Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Reggel konstatáltam, hogy az elsõ kerekemet tegnap Verõcén hagytam a parkolóban. Naná, hogy nem volt meg, mire visszamentem. -1 komplett kerék.:(

jajjj.....nemáááááá.....!

ez gáz!részvétem!!!
látod egyszer nem megyek máris megvan a gond :)
kíváncsi lennék ki vitte haza!és hogyan próbálja a tesco-bike-ba beleerõszakolni.szegény kerék....szegény VV....szegény REBA.... :S
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
[QUOTE=Valeria Victrix;643064Ha nem lesz esõ, akkor kora délután kigurulok a Kamara-erdõbe; ott van néhány épített érdekesség, így gyakorolhatok egy kicsit.[/QUOTE]

Az ilyesmi kiejeltéseket nálad mindig 3 hónap kényszerpihi szokott követni, szóval csak nagyon óvatosan!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

H.Zoli, ajándék lónak ... tudod! ;) Amúgy edzõguminak, alapozáshoz teljesen jó. Ja, ne dohányozz annyit, akkor nem olyan nehéz!

Kimi nyert!!! Ujjjéééééé!!!!!!!!!

Nem is azért mondtam, teljesem igazad van. Majd télen-tavasszal ezt koptatom, és ha bejön, veszek belõle valami könnyebbet.

Naugye H.Zoli, rohadtul szurkoltam! :D

Köszi! Ön nélkül Kimi nem nyerte volna meg! Azért a végén megköszönhette volta neked is! Hálátlan dög!:D

Akkor holnap 10-kor Kerepesen a szokott helyen.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Saját magamnak köszönhetem, így megérdemlem. Izmozhatok az átszereléssel, mert a "tartalék" kerekeim nem a Reba-hoz épültek, így villának megy vissza a Pike.
A Dombság túrát kihagyom, mert elfáradtam rendesen. Ma a nagy batárral is tekerni kellett felfelé, a fellegvárhoz és a nap végém már éreztem rendesen a szipkáimat. Ha nem lesz esõ, akkor kora délután kigurulok a Kamara-erdõbe; ott van néhány épített érdekesség, így gyakorolhatok egy kicsit.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Naugye H.Zoli, rohadtul szurkoltam! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV, ez van, ha egy kicsit nem figyelünk Rád!;) Ez nagy gebasz! Máskor parkoljunk egy helyen!
Gyertek holnap egy dombság tekerésre - VV manuálban is nyomhatod! :D - az esõ ott nem gáz, csak fel kell öltözni hozzá.
H.Zoli, ajándék lónak ... tudod! ;) Amúgy edzõguminak, alapozáshoz teljesen jó. Ja, ne dohányozz annyit, akkor nem olyan nehéz!

Kimi nyert!!! Ujjjéééééé!!!!!!!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

-1 komplett kerék.:(

Jááájjj... Részvét. :(

Mondjuk arról, hogy nem volt meg, csak annyit, hogy amikor egyszer egy pad alatt felejtettem az egyik szar ratyi viseltes kulacsomat, s mire fél óra múlva visszamentem érte, már természetesen nem volt meg. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jóóóvan. Akkor holnap 10:00. Basszus, le vagyok fullra savasodva, béna leszek. (keménykedtem ma ezzel a "belefutok-hosszabb-szakszokat" a TT-be dologgal...háááát, mostmár érzem!)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Reggel konstatáltam, hogy az elsõ kerekemet tegnap Verõcén hagytam a parkolóban. Naná, hogy nem volt meg, mire visszamentem. -1 komplett kerék.:(
A Kex-s kurzost én is támogatom, és amennyit én tudok, azzal szívesen hozzájárulnék mindenki okosodásához. Mellesleg ma nagyon tutit zúztunk Visegrádon. Királyság a Fox.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
holnapra esõt mondanak... :(
már bocs a vészmadárságért :D

egyébként szívesen vennék leckéket Kex-tõl lefelébõl!de tényleg.
van még hely a kurzusra? :P
van valami felvételi "követelmény?:)

a csapat szerintem is tök jó csak kár,hogy már tök rég élvezhettem a társaságot.ha megy valaki kedden tekrni szóljon!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
10h Kerepes a szokott helyen? Persze, ha nem esik. Megyek, beszurkolom Kimit a vb címre!:D
Ja! A bünti már megvan, felraktam a azokat a sárnehéz gumikat, amiket kaptam tõled.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kex, ez a "tudásmegosztás" jól hangzik, és biz élnék vele! (H.Zolinak meg kitalálok vmi büntit! :D )
Amit meg a társaságról írtál:
- valóban van benne igazság. Nagyon jó a csapat, - és ez nem csak azokra igaz, akik tegnap együtt tekertek. (Az elmúlt héten vasárnap Natival és Zeddel éppen ezt taglaltuk. Bizony ez egy jó kis csapat!)
- másrlészt köszönöm, hogy tagja lehetek a csapatnak, és Veletek tekerhetek!
THX!

ps.: tanulni jó! ;)

Charon! Hánykor honnan?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
eeeeeeelmúlt a torokfájás, de hangom még nem sok :D
Ennek örömére belihegnék egy kis hideg levegõt!
Holnap ha esik, ha nem, megyek a dombságba. Reggel még az aktuális idõnek megfelelõen átcserélem a külsõket és ha erre jártok, pár órára csatlakozok a csapathoz.
(Szár-hegy, Somlyó 4x, Szár-hegy, Bolnoka, XC pálya n kör, Fehér-hegy)

Nos, mikor merre kik?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kex meg fejlõdõképes /csak mi már nem annyira/!:D

Zsizsi! Ne legyél kishitû, hiszen Te bringásnak születtél!
Feltöltött kép

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Zsizsi te tünci, köszike a pogit!

Kex, az észosztó dolog nekem tetszik.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Látom nagyívû lett a társalgás, pedig napközben elég egysíkú volt
...
pipa vagy valami gasonló ;)

És nehogymá' a határtól 2 méterre a "külföldi" szolgáltasson

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Recseghet a pedál is. Vagy a hajtómû- monoblock kontakt. Vagy csak egyszerûen recseg az aluvázban az acél csésze. Van ilyen :S
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
'thank you, thank you, far too kind!' Megtiszteltetés, hogy a Hozé Times zsurnalisztája karakterekbe fonta személyemet. és hogy nápolyi lettem, az már nekem sok mára a jóból.
De ha már a elismerésnél tartunk, az én elképedésem nem különb a tieteknél, mert ilyen lelkesedéssel, kitartással és tudással még nem találkoztam mint, amit a banda "nagy öregjei" (vagy inkább nagy bölcsei?) produkálnak a hegyen. A tiszteletem az övék. éshát nem véletlen, hogy veletek tekerek, bitangjó a csí áramlása ebben a különítményben - pont azt találom meg ezeken a túrákon, ami számomra a bringázásban érték: a tiszta élvezet

szálámálájkum

... ami meg a fejlõdõképességet illeti: szerintem ugyanannyira élvezitek ti is a tekerést és más nem számít. Huszadrangú dolog szerintem, hogy fel tudsz e menni leszálás nélkül az emelkedõn, vagy át tudsz-e bunizni egy vadvédelmi kerítést.
Btw: mivel épp a tanulás témáját kutatom egy jó ideje, elmondom, hogy ez az egész "idõskori" tanulásképtelenség túl van lihegve.(hiába, a kifogások országában élünk...) Meglepõdnél mennyi mindent tudnál még megtanulni bringás képességek tekintetében.
gondolkodtam amúgy, hogy egyik alkalommal csinálni kéne egy ilyen bike clinic-szerû észosztást, hogy ne kelljen olyan sokat várnom mindig a lejtõ aljában ;) ha van rá igény, szívesen megmutatnék, elmagyaráznék egy-két dolgot
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
THX Mindenkinek a mai pedálozásért! Külön köszönet oldbike-nak! Jó kis túravezetõ és csapattag!
Kex meg fejlõdõképes /csak mi már nem annyira/!:D
Élveztem a mai napot, a kajálás nekem is bejátszott.
Ja! Éhenkórászok! A pogim már smafu? Ott sem volt?! He! Hát ezért törõdöm én Veletek?!!! :D

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Ez tetszik,és ráadásul igaz is !:)
De este nem Kex-el kínált minket ,hanem csokival!:)
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius