Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Azt akarod mondani, hogy VV gépe nem a magyar Turner forgalmazótól van? ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Egyetlen gép Mo-n, így bárki ül rajta, veszélyben van. Olyan, mint az RFX. Ha nem Dagi vagy én ülünk rajta, indulhat a box.:D

Nem csak a helyi nagykeren keresztül lehet bringához jutni kishazánkban, bár ezzel nem mondtam Neked újdonságot :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Egyetlen gép Mo-n, így bárki ül rajta, veszélyben van. Olyan, mint az RFX. Ha nem Dagi vagy én ülünk rajta, indulhat a box.:D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Van még remény! Elég könnyen felismerhetõ a váz/bicó, és ezek után biztos lesz ember, aki kiszúrja, ha feltûnik az utcán valaki alatt! (az enyém is meglett kompletten)

Lens, ha nem Te ülsz rajta, és meglátom a gépet valahol, sztem elõbb fogok ütni, és csak aztán kérdezni!

Akinek legálisan van ilyen gépe, az egy darabig ne használja. Életveszélyben van :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Van még remény! Elég könnyen felismerhetõ a váz/bicó, és ezek után biztos lesz ember, aki kiszúrja, ha feltûnik az utcán valaki alatt! (az enyém is meglett kompletten)

Lens, ha nem Te ülsz rajta, és meglátom a gépet valahol, sztem elõbb fogok ütni, és csak aztán kérdezni!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Megnézem az Ebayt is...
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thy, köszi, igen ezt is meg fogjuk csinálni! Ha netán látnátok ilyet hirdetésben, légyszi szóljatok! Köszi...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Sziasztok! Ma egy kisebb tragédia történt velem! Ellopták azt a Giant-et, amivel tegnap még együtt túráztunk! Ha látjátok valahol, légyszi szóljatok!
A bringa: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1

És nem így nézett ki a bringa, hanem ez ez a bringa amit elloptak, ugyanis ilyen egyetlenegy van az országban!!!

részvétem...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Boltok jó ötlet, egy kretén anno YASEC-hez vitt eladni egy általa gyártott - de átfestett - gépet.
Volt meglepi!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Picasa upgrédelõdött 3 betára 2.x verzióról, valószínû ennek tudható be az a pár változás.

Nati uhhh... rögtön kerékbe kéne törni aki ezt tette... Figyelünk! :rocketman

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

13.kerület, Váci út. Én voltam a hibás, 7 percre kikötöttem valahova és otthagytam. Ez örök lecke volt számomra!

Zoli küldje körbe a boltoknak emailben. Elõbb-utóbb ott fog kikötni, ha az országban maradt!
Rohadjon le az ilyen...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Rendõrségen tettél ugye feljelentést?
Neten szaglászunk, meg a sötét oldalra is bekukkantunk...!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
13.kerület, Váci út. Én voltam a hibás, 7 percre kikötöttem valahova és otthagytam. Ez örök lecke volt számomra!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Basszus!
Száradjon le a heréje a k*csögnek!
Honnan csórézták el?

Amúgy kuksi meg árverési honlapokat, mert ott is felbukkanhat! Mi 8 hét után találtuk meg így barát bicóját a vaterán. Jardokkal mentünk érte megvenni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Ma egy kisebb tragédia történt velem! Ellopták azt a Giant-et, amivel tegnap még együtt túráztunk! Ha látjátok valahol, légyszi szóljatok!
A bringa: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1

És nem így nézett ki a bringa, hanem ez ez a bringa amit elloptak, ugyanis ilyen egyetlenegy van az országban!!!

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Köszönöm a túrát, én is nagyon jól éreztem magam, gyönyörû helyeken tekertünk, hála Oldbike-nak.
Klassz kis csapat gyûlt össze, furcsa volt így szerdán túrázni.
Rettenetesen elfáradtam a végére, este már nem kellett altatni!:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jelentem, én jól látom!

És köszönöm a túrát mindenkinek, fõleg Oldbikenak a szervezést és a csigákat, és hogy elértük a vonatot, mert én bizony elpilledtem a végére rendesen, amikor õ kezdett bemelegedni és a mezõny beállt mögé :-) (Már a vonaton elaludtam, aztán hazaérkezés után is egybõl eldõltem az ágyon, 10kor keltem...)

A többieknek a társaságukért és a képekért köszi :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
nálam pl jól bejönnek de letölteni nem tudom õket egy gombnyomással mint máskor, külön meg kell nyitogatni mindet nagyban

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszi!

Figyi! Ti is ilyen rosszul látjátok a Picaszás fotókat?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Tudja valaki, ma mennyi szintet mentünk?

63km 1250 szint