Sokat segítettél!
Hallgattam a Belga - Te mit nyomsz remekmûvét. Eddig nem vágtam mi a petymeg. Gugli segített.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
hát baszki, nagyon rossz nektek azért ezzel a pilissel
rengeteg lehet a gyalogos túrista/négyzetméter
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
B-kör...hm, valamit pedzeget a kolléga..
.
Én benne vagyok. Veretés lesz?
A sárga ruhás nem én voltam, az elsõ kilátóhelynél cseréltünk vele helyet. De mégegyszer bocs valamelyikünk nevében is.Ezek szerint rajtad volt a sárga ruha, aki mondta is, hogy még vagytok. Nincs gond, de kérlek erre kifejezetten figyeljetek.
Az átlag t/n-rel nincs baj, csak az eloszlás okoz gondot.hát baszki, nagyon rossz nektek azért ezzel a pilissel
rengeteg lehet a gyalogos túrista/négyzetméter
B-kör...hm, valamit pedzeget a kolléga..
Sár van, néhol dagonya, néhol meg semmi. Ahol meg szokott állni a víz, ott meg is áll.
Na, azért néha te is riogatod a turisztokat!
Szerintem kár ezen feszkózni, a gyalogosok között is vannak köcsögök, meg az autósok között is, meg a..
Akit elfelejtettek a kedves szülõk megnevelni, az valószínû már úgyis úgy marad.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Sár van, néhol dagonya, néhol meg semmi. Ahol meg szokott állni a víz, ott meg is áll.Szia,
Mekkora volt a sár? Jövöhét közepén valamikor én is készülök arrafelé...
Rekusokkal tekertünk keresztül-kasul. 95%-ban erdészeti úton.Kivel voltál?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ma napról egy rövid sztori:
Fölfelé agonizálunk Pilis tetõ felé, mire jött 6-7 srác, egy társaságból, egymástól rendesen elszakadva, lefelé döngetve. Sok gyalogos is volt, s én (a mászó) ért oda elõször az egyik gyalogos mellé. Óvatosan megkerül, gyalog kissé félreáll, köszön, megköszön, majd a kettõnk közötti 80 centi helyen ledönget az egyik magát bátornak valló arc. Örülnék, ha magadra ismernél az elmondásból, ugyanis nekem kellett a nevedben elnézésért esedeznem a tök döbbent turistáknak, aki majd beesett a bokrok közé. A hozzád hasonló taplók miatt húzzák be a gallyakat az útra, ugyanis lehet, hogy te (sõt megdöbbentelek, én is) teljesen biztonságosnak véled, ha 50el elmész 3 centire valakitõl, de a legtöbb ember erre bepöccen. Nem is kicsit. Kínos más miatt magyarázkodni. Van fék, használni is kellene. Eleve cinkes a bringások megítélése, nem kellene ezt tovább rombolni.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Akkor ne csak a szádat jártasd Sala uram.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->