Jajj, azt nem azért írtam!és igérem kevesebb "csúcsos" épületet fotózok....
Te csak fotózz úgy, ahogy eddig is tetted, mi meg majd a képek láttán csorgatjuk a nyálunkat, ahogy eddig is tettük.
Jajj, azt nem azért írtam!és igérem kevesebb "csúcsos" épületet fotózok....
Gyónni voltál?
-Atyám, nagy az én vétkem! Rájöttem, hogy én is esendõ ember vagyok, estem is egy nagyot és ezzel a restség, tunyaság és hentergés bûnébe estem. Ja, meg a csalánba. Kérlek oldozz fel, ígérem penitenciaként télen gyalogolok 1000km-t árkon-bokron át és minden útba esõ templomot és kápolnát lefényképezek. Na, áll az alku?
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így jó, finomíts rajta.
Csakis a piros, az meg az én kedvencemSziasztok!
Dobogókõrõl Pilisszentkeresztre melyik turistaút járható jobban bringával a kék vagy a piros (sárga)?
Gyónni voltál?volt egy bukásom amely nem szokott elõfordulni-egyedül bringázok-óvatos vagyok.....de most egy kis szünetet tartok......"szép kis seb "lyukadt" a lábamon,de......
A szelet én is megkaptam,bár a Kab-hegy errõl "híres"
[url]http://forum.bikemag.hu/turak-43/turak-magyarorszagon-1774/volt egy bukásom amely nem szokott elõfordulni-egyedül bringázok-óvatos vagyok.....de most egy kis szünetet tartok......"szép kis seb "lyukadt" a lábamon,de......
Nincs véletlenül gps track-ed a Zempléni túráról? Én is elég sokat tekergek arra, sok helyszín ismerõs is volt. A Zemplént én is csak ajánlani tudom annak, aki igazán vadregényes tájakon szeretne tekerni.H Zoli ..köszönöm..... megoldottam a kereket........így sikeres volt a túra.....
a zemplén rajongóknak ajánlom.....
https://picasaweb.go...empleniSolymok#
oopsEsztergomig sikerült. Olvass vissza egy kicsit!
A szelet én is megkaptam,bár a Kab-hegy errõl "híres"Nem jó a dolog az oldal-szembe szél. Révkomáromtól Párkányig folyamatosan kaptam az arcomba, és nem is volt olyan gyenge. Ez, meg a meleg (+ árnyék nélkül végig a Duna mellett) ki is ütött nagyjából Muzslánál, így "szégyenszemre" Esztergomból vonattal jöttem haza. Ellenben a Vértesben, Szomortól Tatáig vezetõ útvonal továbbra is etalon .
Sikárostól a kéken majd a piroson felfelé a Tölgyikrekhez tök jó az út és nagyon szép is a kék-piros keresztezõdésig. Tölgyikrektõl is tekerhetõ a sárga elméletileg, bár én mindig lekeveredek róla és a sárgával nagyjából párhuzamos erdészetin jutok el a Fagyos katonáig, mely utat két napja meglehetõsen vastag port fedett.
keszi-páty-zsámbék-szomor vonalon voltam én is vasárnap...
hogy sikerült,megcsináltad?
keszi-páty-zsámbék-szomor vonalon voltam én is vasárnap...Amennyiben nem jön közbe semmi, vasárnap megcsinálnám a múltkorában "elmaradt" komáromi aszfaltos kört (Albertfalva-Budaörs-Budakeszi-Páty-Zsámbék-Szomor-Tata-Komárom-Komárno-Párkány-Esztergom-innen pedig pillanatnyi kedv szerinti útvonalon Budapest).
Valaki esetleg?
H Zoli ..köszönöm..... megoldottam a kereket........így sikeres volt a túra.....
a zemplén rajongóknak ajánlom.....
https://picasaweb.go...empleniSolymok#
Nem jó a dolog az oldal-szembe szél. Révkomáromtól Párkányig folyamatosan kaptam az arcomba, és nem is volt olyan gyenge. Ez, meg a meleg (+ árnyék nélkül végig a Duna mellett) ki is ütött nagyjából Muzslánál, így "szégyenszemre" Esztergomból vonattal jöttem haza. Ellenben a Vértesben, Szomortól Tatáig vezetõ útvonal továbbra is etalon .