Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Valerianak köszönet a klassz túráért a Börzsönybe. Jól összejött a társaság. Legközelebb korábban kellene indulni, hogy többet mehessünk.
Ja, nincs valakinek motorost mintázó voodoo-babája. (persze indulatlevezetés céljából az erdészes-vadászos-lovasos-quados-parasztos-szemetelõs-útépítõs-kamionos is megteszi...szerintem.)

nana figyelek...azér ha"alvó motoros" vagyok is..azért motoros is vagyok....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Köszönöm én is a "kellemes" túrát meg a képeket. Nekem bõven sok volt ez is, fõleg hogy sikerült összeszednem egy kis megfázást.
Jövõ tavasszal el kell kezdenem komolyabban keszülgetni, hogy az ilyen túrák ne készítsenek ki.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Valerianak köszönet a klassz túráért a Börzsönybe. Jól összejött a társaság. Legközelebb korábban kellene indulni, hogy többet mehessünk.
Ja, nincs valakinek motorost mintázó voodoo-babája. (persze indulatlevezetés céljából az erdészes-vadászos-lovasos-quados-parasztos-szemetelõs-útépítõs-kamionos is megteszi...szerintem.)
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Sziasztok! Tervezek egy túrát Pomázról Szekszárdra a "Kerékpártúrák Magyarországon" c. térkép alapján a Frigoria gondozásában. Mennyire lehet erre a térképre számítani? Aki volt arrafelé túrázni, az tud nekem segíteni, hogy merre érdemes menni? Van egy bicikliút kijelölve a Duna mentén végig a gáton. Az mennyire járható egy trekking géppel?

Elõre is köszi a segítséget!

Ati
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Figyelem!!!

Az M-2-n hajnali 4:40-kor Kerekek és lépések c. sorozat minden nap!!!!
Nézzétek!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Úgyis ugyanoda fogtok felszállni. Majd kiboxolunk Nektek egy kis helyet. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
...ahogy mondod komám, ahogy mondod!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Hrrr, morrr, gruff, grufff, kumm,kumm, csökk, csökk
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante! Nem jössz Dunakeszi felé?
Elõnyök:
1. A vonat késõbb van itt (9.45 körül)
2. Nincs pénztár.
3. Lehet, hogy közelebb van mint a Nyugati. (saccrra a mogyoródi HÉV-tõl 13 km)
Hátrány:
Hamarabb kell velünk találkoznod...

Köszi, Nyugatiból a vonat csak 9:55kor indul, én azzal megyek, nekem jó a gyors is, ti is arra fogtok felszállni...
Na meg az a hátrány ugye...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nekem a múltkor az utolsó ("bónusz") patak átkelésig sikerült megúsznom, aholis visszafelé jövet Valéria kolléga alaposan betakart.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A fenti logika szerint, vannak akik még kevésbé jutottak messzire... :)

na ja...de rajtam legalább látják a cukrászdában hogy terepen bringáztam .....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A fenti logika szerint, vannak akik még kevésbé jutottak messzire... :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
"A helyzet az, hogy Dante barátunk imád belehajtani a legnagyobb sárba, így Õ persze örül az idõnek.
De mi, akik már a törzsfejlõdés során már messzebbre jutottunk a sertéstõl, egy kicsit szomorúbbak vagyunk..."

noo a bónusz patakátkelésnek Õ sem örült.....pedig yóó volt...:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A helyzet az, hogy Dante barátunk imád belehajtani a legnagyobb sárba, így Õ persze örül az idõnek.
De mi, akik már a törzsfejlõdés során már messzebbre jutottunk a sertéstõl, egy kicsit szomorúbbak vagyunk... :)

Dante! Nem jössz Dunakeszi felé?
Elõnyök:
1. A vonat késõbb van itt (9.45 körül)
2. Nincs pénztár.
3. Lehet, hogy közelebb van mint a Nyugati. (saccrra a mogyoródi HÉV-tõl 13 km)
Hátrány:
Hamarabb kell velünk találkoznod...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jajj, ne, kezdõdik az esõ-para - nyugodjatok, jó köves, tök jól járható, nagy sár meg nem lesz, még ha ma egész nap szakad is... Szóval gyertek minnél többen!

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Hát úgy alakult, h rögtön az elsõ túrámat veletek le kell mondjam :( Az esõ nekem nagyon betett, m a 'terepgumim' már semislick-nek is nehezen nevezhetõ... Remélem legközelebb verõfényes napsütésben fogjuk inni izzadságcseppjeinket, és akkor én is ott szenvedek majd veletek!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

A talaj közel sem olyan rossz, mint az ellenkezõ oldalon. Gondot pedig max. a Köves mezõ - Kóspallag közötti szakasz jelenthet. Egyébként meg ne parázz! És most nincs verseny, tehát ha rossz a talaj, majd öregurasan megyünk. Lefelé meg tök mindegy, ott csak ereszteni kell.

Szeretem az optimista embereket! :)
Legfeljebb marad az aszfalton Pap rét.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Oké, meggyõztél. Ha nem esik szombaton megyek, max irány a benzinkút egybõl. Remélem havert is sikerül rávanni.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nézegettem az idõjárás elõrejelzést, miszerint holnap közepes erõsségû, de állandó szél várható, így ha a holnapi napon csökken az esõ intenzitása, lényegesen könnyebben tud száradni a talaj. És ez szombaton is folytatódhat, hiszen napsütés és szél várható.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A talaj közel sem olyan rossz, mint az ellenkezõ oldalon. Gondot pedig max. a Köves mezõ - Kóspallag közötti szakasz jelenthet. Egyébként meg ne parázz! És most nincs verseny, tehát ha rossz a talaj, majd öregurasan megyünk. Lefelé meg tök mindegy, ott csak ereszteni kell.