Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
rendben :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Va bene ? Ööööö...izé...ezt lefordítanád ? :)
Néztem ma az idõjárásjelzést és ne legyen igazuk, de egész hétre jósolnak záport, zivatart.
Célszerûbb lenne aszfaltban gondolkodni, a jövõ héten meg nekimennék a hegyeknek.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Va bene :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Szombaton én is megyek ha jössz, ha nem kitalálok valamit egyedül.

Még azon agyaltam, hogy az idei Börzsöny-kör tudtommal még nem volt meg. A sok sár után talán egy kis felüdülés lenne egy jó hosszú aszfaltozás. :)

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Alakul ez:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szombaton én is megyek ha jössz, ha nem kitalálok valamit egyedül.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nagyon bizom benne,hogy az idõ nem cseszik ki velünk! Szombat 2-3 óráig bezárólag nekem megfelel,felrakom a terepgumikat és haddszóljon!
Majd csapódok én hozzád koloncnak:)

Ok, de ahogy ismerem magam a 2 -3 órára való visszaérés azért elég necces, kivéve ha viszonylag korán indulunk. Mondjuk reggel 8 óra. Néha szombaton dolgoznom kell, majd kiírom mikor lesz a tuti, és az alkalmat megragadva más fórumozókat is csábítanék közös túrákra. Olyanokat akik bírják a strapás túrát, de mégsem a versenyzés a céljuk.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Nagyon bizom benne,hogy az idõ nem cseszik ki velünk! Szombat 2-3 óráig bezárólag nekem megfelel,felrakom a terepgumikat és haddszóljon!
Majd csapódok én hozzád koloncnak:)
You'll never walk alone!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Szia!

Ha lehetséges ,szeretnék csatlakozni ilyen és hasonló túrákhoz!
Sajnos nekem nincs helyismeretem,és a baráti körömbõl sincs senki aki: 1. rendszeresen eljönne velem túrázni
2. ismeri az erdei utakat és van egy csepnnyi tájékozódóképessége is...
Jobbhijján most országúton tekerek,igy sem rossz,de terepen lenne az igazi.

Persze, hogy lehetséges, mostanában inkább egyedül nyomtam, és néha már nagyon unom a saját társaságom, aktív versenyzõkhöz meg nekem nincs kedvem csapódni koloncnak. :) Ha hétvégén jó idõ lesz tuti megyek valamerre, és azt hiszem most a Budai-hegyek felé veszem az irányt.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Szia!

Ha lehetséges ,szeretnék csatlakozni ilyen és hasonló túrákhoz!
Sajnos nekem nincs helyismeretem,és a baráti körömbõl sincs senki aki: 1. rendszeresen eljönne velem túrázni
2. ismeri az erdei utakat és van egy csepnnyi tájékozódóképessége is...
Jobbhijján most országúton tekerek,igy sem rossz,de terepen lenne az igazi.
You'll never walk alone!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Akkor keményebb vagy, mintha egy Szilvás Maraton után lennél, ott ugyanis, az állítottakkal ellentétben soha sincs meg 3250 szint a 117-en hanem csak olyan 2950 körüli. :)

Ennél a távnál és szintnél többre nem is vágyom, a tempo viszont nem volt halálos. Sajna Lajos forrás után küzdeni kellett a kidõlt fákkal, így háztól-házig 139 km 10 óra alatt lett meg. Jártam a DM útvonalán is Pap-réttõl. Ott nem voltak kidõlt fák, kivéve egy helyen...az Urasztal-oldallal párhuzamosan a Vízverés nyeregig futó erdészeti út egy helyen totálisan eltûnt, elmosta a víz és csak egy lyuk van a helyén, illetve a nagy lyukon kereszteben van egy kidõlt fa. Csak közelrõl vettem észre, hogy a fa is csak az útszakasz helyére dõlt, szétmosott mindent ott a víz. Emlékeim szerint ezt érintette tavaly a DM, de most kizárt, hogy a versenyt erre vigyék, mert kb csak fél méter szélesség maradt az útból. Visszafelé Visegrádról a kék +en akartam jönni, de az meg olyan sáros és nyomvályús volt, hogy ott meghátráltam. Apátkúti aszfalt még mindig le van zárva.

Kemény vagy Ronin sajnálom mert kell a mászás, majd kiötlök valamit

Ma már kipihenten másként látom a dolgokat. :) Menjünk mégis, de most már tudom, hogy Lajos-forrást ki kell hagyni, pedig odáig tök jó volt minden.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kemény vagy Ronin sajnálom mert kell a mászás, majd kiötlök valamit

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Akkor keményebb vagy, mintha egy Szilvás Maraton után lennél, ott ugyanis, az állítottakkal ellentétben soha sincs meg 3250 szint a 117-en hanem csak olyan 2950 körüli. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Lajos forrás és Dobogokõ között a sárgát felejtsétek el mostanában. Rengeteg útra dõlt fa van arra, volt hogy lehetetlen volt megkerülni a kidõlt fát és az ágak között kellett valahogy átvergõdni a bringával, ha meg sûrûn voltak az ágak, akkor nem volt más megoldás a dzsungelen kellett átverekedni magam, ha nem akartam visszafordulni. Lom-hegyrõl Tölgyikrek felé csináltam is egy hátra arcot Lajos forrásra, mert túl sok energiát emésztett volna fel a kerülgetés. Helyenként egymás hegyén-hátán hevertek a fák. Szóval, nagy szívás volt a mai nap, de végre összejött 3104 m szint 117 km alatt. :)

Zee, bocs, de sztornózzuk a 2 hét múlva esedékes túrát, még egyszer ennyit mostanában nem akarok mászni. Ma csak félig akartam bejárni az útvonalat, de így jött ki a lépés, hogy összejött az egész. Cserébe hulla fáradt vagyok, és térdeimet is megviselte ez a sok sz@r út.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Itt nézz szét:
http://www.kulcsoshaz.hu/

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

Fõleg az ország nyugati, (de lehet más is, csak Balcsi felõl indulnánk) felében keresünk valami jól bejáratott bringa túra útvonalat kb. 4-5-6 napra, ahol lehet olcsón kempingezni vagy megszállni.

Balatonkör, Fertõ tó már megvolt.

Tudtok ajánlani valamit?

Köszi

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

elsõ 3 kép, merre készült ?
köszi

A HHH északi (ÉK?) oldalán futó szintúton.
(Az elsõ négy.)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Remeteszõlõsnél a Kék az Level mennyi? Lefelé sem megy, csak bringa vállon, gatyafékkel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
a vihar utani hetvegen a zold vegig jarhato volt. csak egy helyen latszodtak a pusztitas nyomai, de mar akkor rendbe volt rakva.