Zoli (H) . megint eszembe jut a holló által feltett " róka Te amúgy tudsz repülni ? " kérdés
No igen, az ember néha tesz meggondolatlan kijelentéseket...
Zoli (H) . megint eszembe jut a holló által feltett " róka Te amúgy tudsz repülni ? " kérdés
De bizony! 7 fõs volt a gruppettónk, de egyébként is rengeteg bringás volt. Fõleg dobogókõn volt nagy a népsûrûség, szembõl-oldalt-hátul, mindenfelõl. Rá is jöttem hogy miért szeretem annyira a Mátrát és a Bükköt, ott napokig el lehet kószálni úgy hogy embert alig látsz, nemhogy biciklist. :-)Alex nem jártál tegnap a Pilis/visegrási hg környékén ?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Igen, azt hiszem a sárgán találkoztunk is, ti jöttetek le én meg egymagam fel ("castelli" mezben)Én is a gyors evést választottam tegnap fenn Dobogókõn egy percen belül megettem a 2 almás pitét csak egy darázs sóvárgott oda addigra, de bringások is jó sokan voltunk fenn:)
Nem írtam, hogy kire vonatkozik, de azért csak magadra ismertél.
Tigrincs! Nem vágom a rókás dolgot.
Zsizsi felrúg az égig? Áááá, õ nem olyan, jámbor. Én meg mocskos gyorsan futok, ha ekkora ember kerget.
Nem a meleggel volt baj, a 2. napon liftezett a gyomrom, hol fel, hol le, de sem itt, sem ott nem akart kijönni, még segítséggel sem. Így egész nap szenvedtem.
Most röhögnöm kellene? NA jó, de hát, ugye, izé...
Én nem bánom. Végre lanyhul az allergiám, meg a darazsak is eltûnnek. Nálunk a kertben is sok van, de ami a Matyi büfénél tegnap volt... gyorsan lenyomtam a kávé-kóla combót aztán húztam. Aki enni próbált, nem volt egyszerû dolga.
Nem a meleggel volt baj, a 2. napon liftezett a gyomrom, hol fel, hol le, de sem itt, sem ott nem akart kijönni, még segítséggel sem. Így egész nap szenvedtem.Zsizsit el kell tiltani a melegben történõ kerékpározástól:)
Most röhögnöm kellene? NA jó, de hát, ugye, izé...Szép túra!
Legalább a dagi ledobott néhány kilót a melegben!
Pedig tényleg kakiltál, nem?!Ez nem az aminek látszik , horgászok nyüzsögtek körülöttünk ...
Minden lehet, de addig még össze kellene rakni a mountimat is! (Huh, ezt nem lett volna szabad mondanom?!)Zsizsi! Tortúra? ;-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ja, és kakiló embert nem illik fotózni!
Picasa Web Albums - Vilmos Rendek - 2011-es nyári...
Kösz, az tényleg bohóckodás volt!A szerpentin a rétig megy fel, ahol egy rádiótelefon adótorony van. Ott kell egy jobbos, szinte visszafordítót tenni a kékre, hogy feljuss a kilátóhoz. Visszafelé is érdemes a szerpentinen menni, majd annak felénél jobbra lefordulni a kékre, és a rét elõtt, a pihenõben egy kilencven fokos jobb kanyar a nem jelölt erdészeti útra, mely elvisz a Templom-völgy felsõ részéhez.
Tegnap teljesen felesleges volt a Szent Mihály-hegy oldalában, a kéken bohóckodnod, hogy lejuss a Templom-völgybe.