Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Indulj korán reggel.
Budakeszitõl Pákozdig dimbi-dombi, de aztán visszafelé sima ügy.
Viszont nem ajánlom, hogy végig a 7-esen menj Bp.-ig. Vasárnap nagy a forgalom, mennek haza a táposok a bádogdobozaikkal, és nem néznek se jobbra se balra. Inkább térj le Baracskánál a Kajászó-Vál-Tabajd-Alcsútdoboz vonalra, majd onnan az Etyek-Biatorbágy Budakeszi útvonalat célozd meg. Biánál még eldöntheted, hogy Páty, vagy Törökbálint felõl mászol át Budakeszire.
Több benne a mászás, de nyugodtabb és szebb is, és csak kb. 20-30 km-el hosszabb.!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!
Remélem jó helyre írok, kérnék egy kis információt az alábbi országúti útvonallal kapcsolatban:
Budakeszi-Zsámbék-Bicske-Alcsútdoboz-Pákozd-Gárdony-7es fõúton vissza Bp-re

Aki az útvonalat egészben vagy részben ismeri, az ne tartsa magában!!
Útminõségre, várható vasárnapi forgalomra lennék kíváncsi, a környék teljesen ismeretlen, így minden segítség jól jön! Köszi :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Perszepersze. A hosszúval kezdünk, aztán közép, végül levezetésképpen a rövid. A dúúúrva letöréseknél pedig megállunk és begyakoroljuk :D
Ausztria, Kenguruk földje!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jah, ha már Szilvás szóbakerült. Pénteken egy pályabejárás (rövid-közép)?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja, én nem a Szilvásra gondoltam, hanem a szokásos hétközbeni hosszúride-ra. Szilvásra tökmindegy, ott sosem gond a sár, csak a bénáknak. Én nagyobb hülyeséget nem csináltam még, mint amikor sárgumival mentem...elõtte a sokkal nagyobb retekben is jó volt a tök alap gumma.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hûha. :) Ez örök téma lesz mostantól.

Mai ride részemrõl elmarad sajnos, Zed te mész hosszút, vagy tán becsirkézel? :)

I'm chickening in... Az elõrelátható sármennyiség mellett már durva didi a hosszútáv. Tényleg Dante, SZERINTED MILYEN GUMIT RAKJAK FEL? ;)

...Zed bebújik az elõre megásott atombiztos fedezékbe, és reméli, hogy Dante bosszúja elkerüli...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Dante, engedelmeddel ezt a becsirkézés igét felvettem a szótáramba :D
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

Balage, átnéztem a fotókat, de nem látszik rendesen a gatyó. Majd engedelmeddel körbefotózlak, hogy elküldhessem a lányoknak, tetszik-e nekik is. :)

ok, de nem borotválom le a lábam, remélem nem gond :D
B

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

OFF

Ja, Hosi, nehogy azt hidd, hogy utállak, csak rájöttem, hogy minen Garda térképem Cadmannél van, elvileg a héten egy sörözés keretében visszaadja. Montit, vagy útit viszel?

ON

Persze, semmi gond. Nincs országútim, de viszek egy aszfaltosabb gumát.

Ezzel a sötétben tekeréssel eszembe jutott a Rózsaszín párduc filmbõl, mikor Crusoe felügyelõ belép a tök sötét tornaterembe, rálép a futógépre és elindítja...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hûha. :) Ez örök téma lesz mostantól.

Mai ride részemrõl elmarad sajnos, Zed te mész hosszút, vagy tán becsirkézel? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ez a partvisos dolog tetszik. Tényleg így élethû. :)

Balage, átnéztem a fotókat, de nem látszik rendesen a gatyó. Majd engedelmeddel körbefotózlak, hogy elküldhessem a lányoknak, tetszik-e nekik is. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
OFF

Ja, Hosi, nehogy azt hidd, hogy utállak, csak rájöttem, hogy minen Garda térképem Cadmannél van, elvileg a héten egy sörözés keretében visszaadja. Montit, vagy útit viszel?

ON

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
És néha valaki a partvissal fejbe vág, hogy szimulálja az észre nem vett fákat :D

Sõt, opcionálisan a vérfarkas-szimuláció is bekapcsolható, csak köcsön kell kérni a szomszéd pittbullját :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Edzés képpen egy kis görgõzés a sötét szobában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Attól tartok telihód ide, vagy oda, nem szívesen terepeznék éjjel lápa nélkül. Legfejebb a lassú tempóval abszolvált nyílt területeken elegendõ a fény bringázáshoz, de zárt lombú erdõben nem sokat látsz.

De megvan: rendezzünk teliholdas 24 órást, szigorúan lámpa nélkül! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aki nem akar, az ne hozzon lámpát, én azért fogok. ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Igen, teliholdas, farkasüvöltõs, LÁMPA NÉLKÜLI tekerést!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Látom senkit nem érdekelt az okfejtésem, gyakorlatilag újhold lesz, ergo ha derült lesz az ég, akkor sem lesz nagy fény. Sz.tem klasszabb lenne esti természetes fényben + amit a lámpa rásegít mint csak a lámpával, de legfeljebb megismételjük máskor is.
Részemrõl ott leszek, bár lux-ban nem vagyok erõs, majd jó éjszakai szender módjára követem a fényt.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Zed!
KisCADman-rõl annyit, hogy két hete még fényes nappal sem bírt a nyeregben maradni - felfelé - és lépten nyomon levetette magáról a drótszamár! Nehogy már akkor éjjel tudjon tekerni!

Pedig tanusíthatom. Együtt küzdöttünk meg, Morzsival, a hármashatári vértacskóval. Télen nyomtuk, mert akkor már ötkor lehet nájtrájdolni - lévén sötét vagyon.

Era!
Zsizsi csak irígykedik, hogy nem az õ se...öööö...gatyáját szemelted ki ;)

Férfiseggeket ide! Elõlrõl is, meg hátulról is. Belépõ: csak BB-s gatyában! Ha nem adtok, akkor kénytelen leszek az egyik marcin lerántani valakirõl egy ilyen gatyát, hogy közelebbrõl is megszemlélhessem! Mi, Virágok már teljesen ki vagyunk éhezve egy jó kis...
bringás gatyóra. :D

Éjjeli tekerés, óóó jeee! Jövõ hét este 7 Cziniel, teljesen jó! Szuper kezdõprogram. A Cziniel most már este 10-ig van nyitva, úgyhogy annyit ücsörgünk ott, amennyit akarunk!
Kik jönnének?

Majd adok én Neked férfisegget! Puki is lesz a közepén :D
Szóval 7-kor tali a czinielben és 10-ig vissza kell érni, a következõ körre? Kirakjuk, hogy "feeding zone" :rofl:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ennél azért pontosabban kéne meghatározni az idõpontot.:)
Legyen akkor péntek? Sütit zabálunk 8-f9-ig, aztán elindulunk.
Ha Dante rosszalkodni mer, akkor mivel Zsizsi is érintve lesz a dologban, ráuszítjuk és megtudja milyen egy éjszakai medvetámadás!:D
A HFL meg, ha ésszel van használva, akkor szerintem lion akkuval bírja 5 órát, tehát éjjel 1-2-ig jók vagyunk. Zselés akku tartalék nélkül cumi.

Bocs, lemaradt az, hogy "péntek". A dátum: 30.-a
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.