Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
A mán régen volt, de igyekszem duplázni, ügyelve arra, hogy Hozé kedvenc helyeit újra megejtsem :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Na akkor tali 9-kor, Szentendrén a HÉV végállomáson. Meleg lesz, induljunk korán.
Szentendre - Vörös-kõ - Palóczki-rét - kéken Visegrád - Apát-kúti-völgy - Pilisszentlászló - Spartacus-ösvény - Visegrád - Akácos-árok - Pap-rét - Szentendre
Igény szerint menet közben módosítható.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Menjünk! Ötlet? De ne valamelyik szokásos útvonalat!

Nekem vannak ötleteim, csak kérdés, hogy megfelel e a többieknek.:)

Ötlet? Nincs! Most ötletelj Te.
UVH vagy Szentendre indulással legyen, a többi nekem mindegy.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezt nem tudom kontrázni. Nem is akarom. Maximálisan megértem.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
a pénz nagy úr VV
dolgozni fogok "helyette"
:/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Menjünk! Ötlet? De ne valamelyik szokásos útvonalat!

Nekem vannak ötleteim, csak kérdés, hogy megfelel e a többieknek.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mostanakkó' menünk, vagy nem menünk!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Lehet, aszfalt lesz a dologból az nagy lapájon.

Az finom ilyen "hideg" idõben

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Én holnap mennék, de még nem egyeztem meg magammal az irányban, a távban a helyben és semmiben sem. Ráadásul reggel 8-ra adtam randevút az asztalosnak, akivel elszámolunk. (Aki építtet ugye.) Szóval az indulás idõpontja is kérdéses. Lehet, aszfalt lesz a dologból az nagy lapájon.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Khm khm.
Egyben? Végig? Mer részletre nem ugyanaz. :)

Cementet ebédeltél?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egyben, végig, tudtommal egyedül Hurka járta be innen...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Khm khm.
Egyben? Végig? Mer részletre nem ugyanaz. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hmmm, Beac?

/részemrõl leves, de attól a többieknek még/

De nagy szád van.:) Te megfutamodsz, ellenben másoknak meg ajánlgatod.:D
Másrészt x alkalommal bejártam már az útvonalát, ezért inkább valami más vonalvezetést választanék.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Röviden annyi, h hazaértem hajnali 2-kor, és nem vittem be a bringát a házba, csak leraktam a kertbe, de olyan helyre, ahová nem lehet belátni. Sajnos a kutya akkor még, a bejáratnál akkor fellelhetõ virágok érdekében nem rendelkezett szabad bejárással, csak annyi tûnt fel éjjel, h nagyon dühösen csaholt egy darabig.
Aztán reggel f7-kor nézem, a gép sehol, kellett némi idõ, amíg realizálódott bennem, hogy nem én emlékszem rosszul ill. nem tolta be senki, hanem bemásztak a kertbe, és megfújták.

Aztán mint a Dr. House-ban mondták jöttek a különféle fázisok; tagadási, aggresszív, depresszív, stb. Meg mentem rendõrségre, tettem fel ide is és máshova is hirdetést, ill. nyomtattam sok képet róla, amit elkezdtem széthordani boltokba.

Végül úgy lett meg, h Tommmas kiszúrta, amint egy kölök teker rajta Bpen, utcai cipõben az SPD-t... Csak a Jamis matricákat szedték le, minden más változatlan volt a gépen. Mi meg ki, ott tartottuk a gyereket, amíg kiért a kerületi rendõrség, és következett volna egy hónapos bizonyítási procedúra, hogy az a bicó, amit bevittek, tényleg a mienk.. (amúgy a számla és a vázszám nem SZÜKSÉGSZERÛ, hogy meglegyen, csupán nagy mértékben megkönnyíti/felgyorsítja ezt a részt) Nekem nagy szerencsém volt, mert az õrsön az egyik rendõrnõ bringás volt, és miután némi beszélgetéssel meggyõzõdött róla, hogy tényleg az enyém, kezembe nyomta a gépet, és mondta, hogy elintézi a többit.

Még annyi volt, hogy felhívott a 2. kerületi nyomozó, hogy nyomatékosan kérné, hogy módosítsam a vallomásom, mert 1. szerinte a Chis King, X0-val, Race Face, Syncros, Z1 stb. alkatrészekkel szerelt használt gép nem ér 200e-t 2. ha ér is, akkor neki eljárást kéne indítania a gyerek szülei ellen orgazdaság miatt, amit nagyon nem szeretne
én meg mondtam, h 1. nem szeretném visszavonni az állításomat, mivel nem hazudtam, nincs túlbecsülve a gép értéke, nem is származna belõle semmi elõnyöm, mivel a biztosító semmiképp nem fizetett volna érte 2. márpedig szerintem, ha a gyerek elsõnek azt hantázza, hogy az az õ gépe volt mindig is, és csak aztán korrigál, hogy ja, amúgy most kapta az apukájától, akkor legalábbis tudják, hogy a gép valszeg lopott volt...

De annyira erõszakos volt, hogy végül engedtem neki (sztem kapott némi pénzt a gyerek apjától...) de a mai napig bánom, hogy nem álltam ki az igazamért, fõleg, ha esetleg ezzel olyanoknak lehetett volna a körmére nézni, akik ebben a bizniszben érdekeltek.

A Te gépedet meg tényleg tuti felismerem, mert jó darabig szemeztem vele év elején, és ha át is festenék, az átfestett Anthemek sem túl gyakoriak errefelé...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
hmmm, Beac?

/részemrõl leves, de attól a többieknek még/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Holnapra van valakinek vmi terve? Igaz, meleg lesz, de azért mehetnénk vmit.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Van még remény! Elég könnyen felismerhetõ a váz/bicó, és ezek után biztos lesz ember, aki kiszúrja, ha feltûnik az utcán valaki alatt! (az enyém is meglett kompletten)

Lens, ha nem Te ülsz rajta, és meglátom a gépet valahol, sztem elõbb fogok ütni, és csak aztán kérdezni!

Kala, köszi! A te bringádat hogy lopták el és hogy lett meg?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: Bikertigger
minek? összetöri magát segítség nélkül is...

:rofl:

Igaz!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Akkor most üssük, vagy sem...? :D

minek? összetöri magát segítség nélkül is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Akkor most üssük, vagy sem...? :D