Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ajjaj! Ez kísértetiesen hasonlít Dante "ötleteire"!
Oldbike, kezeltesd magad még idõben, mert lassan nem kapsz térképet a kezedbe! :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A vállon cipelõs az úgy volt,hogy tudtam egy "rövidebb" utat :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szal vót bukta, ekézés, meg borona? :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Semmi bajom. Talajszerkezeti vizsgálatot mások végeznek, én ügyeskedem.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szóval megvagytok gyûve! Jó tudni! Épségben, egyben, mindenki!?
Mindenki!???
VV, te is!? :D
Lehet, holnap bepofátlankodom egy levéllel. :)
Menek, tekerek egyet.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
nagyon kafa volt a mai túra!
köszönet VV-nek és Oldbike-nak az izgalmakban bõvelkedõ útvonalat!
ja és H.Zolinak a képeket...fent vannak már?! :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Visegrádon kajáltatok a sarki falatozóban ? :D

Yesss. Délután egy magasságában.

Dzsonhee!
Pont a legjobbról, a Spartacus-ösvényrõl maradtál le. Jó volt nagyon. Izgis, meg vállon cipelõs.:D

A hegyekben sokkal kellemesebb volt az idõ. Mikor Szentendrére értünk, pofán ******* bennünket a meleg. 60 kilcsi lett a vége és kimaradt a terepen megyünk a Pap-rétre történet. Legközelebb majd pótoljuk. Köszönöm, hogy ismét számosan megtiszteltek részvételükkel.:)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Köszöntük a túrát, sztem nagyon fini volt; akárcsak a málnakrém leves :)

Visegrádon kajáltatok a sarki falatozóban ? :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köszöntük a túrát, sztem nagyon fini volt; akárcsak a málnakrém leves :)
Telefonos képek este...

Zoli, itten vannak a 24 meg dh svenkek :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Jó volt a mai túra már amennyit én letekertem belõle, kár hogy ma tényleg nem tudtam végig maradni:(.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Na, milyen volt ma? Holnap assz'em már korán reggel megyek bringázni. Ez már nem nekem való ilyen melegben (inkább Zolinak :)). Ha valaki csatlakozna csak szóljon. (Budai hg, kb.40km és 1200 szint)

A kutyám már jelentkezett...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
VV kiosztotta! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

RÓmai temetõ környéke tûnik esélyesnek; de nem találom hova kéne Szendrén menni...
1, guglimaps linket kaphatok?
2, Egom felõl mennék, vkihez tudok joinolni konvojozni Endrén?

Nagyon durván mennyi szint/km? (Elég-e az övtáska, vagy a kis itatóst vigyem inkább; nem vágom mire számítsak.)

Kaját, piát hozzál amennyit gondolsz. Mivel Visegrádot kétszer érintjük, lesz lehetõség tápolni, de megfordulunk Pilisszentlászlón is, ott pedig van cuki.
Szentendre HÉV végállomástól indulunk. Aki ezt nem találja meg, annak túró a fülébe.:D
Ott a Volán állomás, Kaiser, meg mindenféle egyéb bót a 11-s út mellett. Ha Leányfalu felõl jössz, akkor az ötödik lámpánál jobbra, és a Kaiser parkolójában meg tudsz állni (mögötte van a HÉV). És olyan buta kérdésekre mint szint meg táv, nem áll módomban válaszolni.:D Megyünk ég aljáig, amíg jólesik.:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
RÓmai temetõ környéke tûnik esélyesnek; de nem találom hova kéne Szendrén menni...
1, guglimaps linket kaphatok?
2, Egom felõl mennék, vkihez tudok joinolni konvojozni Endrén?

Nagyon durván mennyi szint/km? (Elég-e az övtáska, vagy a kis itatóst vigyem inkább; nem vágom mire számítsak.)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Úgy néz ki, le kell mondanom a BEAC-ról és Veletek tartok holnap, VV!
Sajna nincs ember, aki ismeri a terepet, egyedül meg nem vicces.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha 3 körül Dobkõn lesztek, mi is arrafelé BEAC-ozhatunk...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Aszfalt annyi, amennyi a HÉV-tõl a Skanzenig, illetve Pap-réttõl a HÉV-ig van.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Na akkor tali 9-kor, Szentendrén a HÉV végállomáson. Meleg lesz, induljunk korán.
Szentendre - Vörös-kõ - Palóczki-rét - kéken Visegrád - Apát-kúti-völgy - Pilisszentlászló - Spartacus-ösvény - Visegrád - Akácos-árok - Pap-rét - Szentendre
Igény szerint menet közben módosítható.:)

Mimálaszfalt, relatív technikás?
Holnap de szereltem volna eredetileg BEAC 70es résztávja helyett; de ha izgisre mentek akkor asszem mégis tekernék - veletek.

Más: Gerecsében vasárnap egy közepes köröcske Nyergesújfalui indulással; ez nem a nagy Gerecse demó, csak egy jó tekerés jó kis utakon :).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Na akkor tali 9-kor, Szentendrén a HÉV végállomáson. Meleg lesz, induljunk korán.
Szentendre - Vörös-kõ - Palóczki-rét - kéken Visegrád - Apát-kúti-völgy - Pilisszentlászló - Spartacus-ösvény - Visegrád - Akácos-árok - Pap-rét - Szentendre
Igény szerint menet közben módosítható.:)

Meg van beszélve, ott a helyünk!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Végül úgy lett meg, h Tommmas kiszúrta, amint egy kölök teker rajta Bpen, utcai cipõben az SPD-t... Csak a Jamis matricákat szedték le, minden más változatlan volt a gépen. Mi meg ki, ott tartottuk a gyereket, amíg kiért a kerületi rendõrség, és következett volna egy hónapos bizonyítási procedúra, hogy az a bicó, amit bevittek, tényleg a mienk..

Hú, micsoda sztori! Tiszta thriller már! :D Örülök, hogy meglett. Azért mostanában a sok elszomorító mellett már hallottam több sikersztorit is, ami azt bizonyítja, hogy sok tolvaj, vagy vásárló nagyon trehányul kezeli a témát, azt hiszi, hogy már senki se fogja észrevenni alatta a bike-ot.
Én még reménykedni fogok kb. fél évig, hátha...Most lehet, hogy rejtegetik, azt hiszik, hogy pár hónap múlva már nem fogom keresni és utána kerül elõ a pincébõl.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.