Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
huha, 1 nap alatt hogy teleszaladt a fórum gatya témában :)
szóval: Zoli fotóin szerepel a nadrág, elõlrõl is, oldalról is, hátulról is :) remélem ez elegendõ, ha nem, akkor egy következõ tekerésen modellt állok :)
amúgy részletekkel kapcsolatban sztem keressétek fel Dobos Ferit, BB oldalon megvan az elérhetõsége. Õ a tudor Elastic ügyben. Nekem amúgy bejött - kényelmes, ez a lényeg.

nightride: énisénis szeretnék Hozélámpát..!! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Jövõ hét este 7 Cziniel

Ennél azért pontosabban kéne meghatározni az idõpontot.:)
Legyen akkor péntek? Sütit zabálunk 8-f9-ig, aztán elindulunk.
Ha Dante rosszalkodni mer, akkor mivel Zsizsi is érintve lesz a dologban, ráuszítjuk és megtudja milyen egy éjszakai medvetámadás!:D
A HFL meg, ha ésszel van használva, akkor szerintem lion akkuval bírja 5 órát, tehát éjjel 1-2-ig jók vagyunk. Zselés akku tartalék nélkül cumi.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Hmm, azt hiszem be kell szereznem egy BB-s nacit, nem gondoltam, hogy _ennyire_ népszerû :D Addig is, majd kölcsönkérem Balázsét :lol1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Férfiseggeket ide! Elõlrõl is, meg hátulról is. Belépõ: csak BB-s gatyában! Ha nem adtok, akkor kénytelen leszek az egyik marcin lerántani valakirõl egy ilyen gatyát, hogy közelebbrõl is megszemlélhessem! Mi, Virágok már teljesen ki vagyunk éhezve egy jó kis...
bringás gatyóra. :D

Éjjeli tekerés, óóó jeee! Jövõ hét este 7 Cziniel, teljesen jó! Szuper kezdõprogram. A Cziniel most már este 10-ig van nyitva, úgyhogy annyit ücsörgünk ott, amennyit akarunk!
Kik jönnének?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Akkor legyen jövõhét péntek, 19h Cziniel?
Dante akkor tud vasárnap vadulni, ha akar.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Holnap-holnapután zsizsi? Megrakjuk a dombokat a Budai hegységben? Emlékszel, szó volt róla múlt héten... :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nanáhogynaná!
Úgy kell az!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na jó, de cukrászda legyen még nyitva induláskor!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ja, én egyetértek Dantéval! (Kivételesen!) :D
Vasárnap délelõtt is majd megdöglöttem a Mátrában. Egy kiadós ebéd kellett, hogy felébredjek. :sztucce:

PTomi, bünti?!
UV-re tanúni keee...! :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ilyen éjszakai bagolyijesztgetésben benne vagyok én is! :)
Mehetünk akármit.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én hétköznap este mennék, egy 8-as tali már teljesen jó, akkor már setétség vala az erõkben. Hétvégét valahogy nagyon kettévágja, nem lehet mindkét nap menni rendeset pölö.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Ez jól hangzik, talán ha sikerülne derült, teliholdas éjszakát kifogni/kinézni akkor egyszerûbb és szebb. A holdtölte adott, tehát csak +-2napra kell belõni. És az is kiderülne melyikõtök farkasember...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

Era, nem ezt hívják "kerítõ nõnek"?!
Avagy, ma már társközvetítés a megnevezése? :D

Gondoltam, hogy megkapom a magamét. ;)
De a probléma komoly. Szeretnénk bringás gatyót, viszont amiket régebben mintának kaptunk az Elastic-tól, elég igénytelenek voltak. Szóval a mintát kitaláljuk magunk, de a szabás és a betét minõsége fontos tényezõ.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Egy ideje pofázom már eztetet! ;)
Itt a jó idõ, csicseregnek a madarak, végre sok a szúnyog, úgyhogy nyugodtan mehetnénk Hozélámpázni.
És még sok az elfogyasztatlanul álló krémes is Szentendrén. :D

Zed!
KisCADman-rõl annyit, hogy két hete még fényes nappal sem bírt a nyeregben maradni - felfelé - és lépten nyomon levetette magáról a drótszamár! Nehogy már akkor éjjel tudjon tekerni!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
HFL, bakker, ez jó!!! :D
Én benne vagyok. Van otthon HFL, NR, stb. Csak az idõt kéne limitálni, mert a NR csak 3-3,5 órát bír, sõt az én Sigmám két akkuval is csak 2 órát! Bár attól tartok, a 8 órán át tartó nightride kevés embernek feküdne. Egy komámmal KissCADman jártunk 1,5-2 órás köröcskékre tavaly.
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hát csináljunk egyszer egy szombat éjszakai Pilis tekerést! Tali mondjuk 20h UVH.
Majdnem mindenkinek van HFL-je, akinek nincs, az meg kényelmesen elmegy a többiek fényénél.
Igy még a jól ismert utak is teljesen más arcukat mutatnák és VV sem mormogna, hogy uncsi.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Más.
Szombaton egy nagyon jó tekerésben volt részem. Csak azért írom le, mert ez a tekerés belenyúlt a szombat éjszakába is. (Konkrétan vasárnap éjjel egykor értem haza.)
Nagyszerû volt az éjszakai erdõben tekerni, és hallgatni a madarakat. Mivel csodás, tiszta volt az ég, ott, ahol a lombok nem értek össze, lámpa nélkül is tisztán és messzire lehetett látni az utat.
Ha jó idõ van, mindenkinek csak ajánlani tudom az éjszakai tekerést. Próbáljátok ki. Nagyszerû élmény!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ Era
egnap megtetszett Balage nadrágja. Talán tetszene a többi virágnak is. Tudna valaki küldeni egy képet a srác Bringa Bandás nadrágjáról? Jó lenne, ha Balage is benne lenne a nadrágban. És hátulról is kérek róla képet.

Era, nem ezt hívják "kerítõ nõnek"?!
Avagy, ma már társközvetítés a megnevezése? :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Tegnap megtetszett Balage nadrágja. Talán tetszene a többi virágnak is. Tudna valaki küldeni egy képet a srác Bringa Bandás nadrágjáról? Jó lenne, ha Balage is benne lenne a nadrágban. És hátulról is kérek róla képet.
Semmi rossz szándék, mondom, csak a lányoknak továbbítom, hogy lássák, jót is tud csinálni az Elastic.
e-mail: tonkolye kukac gmail pont com

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Fordítok:
"állt 100 centi víz az ösvényeken" = enyhén nedves volt az aszfalt.
:P

:D :rofl:

lensver-csak kattogok a "szmena" 8-al és szerencsém van a jó helyekkel

Váúúúú, szmenával nyomod?! :cool2: :beer:
Ausztria, Kenguruk földje!