Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Ronin, jó volt a mai bicózás, köszi az új utakat! Ha valamelyik hétvégén jönnél egy hasonló "laza nézelõdõst" üzenj, összehozzuk!
Otthon szóvá tették, hogy ha már látótávolságon belül voltunk, miért nem hívtalak be egy ebédre! Hiába magyarázkodtam.
Üdv

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Ok, megdumáltuk, én is valami ilyesmire gondoltam! :)
10 órára fent tudsz lenni a Virágos-nyeregnél? Találkozzunk ott. Onnan meg kitaláljuk hogyan-merre tovább a Nagy-Kopaszra, de simán el lehet oda jutni.

Ott leszek! üdv

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Solymár- HHH-Kis-hárs-hegy, és onnan ha van valami jó út akkor Nagykovácsi felé a Nagy-Kopasz-hegyre. Örülnék ha jönnél, eddig egyedül megyek.

Ok, megdumáltuk, én is valami ilyesmire gondoltam! :)
10 órára fent tudsz lenni a Virágos-nyeregnél? Találkozzunk ott. Onnan meg kitaláljuk hogyan-merre tovább a Nagy-Kopaszra, de simán el lehet oda jutni.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Nagyjából merre mennétek? Szombaton összehozhatnánk egy laza, nézelõdõs Budai-hegység kört.

Solymár- HHH-Kis-hárs-hegy, és onnan ha van valami jó út akkor Nagykovácsi felé a Nagy-Kopasz-hegyre. Örülnék ha jönnél, eddig egyedül megyek.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A BudaMaraton szalagozása jó ha verseny rajtja elõtt elkészül. ;)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Jól gondolom, hogy a vasárnapi buda-maraton útvonalán szombaton már nem nagyon lehet bicózni?

Nagyjából merre mennétek? Szombaton összehozhatnánk egy laza, nézelõdõs Budai-hegység kört.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Szerintem semmi akadalya, hogy az utvonalon tekeregjetek. Valoszinu ki lesz szalagozva, de ettol meg lehet rajta bringazni.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Ez engem is érdekelne, mert akkor inkább Pilis vagy Börzsöny lesz, nem próbálkozunk a HHH környékével.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Jól gondolom, hogy a vasárnapi buda-maraton útvonalán szombaton már nem nagyon lehet bicózni?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Mire gondolsz Alex?(dakota)
-Szemem mint a sasé!
-Olyan éles?
-Nem!Olyan csipás!
:-)

Oldbiketól próbálom kunyerálni a gps tracket :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Mire gondolsz Alex?(dakota)
-Szemem mint a sasé!
-Olyan éles?
-Nem!Olyan csipás!
:-)
Magellan-os

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Tervez valaki terepezést holnap a Pilisben? Nincs kedvem egyedül menni, csak ha muszáj.... :)
Kb. 9-10 felé indulok 80-90km-t mennék.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Az útválasztás döntõ lehet ha nem akarod kerülgetni a "gyalogokat" ....:cool2:
Kizárólag "csúcsidõn kívül" ajánlom a túra útvonalát végigtekerni!
https://picasaweb.go...i10038Bingaval#

Nem rossz környék!
Látom dakotával operálsz. Az útvonalat elküldenéd?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Jávorkutnál még összefutottunk Kocával is, õ éppen edzését tartotta. Szmoli összeszedett egy felütést még lefelé, meg lent megismerkedtünk Itózs fórumtársal aki a barátait várta lent.
Rég volt ilyen jó hangulatú túra...köszönöm h részt vehettem. :)

Na, Kocának is deszar dolga van! Edzést tart a fennsíkon...
Jó volt! Képeket látom megtaláltad. Örülök hogy örülsz! :)

Szombaton kis drágámmal Hór-völgyben,Ódor várnál jártunk.Ódor várnál is találkoztunk egy-két bringással,de Hosszú-völgy felõl is láttam vagy 10-15 bringást fölfelé menni Ódorvár felé,de már nem futottunk velük össze...Völgyfõház-Török út-Várkúti th.felé mentünk tovább.
Talán ti voltatok Alex?

Arrafelé nem jártunk. Szombaton egyedül kódorogtam Szentlélek környékén. Vasárnap Szentlélek-Miskolc-Fehérkõlápa-Füred-Jávorkút-Bánkút-Szentlélek kört mentünk. Hétfõn meg Bánkút-Olaszkapu-Háromkõ-Nagymezõ-Bánkút-Szentlélek.

Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szombaton kis drágámmal Hór-völgyben,Ódor várnál jártunk.Ódor várnál is találkoztunk egy-két bringással,de Hosszú-völgy felõl is láttam vagy 10-15 bringást fölfelé menni Ódorvár felé,de már nem futottunk velük össze...Völgyfõház-Török út-Várkúti th.felé mentünk tovább.
Talán ti voltatok Alex?
Magellan-os

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hát ja. Mi is azt hittük, tényleg történik valami, de semmi. Egy hétvégére kivonult a nagy gépesített stáb. Felmarták a 15 métert, majd kiderült, hogy nincs pénzügyi forrás. Másnapra eltûntek. A tábla maradt. Azt mondják rossz nyelvek, hogy a 4. metróval együtt lesz kész.

nem a 4-essel hanem az 5- össel. és azért nem nyúlnak már addig hozzá mert alatta lesz az alagút. a jelenleg tervezett átadás 2052 szeptember 14. de ez még csúszhat. jelenleg vakondidomárkiképzõket keresnek akik betanítják , akik betanitják k az alagatfuró kisálallatok felügyelõit. a metro elkészültéig a terv szerint 5 évente kicserélik a kerékpárút 2 végén a "felújítás alatt" táblákat.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Jávorkutnál még összefutottunk Kocával is, õ éppen edzését tartotta. Szmoli összeszedett egy felütést még lefelé, meg lent megismerkedtünk Itózs fórumtársal aki a barátait várta lent.

Rég volt ilyen jó hangulatú túra...köszönöm h részt vehettem. :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hétvégén a Bükkben jártunk. Fantasztikus szép idõ volt! Az ösvények porszárazak, még azok a részek is amik szinte mindig sarasak.
Páran összejöttünk a fórumról is, jó kis túrát nyomtunk! Egyetlen negatívum hogy háromkõre nem tudtunk felmenni ,mert a Erdei Zsiráfnyakú Fuszujka épp költ. Nem zavartuk meg, mert mi nem vagyunk olyanok!
Képek itt.

edit: Ja, és ha bizonyos képeken nem kizárólag kerékpáros piktogrammal jelzett turistaösvények és kerékpárok együtt szerepelnek az csak a véletlen és érzékcsalódás mûve! Panasszal a sóhivatalban lehet élni! :P

Picasa _Alex_

Saladin9

Saladin9

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Hát ez nem jó hír, azt hittem végre valami jó is történik arrafelé, de ez itt tükrözi a hazai állapotokat :( ...

Hát ja. Mi is azt hittük, tényleg történik valami, de semmi. Egy hétvégére kivonult a nagy gépesített stáb. Felmarták a 15 métert, majd kiderült, hogy nincs pénzügyi forrás. Másnapra eltûntek. A tábla maradt. Azt mondják rossz nyelvek, hogy a 4. metróval együtt lesz kész.
Tipli burnyák!

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Hát ez nem jó hír, azt hittem végre valami jó is történik arrafelé, de ez itt tükrözi a hazai állapotokat :( ...