Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2005. July 27. - 16:46
Részemrõl OK-s, igyekszem rávenni a falábú kemény magunk további embereit is.
Fázni biztos nem fogunk.
Fázni biztos nem fogunk.
Posted 2005. July 27. - 15:44
szia Vikvuknyissz: neeem...az majd én leszek
Fiúk: szombaton menjünk már el valamerre [lightosan - mert már 3 hete nem ültem bringán], útvonalat Rátok bízom! Egyeztetés végett: 30/309-8291
vasárnap találkoztam Hozéval pap réten és igértem neki egy tahi - paprét dózerút "mutogatást", aztán emlegettük esetleg össze lehetne kötni a lájtos túrával...
ha mindenkinek jóóó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 27. - 15:34
nyissz: neeem...az majd én leszek
Fiúk: szombaton menjünk már el valamerre [lightosan - mert már 3 hete nem ültem bringán], útvonalat Rátok bízom! Egyeztetés végett: 30/309-8291
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.
Posted 2005. July 27. - 09:53
Nekem való túra Akkor én 90%, hogy szintén csatlakozok! Azért remélem, h nem mindig rám kell majd várni.
Posted 2005. July 26. - 13:24
Kb. 60-65 kilcsi. CBA - leszállsz a vonatról, lejössz a töltésrõl majd átmész alatta a Duna irányába és már ott is vagy. A tempót igyekszünk a leglassabbhoz igazítani, de ha le is marad valaki, az "elsõ" elágazásnál megvárjuk.
Posted 2005. July 26. - 09:38
Arról már volt szó, h kb hány km lesz a túra? Sajnos a felsorolt helyek nekem semmit nem mondanak Ha bevállalhatónak érzem, akkor valszeg még1 emberrel számolhattok. A CBAhoz azért eltalálok, fõleg ha sokan megyünk ugyanazzal a vonattal.
És tempó szempontjából milyen a társaság?
És tempó szempontjából milyen a társaság?
Posted 2005. July 25. - 23:10
Posted 2005. July 25. - 22:31
Posted 2005. July 25. - 22:24
Fel tudsz menni müuton is a tetejére! Van kilátó és pihenöhely a csucson.
Attila, flagellum Dei, malleus orbis
vendég_pier_*
Posted 2005. July 25. - 21:29
Anno a Vietnám-túrán voltam fenn.Nem a mûúton , de szvsz olyan nincs , hogy a bringás elõl fizikailag lezárjanak egy ilyen utat.PL.Kõris.Ott is van sorompó....
A kilátás az tuti , ez tuti:)
A kilátás az tuti , ez tuti:)
Posted 2005. July 25. - 18:20
Sziasztok!
Járt már valaki a Kab-hegyen (Bakony) bringával? Az érdekelne, hogy fel lehet-e menni a csúcsára? A térképen jelöl egy mûútat fel a tetõre, de fel is lehet menni rajta? Csak azért, mert tudom, hogy a tetején van egy adótorony, és emiatt arra gondoltam, lehet le van zárva a forgalom elöl. Amennyiben fel lehet menni, akkor a következõ kérdésem az, hogy érdemes-e? Jó kilátás, szép hegyi utak stb...
Köszi!
Viko
Járt már valaki a Kab-hegyen (Bakony) bringával? Az érdekelne, hogy fel lehet-e menni a csúcsára? A térképen jelöl egy mûútat fel a tetõre, de fel is lehet menni rajta? Csak azért, mert tudom, hogy a tetején van egy adótorony, és emiatt arra gondoltam, lehet le van zárva a forgalom elöl. Amennyiben fel lehet menni, akkor a következõ kérdésem az, hogy érdemes-e? Jó kilátás, szép hegyi utak stb...
Köszi!
Viko
Posted 2005. July 22. - 22:40
Nem akkor van az a Gázló TT? Aoda nem megyünk? Nem versenyként, csak hogy szintidõbe becsusszanjunk, együtt tekerünk stb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2005. July 22. - 22:20
...
Hozé, Hápi, Dante, Valaki... Jövõhét hétvégén nem megyünk valamerre egy lightosat??
De.
Egyeztetünk.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. July 22. - 22:03
Kedvem lenne... elhihetitek.
Mennék én, de most nem aktuális, sajnos.
Mennék én, de most nem aktuális, sajnos.
Posted 2005. July 22. - 18:27
Vikvuk - oké, valami lite-osat. Öcs Maraton hosszútáv? De mehetünk túrázni is, benne vagyok. Hozé, hozé - hát Zemplén Maraton - gyere! Mi úgy néz ki vonattal megyünk, gyere, ha van kedved, buli lesz. (s magyar viszonylatban nem vészes a helyszíni nevezés)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2005. July 22. - 16:42
Posted 2005. July 22. - 16:14
Augusztus 6. nekem is jó,
so count me in
Hozé, Zemplénbe nem jössz a hétvégén?
so count me in
Hozé, Zemplénbe nem jössz a hétvégén?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Posted 2005. July 22. - 14:10
- Már heten, akik tuti jelezték.Mé' négyen, mé' négyen?
Mi is jövünk a fiammal!
- Most vasárnap mi örömbringázunk, ami nem biztos, hogy tetszene mindenkinek, és még a helyszín sincs eldöntve (mindig az utolsó pillanatban találjuk ki).
- Jövõ hétvégén mehetünk (Hapi-ról tudom, hogy Öcsi maratonozik)
Posted 2005. July 22. - 11:49
Én is, én is, én is! Addigra meggyógyulok, és még rá is edzek elõtte, hogy a sok kihagyás ne legyen olyan nagy gáz.
Hozé, Hápi, Dante, Valaki... Jövõhét hétvégén nem megyünk valamerre egy lightosat??
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.
Posted 2005. July 22. - 09:30
Ja!
Most vasárnap nincs semmi?
Most vasárnap nincs semmi?