Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. május 18. - 22:09
Esõ vagy befagyás! Basszus, amilyen jól tekersz, ilyen hülyeségen "csúszol" el!
Nem kéne...!
Nem kéne...!
Írta 2008. május 18. - 22:00
Dante!
Jó lenne, ha végre megtanulnál normálisan leszállni a bringáról!
A legutóbbi hasonló eset után erõsen bicegõsre vetted a figurát!
Jaja, ráadásul tükörben majdnem ugyanaz a szitu volt. Csak legalább a másik lábam nem fagyott be a pedálba.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. május 18. - 21:46
Klassz volt, csak hamar elfáradtam. A vége 106 lett kicsit több szinttel mint nektek, mert odafelé még János-hegyre, a végén pedig hazamásztam.
Sem Krisztán, sem VV-n nem látszik, a kihagyás, baromi erõsek mindketten (VV tiltakozik!).
Sem Krisztán, sem VV-n nem látszik, a kihagyás, baromi erõsek mindketten (VV tiltakozik!).
Írta 2008. május 18. - 21:39
Dante!
Írta 2008. május 18. - 19:35
Dante pikkpakk felkapta a bringát, mire odaértem már csak azt láttam h nézegeti a kormányszarvat, errõl lett gyanús h történt valami
ugyanilyet mutattam be oktogonon, bácsika kilépett elém, de szerencsére lassan mentem.
ugyanilyet mutattam be oktogonon, bácsika kilépett elém, de szerencsére lassan mentem.
Írta 2008. május 18. - 19:19
Szintdiagrammal beelõztek, így már nem töltöm fel. Nekem 1645 lett hazáig.
Ha más még nem mondta volna, sikerült elvágódnom egy buszmegállóban. Amikor elkezdett istenigazából esni, beugrottam egybe, s egyszerre akartam kilépni, odafarolni, leszállni - namost az aszfalt mint a jég, cipõm oldalra ki, bringát meg letettem a székekre.
Mégiscsak van isten!
És nem ver bottal! :lol1:
Írta 2008. május 18. - 19:09
Jaja, Dante majdnem lebontotta a buszmegállót, de sikerült megfognia a gépet
Írta 2008. május 18. - 19:07
Szintdiagrammal beelõztek, így már nem töltöm fel. Nekem 1645 lett hazáig.
Ha más még nem mondta volna, sikerült elvágódnom egy buszmegállóban. Amikor elkezdett istenigazából esni, beugrottam egybe, s egyszerre akartam kilépni, odafarolni, leszállni - namost az aszfalt mint a jég, cipõm oldalra ki, bringát meg letettem a székekre.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2008. május 18. - 18:40
Tényleg király volt, a pár horzsolás hamar elmúlik
Köszi mindenkinek a társaságot.
Nekem a vége 83 km, és 1350m szint lett:
Köszi mindenkinek a társaságot.
Nekem a vége 83 km, és 1350m szint lett:
Írta 2008. május 18. - 18:34
http://picasaweb.goo...748706182420674
Ezt az arcot nagyítsátok ki, hatalmas
épp ezt akartam most írni, olyan, mintha épp kiugrani készülne Dante szeme
királyak a fotók, köszi!!
Írta 2008. május 18. - 18:26
Írta 2008. május 18. - 18:18
Üdv a mai Iszapkéz Túra résztvevõinek.
Jó kis menet volt ez a mai is, csak VV nem tanul semmibõl és rábízta Dantéra az útvonalat.:mybad:
Na mindegy, kellemesen elfáradtunk, megvolt a szint is és mindenki egybe van.
Defekt nem volt, csak két esés, Geoff végzett talajvizsgálatot illetve én 2 méteren belül 2X eldõltem.
A második elég nagy derültséget okozott, mert majdnem beledõltem egy nagy zöld, bûzös pocsolyába, ezért kénytelen voltam a kezemmel beletámasztani az iszapba, hogy legalább a felsõtestem ne legyen moslékos. Bár hallottam, hogy voltak ellendrukkerek is, de majd nekik is eljön a napjuk, amikor én leszek vidám!
Ja! Megértük azt is, hogy Dante feltart engem, mert csirke és nem tud feltekerni egy emelkedõn!
Az idõjárás jól kibabrált velünk, minden elõjelzés ellenére remek idõ volt végig (potyára szereltem le reggel a ralfot) csak amikor visszaértünk a Pók utcához akkor kezdett el esni. Igazán kibirhatta volna.
Remélem Dantén kívül senki sem ázott el nagyon, Õ megérdemli a sok gaztettért.
Dante!!! Tudod, szintrajzot feltenni adatokkal!
Mai képek
Jó kis menet volt ez a mai is, csak VV nem tanul semmibõl és rábízta Dantéra az útvonalat.:mybad:
Na mindegy, kellemesen elfáradtunk, megvolt a szint is és mindenki egybe van.
Defekt nem volt, csak két esés, Geoff végzett talajvizsgálatot illetve én 2 méteren belül 2X eldõltem.
A második elég nagy derültséget okozott, mert majdnem beledõltem egy nagy zöld, bûzös pocsolyába, ezért kénytelen voltam a kezemmel beletámasztani az iszapba, hogy legalább a felsõtestem ne legyen moslékos. Bár hallottam, hogy voltak ellendrukkerek is, de majd nekik is eljön a napjuk, amikor én leszek vidám!
Ja! Megértük azt is, hogy Dante feltart engem, mert csirke és nem tud feltekerni egy emelkedõn!
Az idõjárás jól kibabrált velünk, minden elõjelzés ellenére remek idõ volt végig (potyára szereltem le reggel a ralfot) csak amikor visszaértünk a Pók utcához akkor kezdett el esni. Igazán kibirhatta volna.
Remélem Dantén kívül senki sem ázott el nagyon, Õ megérdemli a sok gaztettért.
Dante!!! Tudod, szintrajzot feltenni adatokkal!
Mai képek
Írta 2008. május 18. - 18:01
Zolinak végül csak igaza lett, kétszer áztunk el hazafelé, Oktogonon pedig rájöttem h vizes aszfalton nem tapad túl jól az elsõ nobbybic, hiába 2,25-ös..
köszi a mait, meg a túravezetést, 1-2 mélyponttól eltekintve nagyon élvezetes volt. Ismét megismertem sok új utat, pl. az indulás után, meg visszafelé Csobánkától is új volt nekem az ösvény, de tetszett meg a VV-féle szinglitrekken vigyorogtam sokat.
Nekem vége 81 km, átlagpulzusom érdekes, 150 lett (max 190), nem is figyeltem rá h ilyen magas..
Geoffnak gyors bõrhámosodást
B
köszi a mait, meg a túravezetést, 1-2 mélyponttól eltekintve nagyon élvezetes volt. Ismét megismertem sok új utat, pl. az indulás után, meg visszafelé Csobánkától is új volt nekem az ösvény, de tetszett meg a VV-féle szinglitrekken vigyorogtam sokat.
Nekem vége 81 km, átlagpulzusom érdekes, 150 lett (max 190), nem is figyeltem rá h ilyen magas..
Geoffnak gyors bõrhámosodást
B
Írta 2008. május 18. - 16:34
van bizony!!De élvezem ezt is, van "fíling" az országútizásban is.
télen,alapozásnál nagyon megszerettem...
,de sajnos most nyáron is kijut majd belõle!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2008. május 18. - 08:41
Igen, meg féltem a cupákjaidat!
Ti akartátok, menjünk.
Ti akartátok, menjünk.
Írta 2008. május 18. - 08:40
Cukkerbõl vagy?Elég gyászosak a kilátások idõjárásügyileg.
Akartok szétázni és szívni?
Írta 2008. május 18. - 08:25
itt BP "belvárosban" most épp kínlódik, sütöget a nap. ha már felkeltem kigurulok 10re uvh-hoz, nincs messze. Ha nincs senki, akkor csak a környéken tekergek egyet.
B
B
Írta 2008. május 18. - 08:24
Na nemár! Süt a nap, én elindultam...
Írta 2008. május 18. - 08:15
Elég gyászosak a kilátások idõjárásügyileg.
Írta 2008. május 17. - 21:56
Mesélj!
csak annyit mondok, hogy kék a nagyszénásról. cudálatosz, 2m széles döngölt, már-már döntött kanyarok, csikicsuki, hullámvasút lefele, gyakorlatilag fék nélkül abszolválható.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel