Ez soha nem volt kérdés...... nem a tfékel van baj
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2010. június 09. - 12:58
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 09. - 12:28
Ezen elég sokan felmegyünk. És ezen lemenni nem annyira para, de a LEVEL 3-on nekem már nagyon necces. A múltkor amikor a szakadó esõben edzettem, egy lány kérdezte, hogy ezen lejut-e a reptérre. Mondtam, hogy igen, de neki nem ajánlom (vizesen), ennek ellenére belerongyolt, remélem leért. Nem ismertem versenyekrõl, szóval nem egy ismertebb versenyzõrõl van szó.
Amúgy továbbra is állítom, hogy V-fék jobban fog. Jól fog az XT, de azért a kerámiás XTR mindent vitt, azt a fékerõt semmivel sem tudtam még überelni, pedig sok tárcsát kipróbáltam már.
egyszer odadom lujzikát (csak meg kell légteleníteni, meg szerezni gyári betétete bele
ha az sem elég akkor nem a tfékel van baj
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 09. - 11:47
Amúgy továbbra is állítom, hogy V-fék jobban fog. Jól fog az XT, de azért a kerámiás XTR mindent vitt, azt a fékerõt semmivel sem tudtam még überelni, pedig sok tárcsát kipróbáltam már.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. június 09. - 11:39
Ha kihívást akartok a HHH-n, van pár ajánlatom.
A szuszogó ugye süti, mindenki nagytányéron felmegy, ez a LEVEL 1.
LEVEL 2
Ez a könnyebb, a reptér végén lévõ 5ös elágból a S csíkon elmászunk a betonút végéig. Van benne falépcsõ is, de simán kitekerhetõ, csak sebesség kell. Érdemesebb középtányéron nekimenni, mert jól tapad, s van nyomaték.
ezen lemenni nem para.
gondolom az "új" fékbetéted is azért van, hogy az ilyen szakaszok menjenek..
egyébként ha valaki itt felmegy akkor az szerintem simán mehet az olimpiára
Írta 2010. június 09. - 11:00
Írta 2010. június 09. - 10:49
Írta 2010. június 09. - 09:29
LEVEL 2

Ez a könnyebb, a reptér végén lévõ 5ös elágból a S csíkon elmászunk a betonút végéig. Van benne falépcsõ is, de simán kitekerhetõ, csak sebesség kell. Érdemesebb középtányéron nekimenni, mert jól tapad, s van nyomaték.
LEVEL3

Na ez már húzós, itt már én sem mindig megyek fel. A S-ról a szuszogóval párhuzamosan megy, fölötte, a S és a K közötti fölsõ szaggatott út. Ez is felmegy a csúcsra, de kicsit kanyargósabban. Van benne egy király-szakasz, egy letörésekkel és szétmosásokkal tarkított 30-40 %-os rész, na ott már nagyon a nyereg hegyén kell ülni, s kis mák is kell a sikeres abszolváláshoz. Régen a HHH-n az OX itt ment le, sok esés is volt ezen a szakaszon. Ez már kistányéros. Az elejét kicsit nehéz megtalálni, egyszerûbb fordítva, a csúcson menjetek el északi irányba le a sodroson, s a kerítésre tapadva pattogjatok át a köveken, majd jöhet a katlanDH. Sárban nincs az az atyaúristen, hogy itt lemenjek.
A Szuszogó a S és a K közötti felülrõl második szaggatott. Semmi extra, csak jó guminyomás és egyenletes tempó kell. Magadnak tudod csak nehézzé tenni, ha az elején ellövöd a kakaót, illetve, ha 4 baros gumival mész neki...
Ja és még ott a "terminátor", a jó kis lépcsõsorával, de azt sajnos nem tudom ezen a térképen megmutatni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. június 09. - 09:22
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2010. június 09. - 05:44
középtányéros...
Na jó, azért mindennek van határa.
Csak tippem van, hol van ez a Szuszogó pontosan; a Virágos-nyereg felõl ha elindulunk lefelé Határ-nyereg irányában a sárga jelzésen, csak éppen kb. e két pont közt félúton balra felfelé fordulunk tovább a sárga úttal, fel az Újlaki-hegy felé?
Valami ilyesmi, de gõzöm sincs melyik az Újlaki-hegy. Szóval, elindulsz a Virágosnyeregtõl a sárgán a felsõ hangár irányába, még a hangár elõtt jóval van egy éles balra nagyon köves út, ami szinte párhuzamosan fut a "DH" szakasszal. A sárga egy idõ után letér a kövesrõl és bemegy az erdõbe, a köves meg felvisz a HHH-ra. No, ez az az ominózus rész, fel a tisztásig.
Írta 2010. június 08. - 22:23
Írta 2010. június 08. - 21:50
középtányéros...
Elsõre nekem is csak kicsin sikerült kitekerni még régebben (azóta is csak kicsin tudom:)); de egy erõsebb télleg simán végig megy ott középen.
Írta 2010. június 08. - 21:26
Tényleg ki lehet tekerni a Szuszogót, megspóroltam egy Sportszeletet.
középtányéros...
Írta 2010. június 08. - 18:33
Szuszogó a neve ennek az emelkedõnek.
Egy Sportszeletért felmegyek neked rajta ! Akár a Te bringáddal is. :-))
Amúgy nagyon jó, hogy visszamentél újra megpróbálni. Így lehet jól gyakorolni ezeket a nehezebb részeket. Próbáld meg legközelebb is, ha arra jársz. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy végig sikerült menned rajta. Nálam legalább is így volt.
Tényleg ki lehet tekerni a Szuszogót, megspóroltam egy Sportszeletet.
Írta 2010. június 08. - 16:46
Írta 2010. június 07. - 21:46
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. június 07. - 21:03
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 07. - 20:00
Szia Sala! Meggyõzöm az embert! Remélem addigra már nagy sár se lesz.
annyit változott, h péntek lenne jó nekem, akár egész nap, szolidan, SS bicajjal
legalább a menetjavító cucc is eljut hozzám végre
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. június 07. - 19:53
Olvastam a beszamolod a Merkapt honlapon, jo lett! Gratula!
Írta 2010. június 07. - 19:40
Most néztem meg jobban Dante ajánlatát . Azt hittem, hogy csak úgy kiruccannak mozogni egy kicsit...de hát ez egy komoly verseny. Így már értem mire gondolt ezalatt, hogy "ne aggódjak, majd megvárnak".
Neki az csak egy kis mozgás
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 07. - 19:33

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére