helló!
csak tipp a résztvevõknek 8.30 az utolsó olyan vonat amely végig megy szob-ig,tehát verõce kb. 9.30
az elsõ részére nem tudok tippet,de a királyrét-spartacus ház-tovább a dózer úton fel a kék négyszögön-foltán-tovább a kék nsz.-itt remek az erdészeti út kb. 9 km.-a diósjenõi aszfalt-vissza kemence felé-királykúti forrás-weicheim út-w. kastély-pénzásás-aszfalt-egy letérõ drégelyvár /kb 30 perc/-bernecebaráti-cukrászda-kemence-feketevölgyi panzió-K-aklok-katalin forrás-fagyoskút-kis és nagyirtáspuszta-itt aszfalt/idõhiány/kóspallag-verõce
10 órai indulással verõcérõl és a visszaérkezés 18.00 körül
108 km és 1700 m emelkedés volt a múlt héten
csak tipp
3 forrás útközben a víz biztosítva
Köszi a javaslatokat, de a túra teljes útvonala már megvan. Most bejárás lesz két részre/napra bontva, és lesznek benne olyan részek is, melyek anno nem szerepelnek majd a teljes túrában.
Fred!
50-60 kilcsinél nem lesz több a napi adag, viszont kíváncsi vagyok, hogy a két nap után mennyire jön ki majd a tervezett teljes túra távja és szintje. Azt hozzátenném, hogy engem speciel e két adat egyike sem érdekel, mivel "ég aljáig" szoktam menni. Viszont sokan a számok bûvöletében élnek, ezért igyekszem számukra is megnyugtató adatokat közölni.
Azt azért mindenki rögzítse a fejében, hogy a hétvégi két nap túráját összevonva, természetesen az alternatívák levonásával augusztus végén "III. Börzsönyi szivató" címszó alatt szeretnénk majd teljesíteni.