már rendesen rat lett
néznek is rendesen a "kerékpárosok" ehhe
Írta 2009. október 21. - 15:53
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. október 21. - 13:32
Írta 2009. október 21. - 13:16
Szia Zoli!
Ha nem életre- halálra o.útiznál akkor pótapámmal S-etleg eljönnénk, nekünk csak montink van. Lehet Petit is érdekli, õ is ótutis.Jó lenne na egy közös tekerés, úgy el van tûnve mindenki. Persze csak ha nem szakad...
Nem tom Kirszta térde hogy van, de talán egy lazább tekerés neki is belefér.
Az ótuti milyen sportág?:chin: Ha nem nagyon nehéz lehet kipróbálnám.
Írta 2009. október 21. - 12:54
Erre gondoltam én is csak nem akartam kimondani.Na ez az, ettõl félek én is. Szerintem hanyagolni kéne ez a péntekit, nem sok kedven van dagonyázni (azért van ott sok földes, sáros rész) és opcionálisan még el is ázni. Inkább nyomok itthon egy hoszú országúti kört, azzal nem zavar annyira az esõ.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. október 21. - 12:53
Ha nem életre- halálra o.útiznál akkor pótapámmal S-etleg eljönnénk, nekünk csak montink van. Lehet Petit is érdekli, õ is ótutis.Jó lenne na egy közös tekerés, úgy el van tûnve mindenki. Persze csak ha nem szakad...
Nem tom Kirszta térde hogy van, de talán egy lazább tekerés neki is belefér.