Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2010. június 15. - 06:59
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 15. - 06:45
Néztem ma az idõjárásjelzést és ne legyen igazuk, de egész hétre jósolnak záport, zivatart.
Célszerûbb lenne aszfaltban gondolkodni, a jövõ héten meg nekimennék a hegyeknek.
Írta 2010. június 14. - 22:23
Írta 2010. június 14. - 22:14
Szombaton én is megyek ha jössz, ha nem kitalálok valamit egyedül.
Még azon agyaltam, hogy az idei Börzsöny-kör tudtommal még nem volt meg. A sok sár után talán egy kis felüdülés lenne egy jó hosszú aszfaltozás.
Írta 2010. június 14. - 22:09
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2010. június 14. - 22:03
Írta 2010. június 14. - 22:00
Nagyon bizom benne,hogy az idõ nem cseszik ki velünk! Szombat 2-3 óráig bezárólag nekem megfelel,felrakom a terepgumikat és haddszóljon!
Majd csapódok én hozzád koloncnak:)
Ok, de ahogy ismerem magam a 2 -3 órára való visszaérés azért elég necces, kivéve ha viszonylag korán indulunk. Mondjuk reggel 8 óra. Néha szombaton dolgoznom kell, majd kiírom mikor lesz a tuti, és az alkalmat megragadva más fórumozókat is csábítanék közös túrákra. Olyanokat akik bírják a strapás túrát, de mégsem a versenyzés a céljuk.
Írta 2010. június 14. - 21:45
Majd csapódok én hozzád koloncnak:)
Írta 2010. június 14. - 21:35
Szia!
Ha lehetséges ,szeretnék csatlakozni ilyen és hasonló túrákhoz!
Sajnos nekem nincs helyismeretem,és a baráti körömbõl sincs senki aki: 1. rendszeresen eljönne velem túrázni
2. ismeri az erdei utakat és van egy csepnnyi tájékozódóképessége is...
Jobbhijján most országúton tekerek,igy sem rossz,de terepen lenne az igazi.
Persze, hogy lehetséges, mostanában inkább egyedül nyomtam, és néha már nagyon unom a saját társaságom, aktív versenyzõkhöz meg nekem nincs kedvem csapódni koloncnak. Ha hétvégén jó idõ lesz tuti megyek valamerre, és azt hiszem most a Budai-hegyek felé veszem az irányt.
Írta 2010. június 14. - 20:58
Ha lehetséges ,szeretnék csatlakozni ilyen és hasonló túrákhoz!
Sajnos nekem nincs helyismeretem,és a baráti körömbõl sincs senki aki: 1. rendszeresen eljönne velem túrázni
2. ismeri az erdei utakat és van egy csepnnyi tájékozódóképessége is...
Jobbhijján most országúton tekerek,igy sem rossz,de terepen lenne az igazi.
Írta 2010. június 14. - 18:51
Akkor keményebb vagy, mintha egy Szilvás Maraton után lennél, ott ugyanis, az állítottakkal ellentétben soha sincs meg 3250 szint a 117-en hanem csak olyan 2950 körüli.
Ennél a távnál és szintnél többre nem is vágyom, a tempo viszont nem volt halálos. Sajna Lajos forrás után küzdeni kellett a kidõlt fákkal, így háztól-házig 139 km 10 óra alatt lett meg. Jártam a DM útvonalán is Pap-réttõl. Ott nem voltak kidõlt fák, kivéve egy helyen...az Urasztal-oldallal párhuzamosan a Vízverés nyeregig futó erdészeti út egy helyen totálisan eltûnt, elmosta a víz és csak egy lyuk van a helyén, illetve a nagy lyukon kereszteben van egy kidõlt fa. Csak közelrõl vettem észre, hogy a fa is csak az útszakasz helyére dõlt, szétmosott mindent ott a víz. Emlékeim szerint ezt érintette tavaly a DM, de most kizárt, hogy a versenyt erre vigyék, mert kb csak fél méter szélesség maradt az útból. Visszafelé Visegrádról a kék +en akartam jönni, de az meg olyan sáros és nyomvályús volt, hogy ott meghátráltam. Apátkúti aszfalt még mindig le van zárva.
Kemény vagy Ronin sajnálom mert kell a mászás, majd kiötlök valamit
Ma már kipihenten másként látom a dolgokat. Menjünk mégis, de most már tudom, hogy Lajos-forrást ki kell hagyni, pedig odáig tök jó volt minden.
Írta 2010. június 14. - 18:38
Írta 2010. június 14. - 15:03
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. június 13. - 20:14
Zee, bocs, de sztornózzuk a 2 hét múlva esedékes túrát, még egyszer ennyit mostanában nem akarok mászni. Ma csak félig akartam bejárni az útvonalat, de így jött ki a lépés, hogy összejött az egész. Cserébe hulla fáradt vagyok, és térdeimet is megviselte ez a sok sz@r út.
Írta 2010. június 13. - 15:35
Írta 2010. június 13. - 11:07
Fõleg az ország nyugati, (de lehet más is, csak Balcsi felõl indulnánk) felében keresünk valami jól bejáratott bringa túra útvonalat kb. 4-5-6 napra, ahol lehet olcsón kempingezni vagy megszállni.
Balatonkör, Fertõ tó már megvolt.
Tudtok ajánlani valamit?
Köszi
Írta 2010. június 12. - 02:27
A HHH északi (ÉK?) oldalán futó szintúton.elsõ 3 kép, merre készült ?
köszi
(Az elsõ négy.)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. június 12. - 00:10
Írta 2010. június 11. - 21:55
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való