Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2011. április 30. - 20:06
Otthon szóvá tették, hogy ha már látótávolságon belül voltunk, miért nem hívtalak be egy ebédre! Hiába magyarázkodtam.
Üdv
Írta 2011. április 29. - 20:12
Ok, megdumáltuk, én is valami ilyesmire gondoltam!
10 órára fent tudsz lenni a Virágos-nyeregnél? Találkozzunk ott. Onnan meg kitaláljuk hogyan-merre tovább a Nagy-Kopaszra, de simán el lehet oda jutni.
Ott leszek! üdv
Írta 2011. április 29. - 19:44
Solymár- HHH-Kis-hárs-hegy, és onnan ha van valami jó út akkor Nagykovácsi felé a Nagy-Kopasz-hegyre. Örülnék ha jönnél, eddig egyedül megyek.
Ok, megdumáltuk, én is valami ilyesmire gondoltam!
10 órára fent tudsz lenni a Virágos-nyeregnél? Találkozzunk ott. Onnan meg kitaláljuk hogyan-merre tovább a Nagy-Kopaszra, de simán el lehet oda jutni.
Írta 2011. április 29. - 19:38
Nagyjából merre mennétek? Szombaton összehozhatnánk egy laza, nézelõdõs Budai-hegység kört.
Solymár- HHH-Kis-hárs-hegy, és onnan ha van valami jó út akkor Nagykovácsi felé a Nagy-Kopasz-hegyre. Örülnék ha jönnél, eddig egyedül megyek.
Írta 2011. április 29. - 19:26
Írta 2011. április 29. - 18:11
Jól gondolom, hogy a vasárnapi buda-maraton útvonalán szombaton már nem nagyon lehet bicózni?
Nagyjából merre mennétek? Szombaton összehozhatnánk egy laza, nézelõdõs Budai-hegység kört.
Írta 2011. április 29. - 16:12
Írta 2011. április 29. - 15:57
Írta 2011. április 29. - 15:47
Írta 2011. április 27. - 00:06
Oldbiketól próbálom kunyerálni a gps tracketMire gondolsz Alex?(dakota)
-Szemem mint a sasé!
-Olyan éles?
-Nem!Olyan csipás!
:-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 26. - 21:30
-Szemem mint a sasé!
-Olyan éles?
-Nem!Olyan csipás!
:-)
Írta 2011. április 26. - 21:03
Kb. 9-10 felé indulok 80-90km-t mennék.
Írta 2011. április 26. - 17:36
Nem rossz környék!Az útválasztás döntõ lehet ha nem akarod kerülgetni a "gyalogokat" ....:cool2:
Kizárólag "csúcsidõn kívül" ajánlom a túra útvonalát végigtekerni!
https://picasaweb.go...i10038Bingaval#
Látom dakotával operálsz. Az útvonalat elküldenéd?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 26. - 14:43
Na, Kocának is deszar dolga van! Edzést tart a fennsíkon...Jávorkutnál még összefutottunk Kocával is, õ éppen edzését tartotta. Szmoli összeszedett egy felütést még lefelé, meg lent megismerkedtünk Itózs fórumtársal aki a barátait várta lent.
Rég volt ilyen jó hangulatú túra...köszönöm h részt vehettem.
Jó volt! Képeket látom megtaláltad. Örülök hogy örülsz!
Arrafelé nem jártunk. Szombaton egyedül kódorogtam Szentlélek környékén. Vasárnap Szentlélek-Miskolc-Fehérkõlápa-Füred-Jávorkút-Bánkút-Szentlélek kört mentünk. Hétfõn meg Bánkút-Olaszkapu-Háromkõ-Nagymezõ-Bánkút-Szentlélek.Szombaton kis drágámmal Hór-völgyben,Ódor várnál jártunk.Ódor várnál is találkoztunk egy-két bringással,de Hosszú-völgy felõl is láttam vagy 10-15 bringást fölfelé menni Ódorvár felé,de már nem futottunk velük össze...Völgyfõház-Török út-Várkúti th.felé mentünk tovább.
Talán ti voltatok Alex?
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 26. - 13:47
Talán ti voltatok Alex?
Írta 2011. április 26. - 13:43
Hát ja. Mi is azt hittük, tényleg történik valami, de semmi. Egy hétvégére kivonult a nagy gépesített stáb. Felmarták a 15 métert, majd kiderült, hogy nincs pénzügyi forrás. Másnapra eltûntek. A tábla maradt. Azt mondják rossz nyelvek, hogy a 4. metróval együtt lesz kész.
nem a 4-essel hanem az 5- össel. és azért nem nyúlnak már addig hozzá mert alatta lesz az alagút. a jelenleg tervezett átadás 2052 szeptember 14. de ez még csúszhat. jelenleg vakondidomárkiképzõket keresnek akik betanítják , akik betanitják k az alagatfuró kisálallatok felügyelõit. a metro elkészültéig a terv szerint 5 évente kicserélik a kerékpárút 2 végén a "felújítás alatt" táblákat.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 26. - 13:34
Rég volt ilyen jó hangulatú túra...köszönöm h részt vehettem.
Írta 2011. április 26. - 09:09
Páran összejöttünk a fórumról is, jó kis túrát nyomtunk! Egyetlen negatívum hogy háromkõre nem tudtunk felmenni ,mert a Erdei Zsiráfnyakú Fuszujka épp költ. Nem zavartuk meg, mert mi nem vagyunk olyanok!
Képek itt.
edit: Ja, és ha bizonyos képeken nem kizárólag kerékpáros piktogrammal jelzett turistaösvények és kerékpárok együtt szerepelnek az csak a véletlen és érzékcsalódás mûve! Panasszal a sóhivatalban lehet élni!
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 26. - 07:23
Hát ez nem jó hír, azt hittem végre valami jó is történik arrafelé, de ez itt tükrözi a hazai állapotokat ...
Hát ja. Mi is azt hittük, tényleg történik valami, de semmi. Egy hétvégére kivonult a nagy gépesített stáb. Felmarták a 15 métert, majd kiderült, hogy nincs pénzügyi forrás. Másnapra eltûntek. A tábla maradt. Azt mondják rossz nyelvek, hogy a 4. metróval együtt lesz kész.