Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Sziasztok!
Tudtok tippeket adni Vértes-túrára 40-60km es távra? Esetleg akinek van útvonal garminra?
Köszi!

Bocsánat a duplázás véletlen volt. A szerkesztõt kérem törölje ha lehet.

Mikor lesz?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Sziasztok!
Tudtok tippeket adni Vértes-túrára 40-60km es távra? Esetleg akinek van útvonal garminra?
Köszi!

Szia!
Nézd meg ezt a linket,Utolsó Kozma TT itt megtalálod az utolsó Kozma TT útvonal leírását, minden távról. Nagyon jól járható és szép útvonal, könnyen köethetõ egy turista térképpel.
Jó szórakozást!

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Sziasztok!
Köszi!

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.018 hozzászólás
  • LocationKelenföld

...Ami nekünk nem sikerült...

Hírességek vagytok, na!
"-Ott jön VV! Húú, õ pedig, ha nem tévedek, Zsizsi lesz!" :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Nem az aszfaltot választottam hát......be is ragadtam az agyagos sárba a börzsöny északi részén :)
http://picasaweb.goo...nyKekTejfolben#
Eszméletlen korán sötétedik,de köszönöm Hozé.......

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Ha nem tévedek, mi viszont találkoztunk, mikor VV-vel gurultatok le a sípályától marót felé. Mi épp technikai szünetet tartottunk felfelé, de VV nem ismert meg minket Rabbittal, így beöltözve;)
Üdv innen is:)

Hi!
Ja-ja emlékszem, mondjuk engem, mint guruló hegyomlást nem nehéz észre venni. :P

Álcáztátok magatokat:D

Ami nekünk nem sikerült, avagy kitakartam õket elõled! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ha nem tévedek, mi viszont találkoztunk, mikor VV-vel gurultatok le a sípályától marót felé. Mi épp technikai szünetet tartottunk felfelé, de VV nem ismert meg minket Rabbittal, így beöltözve;)

Álcáztátok magatokat:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hétközben valaki jönne cangázni?
most hétvége nekem kilõve, vasárnap este alleycat, utána meg koncertek , nem hiszem h fel tudok kelni másnap :D
szerdátol viszont ráérek :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Ismerem a készítõket - már, ha ezta aképe is ugyanaz a páros készítette - ez a specialitásuk. Élethû - fénykép szerû - graffitiket varázsolnak a falakra. Sápadt? Ok, de nekem akkor is tetszik a kép. :) Ja, amúgy meg gyûjtöm a graffitiket.

Amúgy meg, a mai napra a tekerés nem volt betervezve. Péntek-szombat Hozéval tekertünk 23 órán át, így elvileg ma pihennem kellett volna. Ez lett pihenés, de megérte, sõt!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ja, és mintha Dantét láttam volna a piros +en felfelé tekerni. Köszönt is, de nem nézett rám, az utat figyelte, így hát nem voltam biztos abban, hogy tényleg õ az, lehet csak egy hasonmása járt arra.

Szia! Én voltam, s már totál be voltam kómásodva, volt némi gyomorproblémám, s így, eléhezve, már kezdtem szétszakadni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Igen, ketten voltunk, egy sártócsánál udvariaskodtatok egy mással a haverommal ,ki enged el kit. :-) Mi csak két órás "teszt túrán" voltunk egy frissen vásárolt bringával.

De igen, lehetséges, mert kb. akkor lehettem arrafelé. Egy fekete, nyakig sáros, össztelós Meridával voltam és egyedül, rajtam többnyire fekete és sötét cuccok, térdvédõ és könyökvédõ, piros kesztyû, kék hátitáska.
Hirtelen nem ugrik be, kikkel találkozhattam arrafelé, mert amennyire emlékszem, ott már alig láttam a fáradtságtól. Ketten voltatok? Üdv! :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsizsi,
nap mint nap munkába jövet-menet eltekerek ez elõtt a graffiti elõtt, és állandóan az jut eszembe, hogy milyen halálsápadt a csaj. :)

http://picasaweb.goo...605050743184802

Ismerem a készítõket - már, ha ezta aképe is ugyanaz a páros készítette - ez a specialitásuk. Élethû - fénykép szerû - graffitiket varázsolnak a falakra. Sápadt? Ok, de nekem akkor is tetszik a kép. :) Ja, amúgy meg gyûjtöm a graffitiket.

Amúgy meg, a mai napra a tekerés nem volt betervezve. Péntek-szombat Hozéval tekertünk 23 órán át, így elvileg ma pihennem kellett volna. Ez lett pihenés, de megérte, sõt!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Zsizsi,
nap mint nap munkába jövet-menet eltekerek ez elõtt a graffiti elõtt, és állandóan az jut eszembe, hogy milyen halálsápadt a csaj. :)

http://picasaweb.goo...605050743184802

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ronin, Zsizsi! Legközelebb ki ne hagyjatok semmibõl! Itt szomorkodtam, hogy úgy el van tûnve mindenki.
Hát igen, nem bírja cigány a szántást (Zézó a munkát).
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ronin, Dante nem köszön, õ nem néz, nem lát, õ hatékony. Teker, halad. :P
Kár, hogy nem futottunk össze, hozzánk csapódhattál volna. A tempónk jó volt végig - sõt, a végén igazán nekieresztettük magunkat, de minek? - és egy fincsi ebédet is ettünk Visegrádon.
Legközelebb. ;)
Zeezoltano, jó hallani, hogy végre osztozol a mindennapok szürke embereinek egyszerû, ámde annál "hangulatosabb" sorsában.
Dolgozol. :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sajnos igen, szinte minden nap dolgozom folyamatosan, azonban vannak csodák, ill. nov. elsején 11-tõl szabad vagyok lájtos (Dinnye szerint lightos) tempóra mert mostanában max a HHH-ra járunk fel forralt borozni + a múltkor nagy nehezen belefért egy Nagykopasz is
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

zsizske legközelebb szólhatnál beszállnánk a menetbe Dinnyével.

Azt hittem munkás hétvégéid vannak ez évben végig, pedig filóztam, hogy hívjalak-e. Aszfalton feltekertem 2 munkatársammal Lajos forráshoz, onnan le piros-zöld + Csobánkára, onnan még elindultam egyet Hosszú-hegyezni, de mire a Hosszúhegyi zöldre értem még az életkedvem is elment, nem hogy tovább bicajozzak. A 2 srácra Lajos forrásnál 1 óra 20 percet vártam mire felértek aszfalton!!!, közben le-le mentem eléjük és vissza fel. Elég rossz hangulatban köszöntem el tõlük, mert a franc se gondolta volna, hogy ennyire nem bírják. És még békében is lettem volna, ha látom, hogy akarnak, küzdenek, és ha lassan is, de feltekernek. De õk sétáltak. Pedig de jót lehetett volna menni ebben a klassz napsütésben.

Ja, és mintha Dantét láttam volna a piros +en felfelé tekerni. Köszönt is, de nem nézett rám, az utat figyelte, így hát nem voltam biztos abban, hogy tényleg õ az, lehet csak egy hasonmása járt arra.

Jövõ vasárnap valamit?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Hm..úgy emlékeztem, hogy mostanában dolgozol is néha. :P

de rendben, legközelebb szólok. ;)
http://picasaweb.goo...605005105420754

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ma is szép idõ volt, ki is mentünk tekerni! Aszfaltosat, pörgetõset, beszélgetõset - amikor nem nyomtuk úgy, mint akiknek most kezdõdik a szezon - még egy jó kis ebéd is belefért Visegrádon a Reneszánszban. ;)
http://picasaweb.goo...605101659262258
http://picasaweb.goo...605254370227442