Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zoli (H) . megint eszembe jut a holló által feltett " róka Te amúgy tudsz repülni ? " kérdés :)

No igen, az ember néha tesz meggondolatlan kijelentéseket...:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex nem jártál tegnap a Pilis/visegrási hg környékén ?

De bizony! 7 fõs volt a gruppettónk, de egyébként is rengeteg bringás volt. Fõleg dobogókõn volt nagy a népsûrûség, szembõl-oldalt-hátul, mindenfelõl. Rá is jöttem hogy miért szeretem annyira a Mátrát és a Bükköt, ott napokig el lehet kószálni úgy hogy embert alig látsz, nemhogy biciklist. :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Én is a gyors evést választottam tegnap fenn Dobogókõn egy percen belül megettem a 2 almás pitét csak egy darázs sóvárgott oda addigra, de bringások is jó sokan voltunk fenn:)

Igen, azt hiszem a sárgán találkoztunk is, ti jöttetek le én meg egymagam fel ("castelli" mezben)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem írtam, hogy kire vonatkozik, de azért csak magadra ismertél.:P

Tigrincs! Nem vágom a rókás dolgot.
Zsizsi felrúg az égig? Áááá, õ nem olyan, jámbor. Én meg mocskos gyorsan futok, ha ekkora ember kerget.:D

ja röviden :róka meg a holló utaznak a repülõn, medve a sztyuvi. holló elkezdi "ugráltatni" a medvét, mire a róka is. medve a 3. viszki után megunja, kib...a õket a rpeülõbõl. zuhannak zuhannak, egyzszer a holló felteszi a fenti a kérdést a rókának, majd a nemleges választ hallava, -akkor a mi a péknek kötekedsz a medvével - ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem a meleggel volt baj, a 2. napon liftezett a gyomrom, hol fel, hol le, de sem itt, sem ott nem akart kijönni, még segítséggel sem. Így egész nap szenvedtem.

Ez is ismerõs valahonnan. Csak nem valami török étteremben voltál elõzõleg?:D:D:D

Egyébként tervezem, hogy azt a túrát rendesen végigcsinálom a közeljövõben.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Most röhögnöm kellene? :D NA jó, de hát, ugye, izé...

Nem írtam, hogy kire vonatkozik, de azért csak magadra ismertél.:P

Tigrincs! Nem vágom a rókás dolgot.
Zsizsi felrúg az égig? Áááá, õ nem olyan, jámbor. Én meg mocskos gyorsan futok, ha ekkora ember kerget.:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én nem bánom. Végre lanyhul az allergiám, meg a darazsak is eltûnnek. Nálunk a kertben is sok van, de ami a Matyi büfénél tegnap volt... gyorsan lenyomtam a kávé-kóla combót aztán húztam. Aki enni próbált, nem volt egyszerû dolga.

ja

Pilisi Parkerdõ Zrt.

Alex nem jártál tegnap a Pilis/visegrási hg környékén ?

Zoli (H) . megint eszembe jut a holló által feltett " róka Te amúgy tudsz repülni ? " kérdés :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsizsit el kell tiltani a melegben történõ kerékpározástól:)

Nem a meleggel volt baj, a 2. napon liftezett a gyomrom, hol fel, hol le, de sem itt, sem ott nem akart kijönni, még segítséggel sem. Így egész nap szenvedtem.

Szép túra!
Legalább a dagi ledobott néhány kilót a melegben!:D

Most röhögnöm kellene? :D NA jó, de hát, ugye, izé...

Ez nem az aminek látszik :) , horgászok nyüzsögtek körülöttünk ...

Pedig tényleg kakiltál, nem?! ;)

Zsizsi! Tortúra? ;-)

Minden lehet, de addig még össze kellene rakni a mountimat is! (Huh, ezt nem lett volna szabad mondanom?!)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Zsizsi! Tortúra? ;-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én is a gyors evést választottam tegnap fenn Dobogókõn egy percen belül megettem a 2 almás pitét csak egy darázs sóvárgott oda addigra, de bringások is jó sokan voltunk fenn:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Én nem bánom. Végre lanyhul az allergiám, meg a darazsak is eltûnnek. Nálunk a kertben is sok van, de ami a Matyi büfénél tegnap volt... gyorsan lenyomtam a kávé-kóla combót aztán húztam. Aki enni próbált, nem volt egyszerû dolga.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Oh yeah, jön az esõ :D

Idõjárás elõrejelzés

:P

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Ez nem az aminek látszik :) , horgászok nyüzsögtek körülöttünk ...

Ja, és kakiló embert nem illik fotózni!:D
Picasa Web Albums - Vilmos Rendek - 2011-es nyári...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ja, és kakiló embert nem illik fotózni!:D
Picasa Web Albums - Vilmos Rendek - 2011-es nyári...

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
A 2. héten a kalapácsos ember a nyomunkban volt :) , de ahol csak tudtunk megálltunk frissíteni (szinte minden normális OÁZISNÁL :)), mondjuk a Hortobágy környéke bizarr volt, hõségben fák (árnyék) nélkül...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szép túra!
Legalább a dagi ledobott néhány kilót a melegben!:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Már megint csak irigykedek:) szokás szerint gyönyörû helyeken töltöttétek a szabadságotokat gratulálok a túrához és a fotókhoz is, köszönjük.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Zsizsit el kell tiltani a melegben történõ kerékpározástól:)

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok, idén nyáron is nyeregbe pattantunk Zsizsivel 2 hétre. Most Hazánk északi, észak-keleti térségére esett megint a választásunk (mint 2 éve, de akkor nem sikerült mindenhová eljutnunk, most bepótoltuk :) ). Kijutott a jóból , finoman szólva nem fáztunk :). Szokásosan (bõséges) képes beszámolómat az utunkról itt mellékelem... Picasa Web Albums - Vilmos Rendek - 2011-es nyári...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

A szerpentin a rétig megy fel, ahol egy rádiótelefon adótorony van. Ott kell egy jobbos, szinte visszafordítót tenni a kékre, hogy feljuss a kilátóhoz. Visszafelé is érdemes a szerpentinen menni, majd annak felénél jobbra lefordulni a kékre, és a rét elõtt, a pihenõben egy kilencven fokos jobb kanyar a nem jelölt erdészeti útra, mely elvisz a Templom-völgy felsõ részéhez.
Tegnap teljesen felesleges volt a Szent Mihály-hegy oldalában, a kéken bohóckodnod, hogy lejuss a Templom-völgybe.:)

Kösz, az tényleg bohóckodás volt! :)
Aki nem ismerné a Szent Mihály-hegyrõl levezetõ kéket, az egy nagyon szûk ösvény, ami oldalra is lejt, ráadásul meglehetõsen gyökeres, mondanom sem kell, hogy inkább letoltam ott, az azon való bringázás a technikai képességeimet és a bátorságomat már túlhaladja.