Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
nem tudom a szigeten mennyire ismeritek a járást, de javasolnám, hogy amikor felértetek a komptól a gátra, (kb 100m) akkor ne jobbra a gáton, hanem egyenest, van egy jó kis földút, akkor legalább azt a kilómétert amig keresztül értek a szigeten azt árnyékban tudjátok +tenni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Meg fogunk r****ni, olyan meleg lesz.

Az tuti. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tõlem... Akkor 10.20 és UVH pesti hídfõ. Dunakeszin mikor találkozunk a többiekkel? Meg fogunk r****ni, olyan meleg lesz.

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Támogatva :)
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
10:20...10:20...10:20...;) Na, többiek?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Akkor eltoljuk, vagy marad a 9:20...?
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Eltolhatjuk egy órával...

Lehet, hogy nekem is jobb lenne, ha minden igaz szombat reggel a kórházban kezdek.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megpróbálok ott lenni. (de mééééééér 9:20...)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerintem rátartással menjünk, tehát találkozó 9.20-kor UVH pesti hídfõnél, Váci út/Árpád út sarok. Indulás 9.30. Dunakeszin, a vasútállomás mellett az említett parkban találkozunk a többiekkel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
komp ügyben az elözõt modósítottam....
ha + még van erõ, átgurulhatunk, kivételesen dobogókõ helyett prédikálószékre....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jól van na. Álmodozni azt csak szabad.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Persze, hogy jól hangzik. De emlékeztetõül:

Fiúk: szombaton menjünk már el valamerre [lightosan - mert már 3 hete nem ültem bringán], útvonalat Rátok bízom! Egyeztetés végett: 30/309-8291

Meglátjuk Viki mit vállal be...
(Valamit szereltek benne, mert mûtötték ;) )

Az UVH-nál. De nekem mindegy, én Dunakeszinél csatlakozom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jól hangzik az a sárga jeles megoldás.

Hozé! A 9.45-s találkozót az UVH-nál gondoltad?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
OK. Van egy Horányi ismerõsõm rákérdezek, de nem valószínû, hogy szombaton csak óránként járna, elég nagy akkor oda a forgalom.
Az UVH- tól Kb. 20 km. ami azt jelenti, hogy pl. 9.45 ös találkozóval kényelmesen elérjük a 10.40-est.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
aki budai oldal felõl jön jöhet velem szentendrérõl is...

fulltelósok fakultatív gurulhatnak paprétrõl, vöröskõn át szentendrére...a sárga jelzés eleje elég brutkó köves meredek ösvény...ha jók az emlékeim...
ja az a komp meg mostanában folyamatosan, "faltól-falig" jár, úgy láttam hétvégén 2 hajóval..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Változott a menetrend, mert a dunakanyar.hu oldalon csak az óra 40-s indulás szerepel, illetve kiemelték az óránkénti indulást.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Meg óra 20-kor is megy. A Dunakeszi vasútálomással szemben csináltak most egy szép "Trianon emlékpark"-ot, mi oda megyünk szerintem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ötlet jó, kivitelezhetõ. Budapestiek találkozhatnának az Újpesti vasúti híd pesti hídfõjénél, onnan Váci út, Megyeri út, Külsõ Szilágyi út, Pálya utca útvonalon Dunakeszire. Többiekkel találkozhatnánk a horányi kompnál. Komp minden óra 40-kor megy, viteldíj 120+110 pengõ forint.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jól van hölgyek-urak, megyek én is, de a kezdési idõpont is legyen ám lite-os, egész héten gürizem, szombaton nem szeretnék hajnalban kelni. :) De én úgy lezúznék (aszfaltozni cikis össztelóval különben is...;) ) Szentendrére, nincs kedve valakinek kiterepezni? Üröm-Csobánka-Hosszúhegy-DH Szentendrére?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Naszóval:
Mi lenne, ha olyat tennénk, hogy: a Budapest felõl érkezõk a Váci út- Megyeri út - Káposztásmegyer - a vasút alatt át - Dunakeszi útvonalon elindulnának és valahol ott találkoznánk (esetleg elétek megyek) majd átmennénk a Horányi komppal a szigetre ahol szépen a Duna parton feltekernénk Tahiig. Ez eddig gyakorlatilag sík.
A Tahi hídnál jól találkoznánk BikerTiger barátunkkal aki ügyesen megmutatná az utat fel Paprétre. Ami egy kis mászás, de szerinte nem veszélyes. Én meg kíváncsi vagyok az útra, mert még nem tudok jó utat a Tahi hídtól.
Paprétrõl meg szép lightosan legurulnánk valamerre, Szentendre vagy valami hasonló. Na persze ott ennénk némi fagylaltot, meg ilyenek. Onnan szép nyugodtan haza.
Ez a (UVH) Újpesti Vasúti Híd környékén lakóknak kb 90km. de szint csak a Paprétre mászás van benne.
Na ez milyen lenne?

Ui.: A Dunakeszi-Horány komp a környék legolcsóbb kompja kb. 300Ft bringástul.