Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

tueskeesvanek

tueskeesvanek

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
mai menet: Picasa Web Albums - tueskeesvanek - Pilis, Visegr...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Akit érdekel túra szombaton a Bükkben, nézzen be az Eger & Bükk topicba!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

amúgy ez kb hol történt ?

Kijelöltem a térképen kb. hol történhetett Zee megtorpanása

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Meggondoltam magam kicsi volt a sebességem a sziklákhoz viszont jobban nem szerettem volna begyorsulni, mert aztán már nem lett volna megállás vagy 50-100 méteren keresztül ...... erõsen közelitve a függõlegeshez így inkább kecsesen leszálltam :) jó tudom és tanuljak meg bringázni;)

amúgy ez kb hol történt ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oké, majd csörgök, én 5-re tutkóra nem érek oda, de majd csattanunk. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ma én is fent leszek Paullal, Dittel a HHH-n.
A Fenyõgyöngyétõl 5-tõl lesz rajtoltatás a tájbringa edzésen. Gyertek ti is, jó játék. Kezdõknek segítünk.
400 forint legyen nálatok, ezért majd csippel mérik az idõnket és kapunk a tereprõl egy térképet.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ma kicsit lazázom, egy olyan 2 órát a HHH-n. Ha valakinek esetleg lenne kedve csatlakozni, szóljon bátran.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jah hogy ma csütörtök van?
akkor tuti nem jó, dolgozom :D

azt hittem jöv hét

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

nekem lehet jó, irok ha már tudom a beosztásom

Most elmegyek itthonról, nem fogom követni az eseményeket. Ha jössz, legyen az a végszó, hogy 16 órakor indulok a csillaghegyi HÉV megállójából. Tegnap este meghúztam a derekam egy bazi nagy tévé cipelésével, úgyhogy az még rejtély mennyire tudok majd bringán haladni...de megyek mindenképp.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem lehet jó, irok ha már tudom a beosztásom

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Csütörtökön délután 3-4 óra körül megyek egy kb. 22 km-es Kevély-kört, ha bárki csatlakozna szívesen látom, fõleg ha van magasságmérõs órája. :) Viszonylag sok mászás lesz, de max. 2 óra alatt megvan út. Ha jönnél jelezd itt, és egyeztetünk konkrét idõpontot.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Meggondoltam magam kicsi volt a sebességem a sziklákhoz viszont jobban nem szerettem volna begyorsulni, mert aztán már nem lett volna megállás vagy 50-100 méteren keresztül ...... erõsen közelitve a függõlegeshez így inkább kecsesen leszálltam :) jó tudom és tanuljak meg bringázni;)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ez mi volt? Picasa Webalbumok - B.A. - Budai 2000

biztos célzott...mint a biliárdban :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ez mi volt? Picasa Webalbumok - B.A. - Budai 2000

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Tavaly Hetesbusszal elindultunk, Õ úgy emlékszem 2000 méternél kiszállt, nálam nem volt magasságmérõs óra, így csak saccolom, hogy kb. 500 métert tehettem még rá, de ezután egyedül már elment a kedvem a folytatástól. Idén újra neki kellene menni valamikor júniusban, amikor még nem lesz tikkasztó meleg.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem a tegnapi túra sokkal kevésbé volt fárasztó mint a tavalyi annyira hogy még a végén sem volt nyûg a mászás amin csodálkoztam is ( bár ma majd el aludtam egész nap), szerintem ez annak volt köszönhetõ hogy egyforma erõsek voltunk és így a saját tempónkban tudtunk menni.
Pilis 3000 érdekes azt csak úgy vállalom be ha elõtte és utána való napon is tudok pihenni mert az már kicsit sok a jóból.
Amennyiben már túl vagyunk rajta akkor viszont már lehet vigyorogni:D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Következõ nagyobb dobás a Pilis 3000 lesz... egyszerû túrázóként nagy megelégedéssel töltene el, ha sikerül véghez vinni, mert ennyit egy napon még soha nem másztam. De erre azért még gyúrni kell egy kicsit, mert tegnap rendesen kidöglöttem. Budai 2000

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jól haladtok az Ironbike felé, csak így tovább. :)

Posted Image

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tegnap voltunk Roninnal és HappyBikeKissÁrpival egy Budai 2000-en szép idõ volt és remek hangulat a terep is jó volt elvétve találtunk egy-két pocsolyát. Árpi a táv felénél a Crosskovácsis zúzás-mászás után tovább már nem tartott velünk így 40km és 1100m szintet követõen elváltunk nekünk még hátra volt a Telkibe való legurulás (a cukrászda megszûnt a helyén egy még drágább kávézó nyílt ahol egy szelet torta 390ft) onnan ismét fel a Nagykopaszra_Nagykovácsi-Zsíroshegy. A Rózsika forrást elkerülve a kéken jöttünk visszafele és a remete szurdoknál lyukadtunk ki. ahol is volt kb 200 tolás lefele egy meredek sziklás õsvényen, innen egy szép szurdokban haladtunk majd némi aszfaltozás után a HHH-repterén átvágva a Virágosnyereg után elváltunk és ki ki ment haza. Kellemesen elfárasztott a 86 km és 2160m mászás.
képek Picasa Webalbumok - Keczko - Budai 2000