Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Véletlenül nem veled találkoztunk a HHH reptér felõli aljában olyan fél öt körül?

De igen, lehetséges, mert kb. akkor lehettem arrafelé. Egy fekete, nyakig sáros, össztelós Meridával voltam és egyedül, rajtam többnyire fekete és sötét cuccok, térdvédõ és könyökvédõ, piros kesztyû, kék hátitáska.
Hirtelen nem ugrik be, kikkel találkozhattam arrafelé, mert amennyire emlékszem, ott már alig láttam a fáradtságtól. Ketten voltatok? Üdv! :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Véletlenül nem veled találkoztunk a HHH reptér felõli aljában olyan fél öt körül?

Ma egész jó idõ volt. A páratartalom sem a tegnapi 99%-os, "csak" egy olyan 85-90%. :) Részemrõl nem csak tegnap, de ma is dagasztottam egy a sarat egy jót, több mint 50 km-nyi úton itt a Budai hegyekben. Üdv mindenkinek így utólag is, akivel összefutottunk!

Van pár fotóm is, de sajnos csak a mobilom volt nálam. (Bicajomról meg inkább nem teszek be képet, szegényke ki sem látszott a sár alól.)
Azért egy dolog biztos: az ember ha kicsit kockáztat, vagyis vacak idõben, esetleg esõben indul el egy túrán, akkor csudaszép dolgokat láthat! ;)
Feltöltött kép

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Ma egész jó idõ volt. A páratartalom sem a tegnapi 99%-os, "csak" egy olyan 85-90%. :) Részemrõl nem csak tegnap, de ma is dagasztottam egy a sarat egy jót, több mint 50 km-nyi úton itt a Budai hegyekben. Üdv mindenkinek így utólag is, akivel összefutottunk!

Van pár fotóm is, de sajnos csak a mobilom volt nálam. (Bicajomról meg inkább nem teszek be képet, szegényke ki sem látszott a sár alól.)
Azért egy dolog biztos: az ember ha kicsit kockáztat, vagyis vacak idõben, esetleg esõben indul el egy túrán, akkor csudaszép dolgokat láthat! ;)
Feltöltött kép

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi, nektek meg jó tekerést! Úgy néz ki szép idõ lesz.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szia Alex! Sajnálom és jobbulást neked! Majd legközelebb hosszú még az õsz és a tél.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

szerettek kézen állni ? :)

Nekem országúti bringára lenne, nagy a vázam, szeretném lejjebb tenni a kormányt.

sala, kösz, de ha úgyis Cannondale házimárka, akkor érdektelen.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex gyere! Meglátod jót fog tenni a forralt bor :)

Ezt most kihagyom, ma is szarul voltam. :(

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
most nézem neked, nincs elfelejtve csak szarakszik a netem

nem találtam róla mást mint hogy coda 3d

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Na pont ezért érdeklõdtem a kormányszár után, engem is kb. ilyen lejtés érdekelne.

szerettek kézen állni ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

na én tekertem egy jót

Feltöltött kép

Na pont ezért érdeklõdtem a kormányszár után, engem is kb. ilyen lejtés érdekelne.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Ma én is dagonyáztam egy jót. Mátyás-hegy (K+), Hármas-Határ-hegy (K), HHH csúcs, Guckler Károly út (Z), Virágosnyereg, (S), Határnyereg, Glück Frigyes út (K), Hûvösvölgy, (S), Schüller út (Zc, M), Szépjuhászné, (P S), (S), János-hegy, Normafa.
Jó volt, mire hazaértem, egy az egyben mehettem volna a mosásba, bicajostól. De megérte! :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
na én tekertem egy jót

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Holnap ötkor találkozunk a Szent Lélek téren, és megyünk a Rekettyésbe (HHH) forralt borozni. Ha valaki még szeretne jönni, akkor ne habozzon.
Alex gyere! Meglátod jót fog tenni a forralt bor :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy látom rossz döntést hoztunk, mehettünk volna ma a Vértesbe.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Igen, nem azon múlik.;)
Oldbike egy kis kompakt Panasonic LZ 7-essel járja az erdõt.
Egyébként te is meg tudod nézni, minden kép mellett ott van jobbra, hogy a fotó adatai. Ott a további információkra kattintva kiírja a gép típusát és néhány beállítást, amivel a képet lõtték.

Köszi, közben már oldbike is elárulta.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mindig annyira szép képeket csinálsz. Biztos a fényképezés is olyan, mint a kerékpár, hogy nem a gépen múlik, de azért áruld már el, neked milyen van.

Igen, nem azon múlik.;)
Oldbike egy kis kompakt Panasonic LZ 7-essel járja az erdõt.
Egyébként te is meg tudod nézni, minden kép mellett ott van jobbra, hogy a fotó adatai. Ott a további információkra kattintva kiírja a gép típusát és néhány beállítást, amivel a képet lõtték.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Új utakon a börzsönyben! :)
http://picasaweb.goo...PontIgBorzsony#

Mindig annyira szép képeket csinálsz. Biztos a fényképezés is olyan, mint a kerékpár, hogy nem a gépen múlik, de azért áruld már el, neked milyen van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Annyira irigy vagyok.

De azt már tudom, hogy valamelyik nap amikor jó idõ lesz kitekerek valamelyik környezõ hegyre és bámulok ki a fejembõl (gyönyörködöm a természetben :) ).

A sebesség mindent megold.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
No, a képeket nézve egy dolgot már tudok: holnap ha esik, ha fúj, részemrõl tekerek egy kört "valahol". :) Szép képek!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Új utakon a börzsönyben! :)
http://picasaweb.goo...PontIgBorzsony#